• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu sefer derdim kp

ara düzeltsende senden bilmezler.
bak geline içi rahat etmedi biz küsken demezler.
boşuna güzel canını üzme.
oglunu cok seven arar gönlünü alır
o zaman beklemem en mantıklısı olcak galiba. gittiğimde de konusmalı mıyım peki?

o zaman beklemem en mantıklısı olcak galiba. gittiğimde de konusmalı mıyım peki?

konuşursun , ama laf atmadıkça konuşmaman daha mantıklı.
kendi kendine sohbet acmaya calışm yani.
bakalım görelim arayacaklar mı?
bak bizimkiler bi ay oldu hala aramadılar.

konuşursun , ama laf atmadıkça konuşmaman daha mantıklı.
kendi kendine sohbet acmaya calışm yani.
bakalım görelim arayacaklar mı?
bak bizimkiler bi ay oldu hala aramadılar.
öyle konusma değil pardon yanlış cümle kurmusum :))
yani iye böyle yapıyosunuz bnm durumum bu yapamıyorum yetemiyorm hem eve hem size gibi kendimi anlatmalı mıyım

öyle konusma değil pardon yanlış cümle kurmusum :))
yani iye böyle yapıyosunuz bnm durumum bu yapamıyorum yetemiyorm hem eve hem size gibi kendimi anlatmalı mıyım
anlatsan anlayacaklar mı?
anlayacaklarına inanıyosan konuş tabi..

anlatsan anlayacaklar mı?
anlayacaklarına inanıyosan konuş tabi..
bilmiyorum ki :110: gerci anlıcak insana konusmaya da gerek yok.. cok bunaldım yaaa bn anneme tek gidiyorum genelde eşime gel bile demem isterse kendi gelir keşke kv p de o şeklide kabul etse eşim gitse:işsiz:

benim kendi annem sofrayı hazırlıyor. hazır olmasa bile biz salonda otururken mutfaga gidip hazırlıyor. bu zamana kadar da eşimin yanında bir kere cagırmadı gel yardım et diye.

böyle şeyler yapı meselesi. beni kendi annem kullanmıyosa kv ye hiç düşmez.
ha ben gittigimde oturuyormuydum . hayır?
o gün işte 5 km yol yürüsemde akşam onlara çay servisi yapıyodum.
- sonuç :değmezmiş (hersey anlayana)
Ayy çok tuhafsınız gerçekten, anneniz yemeği pişirmiş hersey hazır masayı hazırlama kısmı çok zor bişey mi Allah aşkına bunu kullanmak olarak adlandırıyorsunuz çok garip geldi bana. Ayrıca bende çalışıyorum öğlen arası bile eve gidiyorum ama yemegimi annem değil ben hazırlıyorum, akşam da annem yemeği pişirmiş oluyor ama masayı ben hazırlıyorum, annemin ellerine sağlık (kurban olurum o ellere ben) yemeği yapması yetmez mi, bir tek masayı hazırlamakta ne var Allah aşkına, neyse bana çok garip geldi söylediğiniz

Fırsat bu fırsat mesafeni koyarsın. Eşini takdir ettim. :KK66: Boşver eninde sonunda barışırlar zaten.

Ayy çok tuhafsınız gerçekten, anneniz yemeği pişirmiş hersey hazır masayı hazırlama kısmı çok zor bişey mi Allah aşkına bunu kullanmak olarak adlandırıyorsunuz çok garip geldi bana. Ayrıca bende çalışıyorum öğlen arası bile eve gidiyorum ama yemegimi annem değil ben hazırlıyorum, akşam da annem yemeği pişirmiş oluyor ama masayı ben hazırlıyorum, annemin ellerine sağlık (kurban olurum o ellere ben) yemeği yapması yetmez mi, bir tek masayı hazırlamakta ne var Allah aşkına, neyse bana çok garip geldi söylediğiniz

ben yaklaşımı anlatmak istedim...
herhalde kalkıp masaya iki tabak koyuyorum.
kendi evimde de yemegimi kendim hazırlıyorum... kimse yemegimi yapsın getirsin beklentisi içine girmiyorum...
5 km yol yürüyorum yeri geldiginde soguk havada arazida çalışıyoırum ben.
Bunu bilen insanın da aaa gelin gelecek bana hizmet etmeye mantıgı ters geliyor bana...

kızlar hepinize merhaba mutlu haftalar diliyorum :)

konu uzun ama kısa tutmaya çalışıcam..:dua:

kv ve kp in sürekli iç içe olma istekleri var
kp hergün aralıksız arar annen şu yemeği yaptı gelin şu geldi hadi sizde gelin diye ısrar eder gitmezsek tekrar tekrar arar.:bicak:

cumartesi günü eşime de bana da tatildi evden çıkmayalım keyif yapalım dedik
ama ben telefon çalıcak biliyorum ve bekliyorum.
akşam 6 oldu telefon çaldı kp arıyo
açtım annen balık yapmış gelin beraber yiyelim dedi ben eşim uyuyo şimdi dedim

eşime anlattım evde yiyelim dedi
tam yemek yicez tekrar aradı kp
gelmiyo musunuz dedi uyandı ama biz şimdi yemek yicez belki çaya geliriz, gelirsek haber veririz dedim

dünde eşim dısarı cıktı bende işlerimi bitirip anneme geçtim
eşimde saat 7 gibi gelir alırım seni dedi
sonra babası cagırmış eşimde keptinn annesine gitti demiş kp de gelmesin zaten gönüllü gelmiyo fln demiş

eşim gitmiş kavga etmişler zaten haftanın 2 3 günü burdayız sürekli cağırıyosunuz kız işten geliyo gitmem demiyo hep geliyo daha ne istiyorsunuz fln demiş su an konusmuyolar ben git aranı düzelt olmaz öyle küs dedim banane ugrasamam dedi.

ben şimdi ne yapmalıyım ? hazır araya sogukluk girmişken hiç karışmasam mı yoksa bi akşam eşimle gidip konussak mı ?

Ne güzel fırsat hazır eşinizde yaynınızdaykennn.

ben sürekli gitmekten memnun değildim ama su an ki durumdan da memnun değilim araları bozulsun istemiyorum karasız kaldım:KK51:

Fırsat bu fırsat mesafeni koyarsın. Eşini takdir ettim. :KK66: Boşver eninde sonunda barışırlar zaten.
ben zaten genelde de mesafeli soguk biriyim kuzu baştan beri hep aynıydım da anlamıyolar :olamaz:

ben masadan bahsetmedim yemekten bahsettim.. ayrıca evet dediğiniz gibi ilklerde iyi niyetle cagırıyolar dedim her cagırıldıgında gittim-ki gitmeyince surat yapılıyodu- ama sonralarda görev olarak görülmeye başlandı bu gitmeler

ben calışıyorum yoruluyorum eve gidip ayaklarımı uzatmak dinlenmek en dogal hakkım diye düşünüyorum. haftada 1 zaten gidiyoduk hatta eşimle kp in ortak sevdiği dizinin oldgu gün gidiyoduk beraber izlesinler diye
ama bi süre sonra gelin çalışıyo yazık kıyamam dan çıktı olay malesef..
Canımben senin dediğini anlayabiliyorum tabiki insan evinde daha rahat eder ama ben sadece kötü niyetli olduklarını düşünmedim, sen bilirsin tabi ama bence konuşun bu durumu kv-kp ile çalışıyorum çok yorgun oluyorum o yüzden haftasonu geliriz size falan deyin bence çünkü kötü niyet yok bence, siz bunu soylemenize rağmen ısrar ederlerse üslubunuz değişir

ben yaklaşımı anlatmak istedim...
herhalde kalkıp masaya iki tabak koyuyorum.
kendi evimde de yemegimi kendim hazırlıyorum... kimse yemegimi yapsın getirsin beklentisi içine girmiyorum...
5 km yol yürüyorum yeri geldiginde soguk havada arazida çalışıyoırum ben.
Bunu bilen insanın da aaa gelin gelecek bana hizmet etmeye mantıgı ters geliyor bana...
işte anlatmak istediğim bu. yani ''oğlum kızım gelsin beraber yiyelim yoruluyolar bütün gün bide yemekle ugrasmasınlar'' diyip yemek hazırlıgına girişince otur kızım sen demek ayrı
arayıp ''bize gelin annen şu yemeği yaptı beraber yiyelim'' diyip orda bi dünya iş yıkmak ayrı..

ben yeri geldiğinde evimde yemege de davet ediyorum ki daha yılbaşında iki aileyide yemege cagırdım evime işten kaçan biri değilim yani

kv diğer oglunun yanına gittiğinde kp i bize cagırdım eşim söylemeden. günlerce yiyip içip evine gitti yine olsa yine yaparım ama insan kullanıldıgınıda hissediyo bi yerden sonra

Arkadaşım çalışmayan insan çalışanın halinden anlamaz .Annelerin çoğu düşünür aman kızım yorgun aman evinde eşiyle rahat etsin aman dinlensin diye ama eşlerin ailesi büyük çoğunlukla böyle düşünmezler.İş çıkışı önüne en sevdiğin yemek bile gelse başka yere gitmek istemezsin.Çünkü belki evdeysen yemekten sonra sofrayı bile toplamadan keyif yapacaksın belki o gece yorgun olduğun için çay demlemeyeceksin duşunu alıp direkt yatacaksın.Ha bazen olur eşinin ailesine kendi ailene gidersin yemeğini yersin keyifli vakit geçirirsin ama her gün buna kendini hazır hissetmeyebilirsin.Böyle emrivakiyle olmaz bunun adı sizi düşünüyorum değil gelin sürekli elimin altında olsun olur.Ha gerçekten düşünceli insan evler yakınsa oğlum yemek yaptım geçerken gel bir kaba koydum götür de diyebilir...

Bence hic aralarina karisma kuzum. Mesafeni koy. Kp arkandan konusmus cok cirkin onlar barissa bile sen ona gore davran.

Back