Bu sefer kesin bitti.

Ilkinde apışık kaliosun, ikinci de bagiriosun, üçüncüde itekliosun, dortte sen de bi tane patlatiosun, sonra bi bakmışsın her sinirlendiginde sen de patlatir olmuşsun. Bu hasta insanlar insanı hasta eder. Hediye bakarken bu raddeye gelmek aşırı saçma. Sen ucuz diye degil fiyat/performans ürünü diye gosteriosun ayrica. Adam ne kadar aptal bi adam. Bundan dogan cocuktan vatana millete ne hayir gelir. Bunla ciddi bi iliski yasamak söyle dursun fincan almaya bile gidilmez. Adaletsiz bi adam bi de. Yani sen ne yaptin da o sana siddet gosterio. Zaten suc kendisindeydi.

Uzağım merak etmeyin ben hata olduğunu Bİle bile yok öyle değildir dedim de tam olarak öyleymiş çok şükür gözüm açıldı

Kurtulmuşsun. bazıları bu yüzünü saklıyor evlendikten sonra gerçek yüzünü gösteriyor. Bu en azından açık davranmış iyi olmuş. Bu tarz insanla hayat geçmez ya sağlığından olursun ya psikolojinden. Çok iyi olmuş ayrıldığın. Şimdi bunu yapan evlendikten sonra neler yapmaz.

Sevgiliniz barda mi calisiyor pavyonda mi bu ne degisik bir betimleme ya hic bir barda boyle cirilciplak milleti soyan barmen gormedim fantezi mi bu

Kız bari o fincan takımını almadan çıkmasaydın o dükkandan adamı salla o fincan kaçar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…