Bu saat oldu hala tık yok !

benimki de görüntülü aramışım 15 dakikalığına yüzüme değil de maça bakıyor,bu erkeklerin hepsi arıza sanırım. kaydirigubbakcemile

napacan gıcıklık parayla değilya akşamda ben espri yaptım gülmedi hiç aman dedim bu erkekler hep aynı gideyim kızlara yapayım espri dedim hem cinsim daha ii anlıyo dedim kendi kendime sinir ediyorlar bazen hakkaten

doğum günün kutlu olsuuun=)
umarım sevdiğin bir şekilde gönlünü alır

belki akşam için süprizi vardır yanına gelecektir
ama sen yine de umutlanma belli olmaz erkeklerealsanaalsanasmile
olsun hatırlamasa da dğer arkadaşların dediği gibi yarın imalı bi msj atarsın üzülme cnm

teşekkür ederim gelecek olsa dün gelirdi tatlım çünkü ben akşam dışarı çıkamam gündüz bile yalnız bırakmak istemiyor ailem.hatırlayacağını hiç sanmıyorum umurumda da dğeil artık,süründüreceğim ama onu,onu biliyorum..

Erkeklere bakarsan ne doğum günü ne yıl dönümü bi önemi yok zaten. Sıradan günler onlara göre... Bişey beklersen üzülen sen oluyosun... ben de senin gibiyim. sürprizler falan beklerim ama sadece beklemekle kalırım çoğu zaman... ne kadar az beklersen o kadar mutlusun işte...

Doğum gunun kutlu olsun canımm..a.s.
klasik bir laf ama artık kabul etmek zorundayız erkekler bu kadar ince değil ilk zamanlar abartmıyorum hafta dönümümüzü kutlardı beyimizbayanssulusmile
Ama şimdi de hakkını yemiyim yıl dönümü doğum günü kutluyor ama öyle bizim gibi ay ne alsam ne yapsam nasıl mutlu etsem derdinde değiller maalesef..
Ama üzme kendini tatlım ya kafası dalgındır yoksa zaten neden kutlamasın

:kaydirigubbakcemile3 ben ailemden benim doğum günümü unutup unutmadıklarını pek düşünmüyorum onların beni sevdiklerine inancım sonsuz.. yani beni hatırladı seviyor yada hatırlamadı sevmiyor düşünmem...
umarsamaz olduğunuz da inanın bir okadar rahatlamış olcaksınız... siz ona bir ay öncesinden doğum gününüzü hatırlatırsanız oda unutmaz sizde üzülmezsiniz....
biz evde öyle süpriz olmaz gerçi.. herkes birbirine doğum gününü unutmaz .zaten zamanla alışkanlıklar ve heyacanda kalmıyor... biz çok romantik takılıyor ve çok kırılıyoruz...
mesala benim bu hafta perşembe güün doğum günüm ben kimseden hediye beklemem ama birşeye ihtiyacım varsa buda bana doğum günü hediyen olsun derim... : ))). hediye almak yada hatırlanmak sevgi ölçütü olmuyor malesef...

doğumgünün kutlu olsn canım. erkekler pek önem vermiyolar bu olaylara. ama birdaha unutmaması için ders olması lazım bişeylerin

canım bence o gün hangi gün olduğunun farkında değildir doğum günün aklındadır da
ben öyle çoook ay dönümümüzü unuttum

teşekkür ederim arkadaşlar opuyorumnanaktan

kızlar sevgilim doğumgünümü akşam kutladı,unuttum diye gün boyu trip yaptın ama unutmadım dedi,akşam bana güzel bi yazı yazıp göndermeyi düşünüyormuş,bende bu saate kadar aklın neredeydi dedim.akşam ikimiz de daha rahat oluruz diye düşünmüş,ben de biraz kızdım. bi daha senin özel günlerini o günün ilk saatlerinden kutlayacağım anladım ben seni dedi bende iyi yaparsın sabahtan kutlasana sanki yanımda mısın da akşama bırakıyorsun dedim,surat yaptım biraz.sende geçen ilk buluşmamızı kutlamadın bende senden bekledim ama senden ses çıkmayınca bi şey demedim dedi.kızlar üste çıkacaktı yani az daha kaydirigubbakcemile3 bundan sonra ilk saatinden kutlayacağım dedi öyle anlaştık işte,bi özel günümüz daha böyle geçti gitti

durumu düzelltiğinize sevindim canım, herşey yolunda gider her zaman inşallah..mutluluğunuz daim olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…