- 23 Ekim 2013
- 4.261
- 5.084
- 34
canım asker dönüşü ileri şeyler istemişti yakınlaşma anlamında bende askerde diye olumlu konuştum nişan filan olcak diye. sonra nişanı erteledim. bi de evlenmeden de istemiyosun tamam bişeyler oluyodu ama. sonrasında gelince caydım bu da sinirlendi ben istesem bulurum diye skpe tan bi kıza yazdı ve memelerinin fotosunu yolladı bana düşün :/
bulmuş en hassas damar noktanı sırf ayrılmamak için. ince ince girmişarkadaşlar bi önceki konumu biliyosunuz sevgilimin iğrenç bi hareketi olmuştu ve ayrıldık. ama içim buruk.
ayrıldım kızlar ama içim buruk yorumlarınıza ihtiyacım var. sevgilim hep evlenme teklifinin orjinal olacağını söylerdi. ve ayrılırken söyledi çalışmalarını yapıyomuş. babam vefat etti benim küçükken. babamın mezarı şehir dışında hep gidelim seni ondan istiycem derdi. meğer evlenme teklifini babamın mezarında yapıcakmış. orayı süsleyip beni götürcekmiş. çok kötü oldum bunu duyunca.
niye yeptıkı o salaklığı. ayrılmıyım diye sözler verdi. sana bi daha öyle bişey yaşatmıycam diye. elini uzattı tut dedi. tutmadım
inşallah doğru olanı yapmışımdır .toparlanıcam dimi :/
Rahmetli babamın mezarı gözümün önüne geldi. Mumlar, kırmızı güller, kemancı… Gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Sevgilinin bunu akıl etmesi mi daha garip, yoksa konu sahibesinin bu plandan etkilenip duygulanması mı?
hatirladim daha önceki konunu, hatta yorum yapmistim
duygusal anina denk gelmis ve en zayif noktandan vurmus
senin karsinda baskalarindan meme resimleri isteyen ilerde neler neler yapmaz
geri dönersen aptallik edersin
canım asker dönüşü ileri şeyler istemişti yakınlaşma anlamında bende askerde diye olumlu konuştum nişan filan olcak diye. sonra nişanı erteledim. bi de evlenmeden de istemiyosun tamam bişeyler oluyodu ama. sonrasında gelince caydım bu da sinirlendi ben istesem bulurum diye skpe tan bi kıza yazdı ve memelerinin fotosunu yolladı bana düşün :/
Mezarlığı mı süslicekmiş tövbe estafurullah ya , ayrıca da yalana bak, şehir dışındaysa birlikte gidiceksiniz ne ara süslicek, hayır neyle süslicek balon mu takıcak mezarlara Te Allahım kafalara gel ya. afedersin arkadaşım kelimelerimi seçeyim dedim de pek mani olamadım kendime, dönme sakın ayrıca da.
mutlu bi evliliğinin olması için ihtiyacın olan şey orjinal bi evlilik teklifi değil ki. sadece normal v eseven bir isnan olması yeter. ayrıca babanın mezarını süsleme ne ya çok kıroca.