bu şekilde evlenme teklif edicekmiş ama bugün ayrıldık ?

canım asker dönüşü ileri şeyler istemişti yakınlaşma anlamında bende askerde diye olumlu konuştum nişan filan olcak diye. sonra nişanı erteledim. bi de evlenmeden de istemiyosun tamam bişeyler oluyodu ama. sonrasında gelince caydım bu da sinirlendi ben istesem bulurum diye skpe tan bi kıza yazdı ve memelerinin fotosunu yolladı bana düşün :/

Hmm hatirladim. Seni kandirmasina izin verme sakin bence. Akli basinda biru bu sacmaligi yapmaz. Bosver

arkadaşlar bi önceki konumu biliyosunuz sevgilimin iğrenç bi hareketi olmuştu ve ayrıldık. ama içim buruk.

ayrıldım kızlar ama içim buruk yorumlarınıza ihtiyacım var. sevgilim hep evlenme teklifinin orjinal olacağını söylerdi. ve ayrılırken söyledi çalışmalarını yapıyomuş. babam vefat etti benim küçükken. babamın mezarı şehir dışında hep gidelim seni ondan istiycem derdi. meğer evlenme teklifini babamın mezarında yapıcakmış. orayı süsleyip beni götürcekmiş. çok kötü oldum bunu duyunca.

niye yeptıkı o salaklığı. ayrılmıyım diye sözler verdi. sana bi daha öyle bişey yaşatmıycam diye. elini uzattı tut dedi. tutmadım :KK43:

inşallah doğru olanı yapmışımdır .toparlanıcam dimi :/
bulmuş en hassas damar noktanı sırf ayrılmamak için. ince ince girmiş:KK14:

duygu sömürüsü yaparak sizi zayıf noktanızdan vurmaya çalışmış ama siz doğru olanı yapmışsınız. ayrıca kusura bakmayın da mezarlıkta evlilik teklifi çok saçma gerçekten. aklınız kalmasın bence, aşkınız bitip gözünüz açılınca kendinize kızarsınız.

ayy resmen saçmalık bu adamın uçkuru bozuk bel altı kafasına vurmuş bence hem seni istemediğin şeylere zorlamış hemde gitmiş vermezsen ben başkasınıı bulurum ayaklarına sana başka karıların memesini yollamış tam bi loser he ayrıca kesin o resimde sahtedir çok var öyle internette
adamdan salaklık akıyor bi gram zeka ışığı göremiyorum doğru olanı yapmışsın aferin bence
birde mezarlıkta duygu sömürülü evlilik teklifi falan olmamış anlıyorum baban hassas tarafın ama öyle teklif olmaz gülüm planını güzelce yaparsın kızdan eveti alırsın sonra tutarsın kolundan mezarlığa gidip babasından istersin isteme jesti öyle olur ucuz numaralar bunlar hohoooy

Onun edeceği tek teklif göğüs uçları olan bir sürü fotoğraflarla benimle evlenir misin yazmak bence.

Rahmetli babamın mezarı gözümün önüne geldi. Mumlar, kırmızı güller, kemancı… Gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Sevgilinin bunu akıl etmesi mi daha garip, yoksa konu sahibesinin bu plandan etkilenip duygulanması mı?

ne biliyim bi an duygulandım. şimdi düşünüyorumda garip gerçekten. hep derdi en önce babana gidicez ondna isticem diye o yüzden belkide. ama düşününce tuhaf olur cidden..

Saçma bir teklif .. Tamam ziyarete gidilebilir de orada istemeyi düşünmeden önce isteyeceği kızın onurunu bu denli incitmemeliydi...

Ofkeyle böyle birşey yapan yarın evlendiğinizde gidip aldatır ya da öfkesine yenilip şiddete başvurur.

Sakın pişman olmayın. O fotoğraflara bakıp bakıp ağlasın artık.

Boşver hiç üzülme en doğrusunu yapmışsın sinirle daha neler yapardı o ayrıca evlenme teklifi sürprizi hiç hoş degil ki... Babanın mekanı cennet olsun inşallah..

hatirladim daha önceki konunu, hatta yorum yapmistim
duygusal anina denk gelmis ve en zayif noktandan vurmus

senin karsinda baskalarindan meme resimleri isteyen ilerde neler neler yapmaz
geri dönersen aptallik edersin

hatirladim daha önceki konunu, hatta yorum yapmistim
duygusal anina denk gelmis ve en zayif noktandan vurmus

senin karsinda baskalarindan meme resimleri isteyen ilerde neler neler yapmaz
geri dönersen aptallik edersin

aynen. güvenemem bu adama nasıl güvenilir ki. bi daha olmaz garantisini veriyorum evlenince çok mutlu olucaz. evlilik çok basit bişey sanki. ayrılmakta doğru yaptığımı düşünüyorum sizlerde destekliyosunuz çok teşekkür ederim.

BU çocuktan hayır gelmez bu ne her sinirlendiğinde böyle olursa evlenip ayrılmanız bir olur

Bu hareketi kolayca yapan ilerde neler yapmaz ve
aynı şekilde bu hareketi kolayca yaptıysa öncesinde neler
neler yapmıştır.
Birde bu kız milletinin aklına şaşıyorum.
nasıl açmış resmini gösteriyor,bu ne ahlaksızlık böyle :KK20:
iyi yapmışsın arkadaşım hiç kafanı karıştırma,
böylesiyle evleneceğine hiç evlenme daha iyi

mutlu bi evliliğinin olması için ihtiyacın olan şey orjinal bi evlilik teklifi değil ki. sadece normal v eseven bir isnan olması yeter. ayrıca babanın mezarını süsleme ne ya çok kıroca.

Mezarlığı mı süslicekmiş tövbe estafurullah ya , ayrıca da yalana bak, şehir dışındaysa birlikte gidiceksiniz ne ara süslicek, hayır neyle süslicek balon mu takıcak mezarlara Te Allahım kafalara gel ya. afedersin arkadaşım kelimelerimi seçeyim dedim de pek mani olamadım kendime, dönme sakın ayrıca da.

canım asker dönüşü ileri şeyler istemişti yakınlaşma anlamında bende askerde diye olumlu konuştum nişan filan olcak diye. sonra nişanı erteledim. bi de evlenmeden de istemiyosun tamam bişeyler oluyodu ama. sonrasında gelince caydım bu da sinirlendi ben istesem bulurum diye skpe tan bi kıza yazdı ve memelerinin fotosunu yolladı bana düşün :/

Midem kalktı resmen, hala bu insan için nasıl üzülebiliyorsunuz? Bu kadar adetlere, gelenek göreneklere önem veren insan bu davranışı yapmazdı.

Mezarlığı mı süslicekmiş tövbe estafurullah ya , ayrıca da yalana bak, şehir dışındaysa birlikte gidiceksiniz ne ara süslicek, hayır neyle süslicek balon mu takıcak mezarlara Te Allahım kafalara gel ya. afedersin arkadaşım kelimelerimi seçeyim dedim de pek mani olamadım kendime, dönme sakın ayrıca da.

arkadaşına süsletcekmiş. arkadaşı vardı orda. bu planı önceden yapmış olduğuna inandım diyodu çünkü. ama mezarda nasıl süslenir ki acaip olur. önce teklif edip sonra gitme fikri daha güzeldi. dönmem daha bitti.

mutlu bi evliliğinin olması için ihtiyacın olan şey orjinal bi evlilik teklifi değil ki. sadece normal v eseven bir isnan olması yeter. ayrıca babanın mezarını süsleme ne ya çok kıroca.

kesinlikle romantikti orjinal fikirleri vardı. doğum günümde doğdugum günün gazetesini vermişt. arşivden çıkarttırmıştı. ama bunlar mutlu bi evlilik için ona güvenmek için yeterli değil o yaptığı hareketten sonra..

X