• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Örgü bu perdeyi çok beğendim

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
canım çok güzel gözüküyor çok beğendim eğer ipini ve nasıl yapıldığını yazarsan bende yapabilirim.banada kalın ören bayan ağ ipleri gibi geldi ama bence sen resmi çıkarıp ipcilere öyle sor.

slm arkadaşlar evet cok güzerl bi perde bende ip konusunda takıldım ama bence makrema ipinden gibi geldi bana buda bölyle bi ip denemekte yarar var tanesi 1 tl her rengide var bu resimdeki renk bile var

Eminönünde var bundan eşim beğendi ama ben beğenmedim yaaa
çok da uygundu fiyatı 75 miydi ne öle bişey işte

Güzel perde kolay gibide görünüyor ama kullandığı ip ne acaba? Bilen varmı

arkadaşlar burada ip ile ilgili bilgiyi vermiştim. linke tıklarsanız orada ipi satan bayileri görebilirsiniz. ayrıca peria markasını bayisi olmasada satıyorlar. firma kapalı falan değil. öyle olsa sitesi olmaz ayrıca bizim ipçi peria markasını satıyor ama nisan modeli yokmuş sipariş edersem getirebileceğini söyledi.

Son düzenleyen: Moderatör:
güzel modelmiş ama çok şeffaf değil mi
yani dışardan içeri rahatlıkla görülebilir...

[COLOR="RoyalBlue"]eee tüm msj ları okudum yapan yokmu bu perdeyi şimdi bitiren varsa resim ekleyebilirmi çok hoşuma gitti bende yapmak istiyorum.Eğer resimde görüldüğü gibi durmayacaksa uğraşmayalım dimi[/COLOR]

yıkanınca çok kötü oluyor dantel perdeler sizce de öyle değil mi?

arkadaşlar tek tek okudum tüm yazıları bütün linkler yasak olduğundan silinmiş bazı arkadaşlar ip bilgisi vermiş ama..
ben bir sene önce nette gördüm ve resimi alarak ipi bulmaya çalıştım en kalın ve buna benzeyen ip buldum (aklıma gelmiyor ama makreme gibi bişiydi sanırım) büyükçe başladım ve 50 cm kadar ördümm ama ne yazıkki bu şekilde kalıp gibi durmadığından devam etmedimmm bende çok beğenmiştimm aslında ama olmadı..Yapılışı çok basit ama bu duruşu bir türlü yakalayamadım..

Lütfen yapan varsa resmini koyarsa çok iyi olur.

Çok şık duruyor. Yapılışı da kolay gibi duruyor, seri şekilde örülebilecek bir model. Emeğinize sağlık :nazar:

Back