En azindan bir ay gidin calisin ortami gorun bir yıl calissaniz size iş anlamında çok çok buyuk tecrube olur derim ama derim sadece. Bana sorun yapabilir misiniz diye yapamam. Avukat degilim meslegim farkli bir alan ilk mezun oldugum da iş bulamadım sonunda bir yeri buldum ama kadın bana dediki gel birgun dene cunku birakip kaciyorlar sen de calismazsan bostan yere evrak falan ugrasmayalim. Ben de tamam dedim ne olabilir?
Gunde 10-11 saatti. Cumartesi de böyleydi. Sabah erkenden gittim ama o kadar yoğunduki bir dk boş zaman olmaz mı? Farkli yerlerde staj yaptim hicbiri boyle yogun degildi. Calisanlara bakiyorum enerjilerine her gun nasil boyle olabildiklerini şaşkınlıkla. Sonuç olarak bir daha gitmedim o yere eve geldigimde yemek bile yiyemistim yorgunluktan ki ogle arasi da dogru durust yiyememistim.
Cumartesi bari olmasa hadi neyse dişimi sıkıyım derdim. Ama haftada bir gunu beklemek cok zor geldi. Her aksam aksam eve gelip pazari beklemek pazar da sadece ölü gibi yatip dinlenmekle gecmesini bekleyecektim.
Eger orda calissaydim gercekten cok sey katardi bana meslegim olarak. Şu an çalistigim yerde 1 yilda ogrendigim seyi 2 ayda ogrenebilirdim meslegime cok sey katardi ama benden de cok sey gotururdu hayata dair yasamaya dair. Ben karakter olarak cok zora gelemeyen bi insanim. Eger siz dirayetli iseniz dedigim gibi en azindan bir ay deneyebilirsiniz