Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
önceki konunuza baktım ama çok saçma geldi sen yaşamak istemeyebilirsin sana saygı duyacağına yok nişan erteleniyor yok bana kız çoklar sana da elini sallasan ellisidir illaki hiç üzülme.. Evlilik teklifin dünyada konuşulcak bir şey olsa ne olur olmasa ne olur evlendikten sonra huzurun olmayacaksa aklında şüphe kalacaksa.
bu iyi bişey mi?
yani bu teklif sizce güzel bir evlenme teklifimi?
kesınlıkle banadaBana hiç romantik gelmedi...etkileyici filan degil.mezar süslemek ney? Balon renkli fon kagidi filan mi asacak mezara.
Ziyarete gidip orda babanla konuşur gibi istese bak o güzel bir hareket.
Mezarı fener alayı gibi süslemek neyin nesi.
Saygisizca geldi bana.
kız seni döverim! ablayım diye (yüksek ihtimal düşünüyorum) bu hakkı kendimde görüyorum.aynen. ama bu zaaf erkeklerde de var. nasıl desem ilişkide benim de hatalarım olmuştu o affetmişti. şimdi gelmiş bende seni affettim diyo. ama benim hatam bu kadar büyük değildi tabi orası ayrı.
belkide ben ayrıldığım için şu an öyle diyo yok çok mutlu olcaktık yok bu aşkın katili sensin. beni sorumlu tutyo vicdan yaptırmaya çalışıyo.
kız seni döverim! ablayım diye (yüksek ihtimal düşünüyorum) bu hakkı kendimde görüyorum.
yav kendini haksız çıkarmak için sebep arama! Hangi hatanın bedeli, başkalarının memesini göndermek olabilir?
tövbe Yarabbim ya. Lütfen mantıklı ol. Çok büyük ahlaksızlıklar hariç hiç bir hatanın bedeli, aşağılanmak, cinsel saldırı, küfür, şiddet olamaz. affedemeyeceği bir şeyse, oturur adam gibi konuşursun, baktın olmadı haydi eyvallah dersin. böyle iğrençliklerle kimse yola gelmez, zaten gelmemeli de.
Onun için mi evlilik düşünmüyrm dedi sonrada seni yatağa atmaya çalıştı saçma sapan belli ki seviyorsun ama ben mutlu olacağınızı sanmıyorum erkekler elde edene kadar pervane sonrada bul bulabilirsen nerde. Ya bide sen kızlarla görüş skypta bide meme fotoları at orda koptum ben zaten nasıl bir iğrençliktir yaa bu. Lütfen gözlerini aç yumuşama neler çıkacak daha karşına.
Ay gozunu sevim şu çocukla ilgili konu açma..
Elle tutulur hiçbi yanı yok..birde onun için fikir teatisinde bulunmayalım..
Neden hala onu savunma geregi duyuyorsun ki? Burda biz ne seni ne de onu taniyoruz.konularımı okumazsınız okuyup cevaap yazma zorunluluğunuz yok en nihayetinde