• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama bu rengi nasıl yapıcam nolur el atın yarın boyucam

bana kalırsa evde kendin tam bu saç rengini tutturamayabilirsin böyle bir renk daha önce görmedim yani ne renk oluyor bilmiyorum belki iki boyanın karışımıdır :uhm:

bakır bu ama sen yine de riske girme bence bu rengi kuaföre göster o bilir nasıl yapacağını canım

peki ben de tarcın kızılı var iki kutu bunla tutarmı içine bakır kumral katsam bi bakın lütfen

Eklentiler

• $25839.jpg
    $25839.jpg
    23,9 KB · Görüntüleme: 152
  • $490_buyuk.jpg
    $490_buyuk.jpg
    8,3 KB · Görüntüleme: 94
bu da benim saçım kızıl var su an ama soldu braz

Eklentiler

• $8223_1161555570759_1583925578_404217_4545908_n.jpg
    $8223_1161555570759_1583925578_404217_4545908_n.jpg
    14 KB · Görüntüleme: 119
Cnm bu rengi evde kendin tutturamzsın git kuaföre bırak o yapsın. Ayrıca aynı konu üzerine iki topik açmışın lütfen bir daha aynı şeyi yapma cnmopuyorumnanaktan

senin saç renginde önemli
yoğun bakır kızıl loreal
kumral dore akaju alix avien istediğin renkler bak istersen

bu rengin biraz daha koyusu vardı o da ashlee nin saç rengiydi..vallahi ben burda sordum sordum kimseden net bir cevap alamadım..bence sende bu rengi evde denemeye kalkma..burda evde boyayıpta bu rengi elde eden yok..ben boyadım olmadı..kimi kumral bakır dedi..kimi kahvenin içine kırmızı kat dedi ne yazıkki olmadı

büyük bir ihtimalle kumral bakır canım bu saç rengi..

dolunay soysertin rengide böyle benim de çok hoşuma gidiyo kaydirigubbakcemile2

benim saçımda şu an bakır dore var 7-8 yıkamadan sonra saçımın rengi oturdu..daha önce bronz kahve vardı..

ama bundan sonra içinde kızıllık olmayan boyalarla devam etnek istiorum..altın parıltılı çikolata yapıcam..beğenirsem artık değiştirip durmucam sırnaşık şey

renk gercekten çok güsel. ama evde kendin bu rengi tutturamazsın en iyi bir kuaförden destek alman olur. riske atma kendini sonucta sac çok önemli :) bende önceden kendi kendime evde boyadım sacımı karıştırdım boyaları sonuc 5 gün evden dışarı çıkmadım saçımı boyatana kadar :):)

bence fındık kabuğu, açık kumral ve bakır karışımı olabilir. ama bakır daha yoğun tutulacak. ama zemin rengi çok önemli. bende çok beğendim.

Back