• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu saat oldu hala tık yok !

uyuyan_gxuxzel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2008
81
0
86
Diğer
kızlar bugün benim doğumgünüm..
sadece pazar günü tatilim var,haftanın altı günü çalışıyorum.doğumgünüm pazartesi olunca belki pazar günü sevgilimle buluşabiliriz diye düşündüm, doğumgünümü kutlarız. bu zamana kadar ne zaman çağırdıysam gel dediysem hemen gelmişti koşa koşa.cumartesi günü yarın buluşsak mı dedim.ay sonunda sınavları var,hep son günlere bıraktığından,sınavdan sonra buluşşak olmaz mı dersler iyice birikti dedi.ilk defa hayır dediği için şaşırdım,peki dedim.kırılmak yok ama istersen hemen geleyim dedi, yok yok çalış dedim.ayrı şehirlerdeyiz bu arada..

dedim ki acaba bana sürpriz mi yapacak,kardeşlerimle az çok muhabbeti var çünkü.pazar gününü bekledim,baktım öğlene geliyor saat ses yok.görüntülü arayayım nerede olduğunu anlarım dedim,görüşmeyi kabul etti,bi baktım ki yatağında (:

dikkatli dikkatli de bakıyorum belki odasında değildir diye ama odasında işte..

pazar gecesi saat on ikiye çeyrek var,uyuyalım mı artık dedi...

ben en azından bi on beş dakika daha bekleyip beni aramasını,bi iyi ki doğdun demesini bekledim...

kızlar sabah oldu,öğlen oldu hala bi iyi ki doğdun yok..

hayır bütün şifrelerimiz doğumgünlerimizden,yıldönümlerimizden oluşuyor..

nasıl unutur benim doğumgünümü ?

mesaj geliyor açıp bakıyorum hatırlamış olabilir mi diye,o bankadan,şu bankadan,şu kurumdan doğumgünü mesajı gelmiş..

çok mu önemli hatırlaması diyeceksiniz,evet önemli...

ben öyle ay dönümümüzü çeyrek yılımızı kutlayalım demiyorum ki,ne var yani bi doğumgünü bi yıl dönümü,çok mu zor hatırlaması...

bu sene sevgililer günümü de kutlamadı benim,ben onu kutladım gene önce..

annesinin anneler gününü de unutmuş,bugün o gün müydü diyor..

çok mu zor yani iki tarihi akılda tutmak,hatırlayıp bi kutlamak..

ben tek taş mı istedim,pahalı hediyeler mi istedim,tek istediğim hatırlanmak..

az önce adsl yüzünden kızdım ona,hayatım bana niye kızıyorsun diyor,bi şeye mi kızdın yoksa bana mı kızdın,ders çalışma mı diyor?

ders çalışmasınamıymış,ben onun kötülüğünü isteyeceğim sanki,of..

Öncelikle doğum günün kutlu olsun canım, daha nice yaşlara..
Erkekler biz bayanlar gibi ince düşünmezler, heleki özel günleri hiç akıllarına getirmezler. Haliyle sen umut etmişsin, hal böyle oluncada ondan ses çıkmayıncada bozulmuşsun. Bunların çoğunluğu böyle canım, ben hediyeler alıp yollarken, onun aklına bile gelmemiştim..Bekle bakalım akşam üzeri imalı şekilde mesaj at ona :umursamaz:

beklenti ne kadar yüksek olursa hayal kırıklığı da o denli büyük oluyor.
belli ki böyle önemli günleri önemseyen birisi değil.
ama kızmak için acele de etme
gün hala bitmedi sonuçta.
belkş dediğin gibi bir sürpriz yapacaktır.

doğum günün kutlu olsun. nice yıllara...

Öncelikle doğum günün kutlu olsun canım, daha nice yaşlara..
Erkekler biz bayanlar gibi ince düşünmezler, heleki özel günleri hiç akıllarına getirmezler. Haliyle sen umut etmişsin, hal böyle oluncada ondan ses çıkmayıncada bozulmuşsun. Bunların çoğunluğu böyle canım, ben hediyeler alıp yollarken, onun aklına bile gelmemiştim..Bekle bakalım akşam üzeri imalı şekilde mesaj at ona :umursamaz:

beklenti ne kadar yüksek olursa hayal kırıklığı da o denli büyük oluyor.
belli ki böyle önemli günleri önemseyen birisi değil.
ama kızmak için acele de etme
gün hala bitmedi sonuçta.
belkş dediğin gibi bir sürpriz yapacaktır.

doğum günün kutlu olsun. nice yıllara...

teşekkür ederim arkadaşlar,inanın hiç sanmıyorum hatırlayacağını..hatırlasa bile geçti artık,kırıldım..

doğum gününüz kutlu olsun nice mutlu senlere,nıyeyse çoğu erkek böyle günlere önem vermiyo çok şükür ki eşim özel günleri hiç unutmayan biri bende olsam kırılırdım.ama en azından unutuyosa telefona hatırlatıcısına kaydetseymiş.bence söyleyin sevgilinize oda hatasını anlasın ve bugünlerin sizin için nekadar önemli olduğunu anlatın

Hadi doğumgününü anlayabiliyorum bi yere kadar da anneler gününde davul çalıyolar dört bir yanda, onu nasıl unutmuş... demek ki kafası cidden çok meşgul derslerle... çok durma bence üzerinde... seneye telafi eder.. nice yıllara bu arada...

Dogum gunun kutlu olsun, nice guzel senelereeehihoyyyt
ben olsam kriz gecirmistim bende cok onem veriyorum ozellikle dogum gunlerine

peki ona soylemeyecekmisin kirildigini? konusurken soylesene dun dogum gunum kutlandi diye

Sevgilim de benim Doğum günümü unutsa kızardım hatta darılırdım
İnsan böyle anlarda , hatırlanmak değerli olduğunu hissetmek istiyor..
Belki son dakikayı bekliyordur kutlamak için , ama bence unuttu..
Tipik erkek işte ,sende onun doğum gününü kutlamazsın olur biter..

Buarada doğum günün kutlu olsun..

canım kötü niyetinden değildir emin ol..
sınavlar falan belki tamamen aklından çıkmış olabilir..
haklısın tabiki bunu önemsemekte ve beklemekte, ama insanlık hali..
biz günler öncesinden hazırlığa başlarken onlar unutabiliyor..
başka sıkıntınız olmasın canım, bu birşey değil.. hem gün hala bitmiş değil.. azıcık sabır..
[/COLOR

doğum günün kutlu olsunhihoyyyta.s.

canım daha gun bitmedi üzülme hemen uyuyodur belki hala ders çalışıyorsa devamlı yorgun uykusuzdur belki belkide sana sürpriz hazırlıyordur

dogrum günün kutlu olsun :)
haklisin dogum gunü hatırlanmalı..ama iste erkekler..benimki arkadaşlarının dogum gunünü benim telefona yazdirtir,ben arayıp haber veririm..arkadaşı dediğim de 15 senelik dostu..aynı sekilde kuzenlerinin dogum günleri de bende yazılı..öyle bir becerisi yok cocuğun..6 sene oldu daha yeni öğrendi dogum gunü tarihimi diyebilirim..onu da garantiye almak için dogum günüme 1 ay kala baslarım yaklaşıyor demeye :)

erkekler unutabiliyor, ben de doğum gününe ve evlilik yıldönümüne önem verir(d)im. artık vermiyorum.. yahu insan 6 sene içinde 1 kere mi hatırlamaz.. :umursamaz:

siz de akşama kinayeli bir sms atın, anlasın..

bu arada şifrenizin ne olduğunu öyle her ortamda söylemeyin, allah korusun.. yerimseniben

öncelikle teşekkür ediyorum kızlar opuyorumnanaktan

evet bende onun doğumgününü kutlamayacağım ama o benim gibi etkilenmez ki,sınavları geçene kadar beklesem mi diyorum,burnundan getireceğim ki bi daha doğumgünümü unutamasın.önemsenmeyen özel günler telefon hatırlatıcısına nasıl eklenip de gün kurtarılır onun talimatını vereceğim ona,görecek o kaydirigubbakcemile

canım doğum günün kutlu olsun.bu gün benimde doğum günüm.eşimle dünden aramız limoniydi.bu gün sabah bi kuru msj atıp doğum günümü kutluyor.başkalarına geldimi ne yapacağını şaşıran adam günler öncesinden söyleyen dilinden düşürmeyen nasıl oluyorsa benim doğum günümü unutu veriyor yada geçiştiriyor.sen gelde bu adama iyi davran şimdi inanki ne yapacağımı şaşırıyorum.nasıl burnundan getirsem diye düşünüyorum.banada bi akıl veren olursa iyi olur akıl kalmadı bende.

Doğum günün kutlu olsun a.s.

Erkekler böyledir özel günleri önemsemezler, hele hediye almaktan nefret ederler. Şifreleriniz falan doğumgünü tarihlerinizmiş, bence hatırlıyordur ama hediye almaktan hoşlanmadığı için o konuyu hiç açmamayı tercih ediyordur. Anneler gününü bile hatırlamaması ( ki bence hatırlamazdan geldi) hediye almaktan hoşlanmıyor olmasından bence...

doğum günün kutlu olsun canım bence sıkıntı etme erkeklerin çoğu öyle gel ki çok anlayışlı bu günlere önem veren insanlar var ama işte demekki bizim gibilere rast gelmiyor bizimkiside öyle ben gece 12yi vurduğu ana ararım mesaj atarım ama o pek yapmaz ve bilir benim önem verdiğimi sıkıntı etme art niyetinden değildir.

teşekkür ediyorum arkadaşlar a.s.

ama niye kızlar biz onlara uyuyoruz ki,mesela bi arkadaşım önem veriyordum ama vazgeçtim artık demiş.ben vazgeçene kadar o bana ayak uydursun hatırlasın iki güzel söz söylesin.ama zorlamayla da olmuyor sanırım bazı şeyler,ben yine de şansımı deneyeceğim,bakalım kim kimi kendine uyduracak (:

ayy benim sevgilimde unutuveriyor =)
sevgili olduktan sonraki ilk doğum günümde 1 gün öncesinden arayıp kutlamıştı (bence ya tarihi unuttu ya da şaşırdı) sonraki günde -yani doğum günümde bak ben önceden kutladım diye havalanmıştı birde gıcık =) sanki yedik...

geçen yılda hatırladığım kadarıyla mesaj atmıştı. malesef 2 doğum günümde de ben farklı bir şehire gezmek amaçlı gitmiştim doğum günümde o tarihlere denk geldi yoksa mutlaka görüşürdük ifadesini alırdım... ama attığı mesaj güzel,içten bir mesajdı ondan üstünde durmadım. gün içinde atmıştı mesajı. yanlış hatırlamıyosam bugün benim doğum günüm diye söylemiştim, yada arkadaşların mesaj attığını =)

sevgili olduğumuz günde yani yıldönümümüzde de tabii ben gene bir şeyler bekliyorum en azından güzel bir söz... akşama kadar duyamadım bir şey. akşam da sinirlenip aramıştım. tam da o maç izlerken aramışım. zorla konuştu sanki maç varya aklı orda... böyle yaptığı için de bir daha sinirlendim senin aklın maçta konuşmayalım dedim kapattım... sonradan pişman oldu ama yıldönümümüzde adam maç izledi resmen ya =)

aslında doğum tarihimi bilir, yıldönümümüzü de bilir. hani sorsam tarih aklında. hatta doğum günüm yaklaştığında günler öncesinden bak şu gün doğum günün yaklaştı demişti ama o gün geldiğinde unuttu işte yukarda anlattığım gibi =)

e ne yapcaz bu durumda bilmiyorum, günler öncesinden o hatırlatıyo bana ama o gün unutuveriyo. dalgınlık ya da hangi günde olduklarını unutuyolardır belki de farkında değillerdir. yoksa neden kutlamasınlar...

ama kırılıyoruz işte hatırlamalılar ya başka yolu yokk !! =)

Back