bu sefer derdim kp

Eşinizi takdir ettim.. Bu sizin için iyi fırsat olsun emin olun şimdi gidip barışma sağlasanz daha büyük sorunlar olacak ilerde.. Eşiniz sizin tarafınızda bu yüzden şanslısınız hiç uğraşmayın derim. Kafanız rahat olur. Keşke benim eşimde böyle dese ben havalara uçarım ama nerdeee. O yüzden iyi değerlendirin bu olayı.

öf evettt 2 haftadır anneme dün gittim o da olay oldu eşime de dedim ben aileme gidemicek miyim hiç dedim fırsat vermiyolar cünkü ailemle tek görüşemiyorm kv sürekli peşimde bende gelim diye geziyo
tatlim siz iki aileyede yakinmi oturuodunuz?
Bence zaten sen hic karisma baba ogul ikisi halletsin, esinin tavri güzel arkanda durmasi cok iyi... aslinda mesafe koymak iyidir... nekadar sIk görüsürseniz okadar fazla söz sahibi gibi hissederler hayatiniza müdahale etmeye baslarlar. KP yaptiginda hic hos degil, öyle denirmismi helede arkandan demis oluo

Sizin yapacaginiz bir sey yok
Baba esinizin babasi. Ister gonlunu alsin ister almasin. Israr etmeyin bence. Ki esiniz hakli. Soylemesi gereken her seyi de soylemis adam

Yalniz sunu demeden de gecemeyecegim. Yahu ne guzel yemek yapip cagiran bir normal kp insanindan keske benim de olaydi. Bizim delilere ver yesinler ort yatsinlar. Sende varsa gelir kemirirler,nerde kaldi davet etmek

her kelimesine katılıyorum. gözümün içine bakıyolar bardkaları boşaldıkca.
bi keresinde kp fındık yicekmiş 5 10 kere söyledi fındıklarımı kırın diye hiç oralı olmadm en son eşim keptinn bize fındık kırar mısın dedi öylelikle kırmıştm o da son oldu zaten.
eşime bi daha öyle işlerde sakın benden bişey rica etme dedim herkes kendi işini kendi yapsn herkesin kendi eli ayagı var yapsınlar

evet asla memnun olmuyolar ne yaparsam yapayım..
ilk zamanlar yemege gelirdiler çat kapı niye yemegin içinde havuc varmış onlar havuclu sevmezmiş..

jkuzu valla evimde yiyeym 200 300 masraf yapayım o moddayım artık illaki kalabalkta daha güzel olur daha tatlı olur yemekler biliyorum ama her zamanda cekilmiyo ben istiyorm ki evimde oturaym eşimle basbasa dinlenip yatalm kalkalm sıkılalm ama beraber vvakit geçirelim kv kp de alışmasınlar gercktn özleyince cagırsınlar

evet iki tarafada yakınız malesef kp lere biraz daha yakınız
söz sahibi olmak değilde istekleri artıyo her seferinde daha fazlasını istiyolar ..

bazen annemlerin ilişkisine cok özeniyorum
annem ananeme bayramlar hariç senede 3 4 kere gider öyle alışmışlar. babamda aynı sekildedir düğünde dernekte görüşürler onun haricinde kendi halimizde büyüdük biz.
ama bu ailenin ilişkileri vıcık vıcık sürekli iç içeler ve hep menfaat üzerine
öyle sıkılıyorum ki ifade edemiyorum kendimi

ama bakma cagırdıklarına bizimkilerde ver yesin cinsinden sadece kendi evlerinde yemeyi tercih ediyolar
eşimden istiyolarmış yani şunu alda beraber yiyelim fln diye. ben yeni öğreniyorum

evet iki tarafada yakınız malesef kp lere biraz daha yakınız
söz sahibi olmak değilde istekleri artıyo her seferinde daha fazlasını istiyolar ..
anladim canim sizinkilerède o sIklikda gidiomusunuz?
evet biliyorum canim o yüzden hic alistirmayin okadar her cagirdiklarinda gitmemeye calisin ama genelde esin reddetsin sen degil sen söyleyince demekki göze batio...
bizdede tam tersi durum vardi baslarda esimin ailesi degilde bizimkiler sürekli cagiriodu bide bizim mesafe 30km sürekli kahvaltiya gelin, aksam caya gelin nebilim su oldu buraya gelin falan diodular ve biara esim rahatsiz olmaya basladi git gide azalttik her cagirdiklarinda gitmeme karari aldik kendi canimiz nezaman istiosa öyle gidiyoruz artik... baslarda annem cok alinip küsüyodu ama simdi alsiti gibi:)

Bakın buna da karşıyım gelinin zorla getirtip sürekli hizmet beklemek ne kadar yanlışsa sizin gelinin de annenizden sizden sürekli hizmet beklemesi de bir o kadar yanlış
Valla eğer evimize çok nadir gelse yaparım ama sık sık geliyorlar birde bizden hizmet bekliyorsa çok bekler, anneme kalsa yapar aman elime mi yapışır der biliyorum ama öyle değil işte ben bişey yapıyorsam yada annem sende bir işin ucundan tut

Bak en azindan sana gelmesinler de, o da bir kar hani. Hem hafta 7 onlar 8 gelip de senden is ve as bekleseler daha zor inan. Ben cok iyi anladim durumunu,ben de cok farkli bir ailede buyudum, evimizde kimse olmazdi annem cok izole yetistirdi beni. Herseyim saniyelik dakikalik ozenle oldu. Evlenince esimin ailesinin her davranisi bir tuhaf geldi. Biz cagirmadan ikide bir geldiler ki yeni evliyiz,ikimiz de calisiyoruz o donem. ELlerinde tepsiyle abuksubuk yiyecekler. Kimsenin yiyecegi turden degil. Damak zevkleri bile farkli yani. Ogullari sever yer dedim baktim esim de yemiyor. Niye dedim, annen sevdigin seyleri getirmistir belki. Adam dedi yok. O bile batiyor insana her gun olunca. Sonra kendi kendilerine kafayi siyirinca gelmeyin dedik de kurtulduk.

Yani demem o ki frekanslarin tutmadigi noktada cok zor anlasmak. Haklisiniz

bnm annem cagırmıyo hatta ben gelicez dediğimde oturun evinizde diyo
kuzu valla göze batıyo bi süre sonra ister istemez bide kıramıyosun olmaz diyemiyosn küstüler mide ayrı bi vicdan durumu oluyo

kendileride geliyolar biz gitmediğimizde
sizinki gibi ilk evlendigimiz zzamanlar tencerelerini kapıp bize geliyodular bide gelirkn ekmek alalm mı diye arıyodular gelebilir miyiz diye değil..

bişi sorcam senin kv kp cidden deli mi

Karışmayın bencede aralarında illaki çözerler esimin babası da öyle zırt pırt gelir torun seviyorum adına napim gelme diyemiyorum bide bize gidelim der eşim de sen bilirsin napalim der bazen giderim bazen gitmem annemlere gitsek kp hemen hasta olacak çocuk oraya gitmeyin Bend e size gelince olmuyor oraya gidince mi oluyorderim ama genelde tatsızlık olmasin diye gitmem bize o yüzden artık kp az gitmeye karar verdim o gelip görüyo haftasonu bile saat 10 11 damliyo ne var sanki iyice gına geldi artik oglum a aşırı simariyo onda en çokta buna sınır oluyorum

kendileride geliyolar biz gitmediğimizde
sizinki gibi ilk evlendigimiz zzamanlar tencerelerini kapıp bize geliyodular bide gelirkn ekmek alalm mı diye arıyodular gelebilir miyiz diye değil..

bişi sorcam senin kv kp cidden deli mi
Simdi soyle ki
Bir arada yasayabilmeleri icin hic kimseyle gorusmemeleri lazim.
Gorusurlerse gaza gelip birbirlerine karsi gol atmaya kalkiyorlar. Sonra aralari bozuluyor ve ayrilmaya kalkiyorlar. Ama ayriyken de yapamayip etrafa sariyorlar bizle ilgilenin diye. Kimse isini gucunu birakip da kendileriyle ilgilenmedi diye de mecburen birbirlerine donmek zorunda kaliyorlar.

Sen karar ver sence deliler mi bence normal degiller o kesin cunku

evet bak bide bu durum var onlara sürekli gidilsin ama bizim ailemize gidilmesin. şükür eşim sürekli gidelim annenlere der azıcık ara açılsn hafta sonu bırakaym seni der ama oraya gidincede böyle oluyo işte

bnm annem cagırmıyo hatta ben gelicez dediğimde oturun evinizde diyo
kuzu valla göze batıyo bi süre sonra ister istemez bide kıramıyosun olmaz diyemiyosn küstüler mide ayrı bi vicdan durumu oluyo
oo senin annede iyimis:)

evet o yüzden sen esini koy öne o konussun yada reddetsin, sen pek karisma derim ben, esinde rahatsiz galiba bu durumdan, hani bide oda baski yapsaydi gitcez tabi falan gibisinden cok daha zor olurdu isin

kesinlikle normal değiller
biz eşimle kavga ettiğimizde ailelerden kimse bilmez kimseye anlatmayız kendi içimizde çözeriz ki daha 3 aylık evliyiz ne kavgası
ama kimse kimseyle uğraşmak zorunda değil bebek değillerki eğleyelim peşlerinde koşalım olur abbacıgım peki babacıgım diye kafa sallayalım.. koca insanlarız ne yapıcaz ne zaman gidicez nasıl davranıcaz gayet iyi biliyoruz

oo senin annede iyimis:)

evet o yüzden sen esini koy öne o konussun yada reddetsin, sen pek karisma derim ben, esinde rahatsiz galiba bu durumdan, hani bide oda baski yapsaydi gitcez tabi falan gibisinden cok daha zor olurdu isin
işte beni arıyolar savunmasız yakalanıyorum. eşime sen ac diyorum ben acarsam sen söylettirdi olursun sen aç diyo bende cogu zaman gelmicez diyemiyorum

illa barışırlarda arada ben kötü olursam diye korkuyorum.
kv yi biliyosun
Sen onun gözünde hep kötü kalicaksin zaten kusum. Oğlu onlara laf etse. Aha bakın gelin doldurdu diyecek. Ne yaparsan yap birsey değişmeyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…