- 29 Haziran 2022
- 1.995
- 794
- 31
- Konu Sahibi brcubrcu0101
Arkdaşlar merhaba . Düşüncelerini bana söylerseniz ve ne yapmam gerektiği konusunda fikir verirseniz çok severim. Biz eşimle haziranda nikah kıydık temmuzun sonunda düğün. Tayin alabilmem için erken nikah kıymıştık. Farklı bir şehire geldim eşin için. İkimizin de ailesi memlekette. Ben normalde misafir seven biriyim fakat şuan söyliceklerim konusunda eğer haksızsam söyleyin. Büz nükahı kıydıktan sonra benim tayinim çıktı dolayısıyla biz ev tuttuk eşimle ve yavaş yvaş dizmeye başladık. Kayınvalidem haziranda geldi yardım etmek amacıyla ama tam olarwk bi ay bizimle kaldı. Kısacası geldi mi dönüş biletini kesmiyor ve dönmeyi bilmiyor evine . Evlendik 3 ay oldu evleneli kayınvalidem ve kayınpederim geçen hafta geldiler yaklaşık 10 gün oldu 17 saatlik yolu arabayla geldiler. Kayınpederim memur normalde . Ben nasıl olsa çok uzun kalmazlar diye düşünüyordum tüm planlarımı kapattım onlar gidince yaparım dedim ayıp olmasın dedim kendi aileme nasolsam onlara da aynı şemiöde davrankyoeum 10 gündür . Konserlere götürüyorum tatlılara götürüyorum baya eğlenceli geçiyor günleri . Şuan 10 gün pldu ama hiç gidicek gibi görünmüyorlar. Bunu şu yüzden söylüyorum, daha biz evleneli 3 ay oldu evimiz 65 m2 . Büz kendimize göre bir ev tuttjk bir tane L koltuğunuz var. Çok yoğun işlerde çalışıyoruz eve geldiğimde genellikle yorgufnluktan adım atacak halim kalmıyor . Haliyle ıuzanmak istiyorsun şu bu . Misafirdir diyip 10 gün idare edebiliyorsun ama ssonrasında benim pilim biriyor artık. Ev küçük, kıç kıçayız . Ha şunlaır da söylim, kışlık falan reçeleer bir sürü şey yapıp getirmiş hakkını yiyemem burdayken de yemeği o yapıyor akşam eve geldiğimizde genelde yemek hazır oljyor . Maddi manevi bir şeyden kaçınmıyor . Ki o yüzden geleceğiz dediklerinde rahatsız olmuyordum. Ama anlatabiliyor muyum bilmiyoeum uzun süreli yatıl misafir çok yoruyor . Ve daha burdan gideli 3 ay oldu. Sonea biz düğüne oraya gittik. Kısacwsı birbirimizi özlicek vakit bile bulamadık. Ayrıca aile gruplaro var merak edip eşimden bi gün okudum , kayınvalidem şey yazmış, ben bu yaz full şu şehirdeyim diye. Şu şehir dediğim benim şehrim. Onu da okuyunxa iyice rahatsız oldum. Ben vajinismus sorunu yaşıyorum evlendiğimdne beri. Atlattım sayılır ama ara verince yine tetikleniyor. Ve bu durumdan dolayı daha da geriliyorum ben. Kaldığımız şehir güzel tatil beldeleri olan bir şehir. Sürekli birilerinin bu şehir güzel diyip bize gelmeleri yoruyor beni . Evet gelemler şimdiye kadar 2-3 gün en fazla kaldı o yüzden asla gözüme gelmedi . Ama 10 günü aştı mı epey içim ıskıldo artık. Dünden beri odamda vakit geçiriyorum yorgunum uzanacağım vs diyorum artık. Mormalde misafirdir ayıptır derdim ama artık iyice saldım . Siz me düşünüyorsunuz bu komuda ? Gecedem neri gözüme uyku girmedi. Ben düşüncesizlik olarak görüyorum artık 10 gün oldı normalde yeni evlenen bir çift haftada 4-5 birlikte oluyordur mujtemelen , biziö mormal bir çift olduğumuzu düşünürlerse bunu düşünmeleri gerekmezler miydi? Minixik evde eşimle birbirimize
Yaklaşmamız imkansız. Hiç demiyorlar öı 10 gündür bunlar sarılamıyor bile daha birbirlerine doyamadılar
Üç ay oldu. İdrak edemiyorlar mı. Kayınvalidem geldi mi gitmek bilmiyor. En son bi ay kaldığında bi haftalığına geldim demişti. O dömeö yine gerilmiştim ve eşime anlatmışrım. O da normalde bu kadar kalmaz demişti . Bende bak daha burdayken ekimde yine gelcem falan diyor demiştim. Yok ua şaka yapıyor falan demişti ben tartışmıştım. Eşim de geleceö deree müsait değiliz derim dedi . Sonra on gün önce gelme imalarında bulunduğında ben kıyamadım eşime de dedimki çok gelmek istiyorlarsa gelsinler davet er dediö bi şey olamx dedim. Eşimde tamam dedim 1 hafta kalırlar yazıklar yalnızlar dedi. Gayet içten şekilde ben davet ettim ve geldiklerinden beri hiçbir şeyde kusur etmedim. Ama ben dünden beri artık çıldırmak üzereyim . Her geldiğinde dönüşünüb belirsiz olmaso beni yordu. Aynı şeyleri yaşauan varsa lütfen yardım etsin. Bı saatte kalktım içim daraldı . Vajinismus sprumu ayrı canımı sıkıyordu bu olaylar tam tuzu biberi oldıu.
Arkadaşlar bugün bir eve yemeğe davetliydik. Gitttik hen baya yataktan zorla kaldırılıp gittim çağıranlar sevdiğim insanlar olduğu için. Ev sahibi kv e ne zaman gidiyorsunuz dedi. O da belli değil benim işim hiç velli olmuyor belkş jaftaya ptesi gibi gideriz dedi. Bende o am başımdan kaynar sular dökülğr vaziyette sesim titreyerek kp ne kadar iznş var ki dedim . 20 gün dedi yıllık izni dedi . O an beyninden vuruldum ve ben üzülünce direkt ağlkyorum ellerim titriyor ve hiçbir ley yapamıyorum. Gözlerim doldu ellerim titredi kafamı telefona gömdüm misafirlikte rezillik çıkmasın diye ama bağıra çağıra ağlamamak için zor tuttum lendimş. O arada kendince bana havadan sudan bi şeyler soruyordu hiçbir sorusuna yanıt vermedim sonra yanından kalkıp diğer odaya gittim eşime gidelim dedim . Arabada kv seslendi bana çok mu yorgunsun dedi iyi görünmüyorsun dedi. Evet çok yprgunum dedi. Niye ded, iki gecedir yatamadım dedim uykusuzum işin çok ağır uzanamıyoeum evde de dedim. Hiçbir şey demedi .eve geldik ben direkt odaya geldim ağladım. O içeride hiçbir şey olmamış gbii ayy canım benim çok yoruluyor işte dinlensin vsdiyordu. Bi insanın iki gündür gösterdiğim tavur karşısında anlamması için akli dengedini yitirmiş olması lazım. O yüzfen femekki biliyor ama bilerek yapıyor. Eşim de haklısın ama anneme babama kalkın gidin diyemem başka şekilde çözelim dedi yarın bakıcam çaresine üzülme falan dedi. Çıldırmak üzereyim
Yaklaşmamız imkansız. Hiç demiyorlar öı 10 gündür bunlar sarılamıyor bile daha birbirlerine doyamadılar
Üç ay oldu. İdrak edemiyorlar mı. Kayınvalidem geldi mi gitmek bilmiyor. En son bi ay kaldığında bi haftalığına geldim demişti. O dömeö yine gerilmiştim ve eşime anlatmışrım. O da normalde bu kadar kalmaz demişti . Bende bak daha burdayken ekimde yine gelcem falan diyor demiştim. Yok ua şaka yapıyor falan demişti ben tartışmıştım. Eşim de geleceö deree müsait değiliz derim dedi . Sonra on gün önce gelme imalarında bulunduğında ben kıyamadım eşime de dedimki çok gelmek istiyorlarsa gelsinler davet er dediö bi şey olamx dedim. Eşimde tamam dedim 1 hafta kalırlar yazıklar yalnızlar dedi. Gayet içten şekilde ben davet ettim ve geldiklerinden beri hiçbir şeyde kusur etmedim. Ama ben dünden beri artık çıldırmak üzereyim . Her geldiğinde dönüşünüb belirsiz olmaso beni yordu. Aynı şeyleri yaşauan varsa lütfen yardım etsin. Bı saatte kalktım içim daraldı . Vajinismus sprumu ayrı canımı sıkıyordu bu olaylar tam tuzu biberi oldıu.
Arkadaşlar bugün bir eve yemeğe davetliydik. Gitttik hen baya yataktan zorla kaldırılıp gittim çağıranlar sevdiğim insanlar olduğu için. Ev sahibi kv e ne zaman gidiyorsunuz dedi. O da belli değil benim işim hiç velli olmuyor belkş jaftaya ptesi gibi gideriz dedi. Bende o am başımdan kaynar sular dökülğr vaziyette sesim titreyerek kp ne kadar iznş var ki dedim . 20 gün dedi yıllık izni dedi . O an beyninden vuruldum ve ben üzülünce direkt ağlkyorum ellerim titriyor ve hiçbir ley yapamıyorum. Gözlerim doldu ellerim titredi kafamı telefona gömdüm misafirlikte rezillik çıkmasın diye ama bağıra çağıra ağlamamak için zor tuttum lendimş. O arada kendince bana havadan sudan bi şeyler soruyordu hiçbir sorusuna yanıt vermedim sonra yanından kalkıp diğer odaya gittim eşime gidelim dedim . Arabada kv seslendi bana çok mu yorgunsun dedi iyi görünmüyorsun dedi. Evet çok yprgunum dedi. Niye ded, iki gecedir yatamadım dedim uykusuzum işin çok ağır uzanamıyoeum evde de dedim. Hiçbir şey demedi .eve geldik ben direkt odaya geldim ağladım. O içeride hiçbir şey olmamış gbii ayy canım benim çok yoruluyor işte dinlensin vsdiyordu. Bi insanın iki gündür gösterdiğim tavur karşısında anlamması için akli dengedini yitirmiş olması lazım. O yüzfen femekki biliyor ama bilerek yapıyor. Eşim de haklısın ama anneme babama kalkın gidin diyemem başka şekilde çözelim dedi yarın bakıcam çaresine üzülme falan dedi. Çıldırmak üzereyim
Son düzenleme: