- Konu Sahibi uyuyan_gxuxzel
kızlar bugün benim doğumgünüm..
sadece pazar günü tatilim var,haftanın altı günü çalışıyorum.doğumgünüm pazartesi olunca belki pazar günü sevgilimle buluşabiliriz diye düşündüm, doğumgünümü kutlarız. bu zamana kadar ne zaman çağırdıysam gel dediysem hemen gelmişti koşa koşa.cumartesi günü yarın buluşsak mı dedim.ay sonunda sınavları var,hep son günlere bıraktığından,sınavdan sonra buluşşak olmaz mı dersler iyice birikti dedi.ilk defa hayır dediği için şaşırdım,peki dedim.kırılmak yok ama istersen hemen geleyim dedi, yok yok çalış dedim.ayrı şehirlerdeyiz bu arada..
dedim ki acaba bana sürpriz mi yapacak,kardeşlerimle az çok muhabbeti var çünkü.pazar gününü bekledim,baktım öğlene geliyor saat ses yok.görüntülü arayayım nerede olduğunu anlarım dedim,görüşmeyi kabul etti,bi baktım ki yatağında
dikkatli dikkatli de bakıyorum belki odasında değildir diye ama odasında işte..
pazar gecesi saat on ikiye çeyrek var,uyuyalım mı artık dedi...
ben en azından bi on beş dakika daha bekleyip beni aramasını,bi iyi ki doğdun demesini bekledim...
kızlar sabah oldu,öğlen oldu hala bi iyi ki doğdun yok..
hayır bütün şifrelerimiz doğumgünlerimizden,yıldönümlerimizden oluşuyor..
nasıl unutur benim doğumgünümü ?
mesaj geliyor açıp bakıyorum hatırlamış olabilir mi diye,o bankadan,şu bankadan,şu kurumdan doğumgünü mesajı gelmiş..
çok mu önemli hatırlaması diyeceksiniz,evet önemli...
ben öyle ay dönümümüzü çeyrek yılımızı kutlayalım demiyorum ki,ne var yani bi doğumgünü bi yıl dönümü,çok mu zor hatırlaması...
bu sene sevgililer günümü de kutlamadı benim,ben onu kutladım gene önce..
annesinin anneler gününü de unutmuş,bugün o gün müydü diyor..
çok mu zor yani iki tarihi akılda tutmak,hatırlayıp bi kutlamak..
ben tek taş mı istedim,pahalı hediyeler mi istedim,tek istediğim hatırlanmak..
az önce adsl yüzünden kızdım ona,hayatım bana niye kızıyorsun diyor,bi şeye mi kızdın yoksa bana mı kızdın,ders çalışma mı diyor?
ders çalışmasınamıymış,ben onun kötülüğünü isteyeceğim sanki,of..
sadece pazar günü tatilim var,haftanın altı günü çalışıyorum.doğumgünüm pazartesi olunca belki pazar günü sevgilimle buluşabiliriz diye düşündüm, doğumgünümü kutlarız. bu zamana kadar ne zaman çağırdıysam gel dediysem hemen gelmişti koşa koşa.cumartesi günü yarın buluşsak mı dedim.ay sonunda sınavları var,hep son günlere bıraktığından,sınavdan sonra buluşşak olmaz mı dersler iyice birikti dedi.ilk defa hayır dediği için şaşırdım,peki dedim.kırılmak yok ama istersen hemen geleyim dedi, yok yok çalış dedim.ayrı şehirlerdeyiz bu arada..
dedim ki acaba bana sürpriz mi yapacak,kardeşlerimle az çok muhabbeti var çünkü.pazar gününü bekledim,baktım öğlene geliyor saat ses yok.görüntülü arayayım nerede olduğunu anlarım dedim,görüşmeyi kabul etti,bi baktım ki yatağında
dikkatli dikkatli de bakıyorum belki odasında değildir diye ama odasında işte..
pazar gecesi saat on ikiye çeyrek var,uyuyalım mı artık dedi...
ben en azından bi on beş dakika daha bekleyip beni aramasını,bi iyi ki doğdun demesini bekledim...
kızlar sabah oldu,öğlen oldu hala bi iyi ki doğdun yok..
hayır bütün şifrelerimiz doğumgünlerimizden,yıldönümlerimizden oluşuyor..
nasıl unutur benim doğumgünümü ?
mesaj geliyor açıp bakıyorum hatırlamış olabilir mi diye,o bankadan,şu bankadan,şu kurumdan doğumgünü mesajı gelmiş..
çok mu önemli hatırlaması diyeceksiniz,evet önemli...
ben öyle ay dönümümüzü çeyrek yılımızı kutlayalım demiyorum ki,ne var yani bi doğumgünü bi yıl dönümü,çok mu zor hatırlaması...
bu sene sevgililer günümü de kutlamadı benim,ben onu kutladım gene önce..
annesinin anneler gününü de unutmuş,bugün o gün müydü diyor..
çok mu zor yani iki tarihi akılda tutmak,hatırlayıp bi kutlamak..
ben tek taş mı istedim,pahalı hediyeler mi istedim,tek istediğim hatırlanmak..
az önce adsl yüzünden kızdım ona,hayatım bana niye kızıyorsun diyor,bi şeye mi kızdın yoksa bana mı kızdın,ders çalışma mı diyor?
ders çalışmasınamıymış,ben onun kötülüğünü isteyeceğim sanki,of..