• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Örgü bu perdeyi çok beğendim

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

deryainci

bebek geldi :))))
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2008
2.027
16
158
45
hanımlar bu perde çok hoşuma gitti ve yapımı basit geldi
sanırım dantelipinden yapılmamış
sizce nasıl bir ip kullanılmıştır makrome deildir dimi ?kafamçokkarıştı
attachment.php
attachment.php

Eklentiler

• $100_7997.jpg
    $100_7997.jpg
    97,5 KB · Görüntüleme: 10.234
  • $100_7998.jpg
    $100_7998.jpg
    87,7 KB · Görüntüleme: 9.420
Çok şık ve gösterişli duruyor canım.Bende beğendim.Ama ip konusunda yardımcı olamıycam.

bugün iş çıkışı gidip bakayım bi ip bulmaya çalışayım
umarım göründüğü gibi yaparım ipi bulsam kolay da:kahve:

resmi bulduğum yerde
yıkayıp nemli astığını ve ıslak olduğundan böle dökümlü kuruduğu yazıyordu
ama ip bilgisi vermemiş
aslında evet kalın naylon ip alayım iyi fikir
tşk. ederim a.s.

çok güzelmiş vede yapımı basit bana floş ip gibi geldi ama tam emin olamadım yinede sen ipcilere birsor canım kolay gelsin sana

çok güzelmiş vede yapımı basit bana floş ip gibi geldi ama tam emin olamadım yinede sen ipcilere birsor canım kolay gelsin sana

akşam gittim ama anlatamadım resim olmadığı için
bakındım ama şu olur diyemedim
neyse annem dediki örenbayanaın ağ ipleri varmış dantel iplerinin kaınlarından onlar olur dedi bu gün de ona bakacağımmm

çok şık duruyor, canım sen yapınca resmini koyda bakalım. bende perde yapmayı düşünüyorum. bende ipçiye resmi göstereyim tavsiye edecekleri ipi burda yazarım.bence ağ ipi değil daha kalın duruyor.

çok şık duruyor, canım sen yapınca resmini koyda bakalım. bende perde yapmayı düşünüyorum. bende ipçiye resmi göstereyim tavsiye edecekleri ipi burda yazarım.bence ağ ipi değil daha kalın duruyor.

evet ağ ipi değil sanırım çünkü 6 sıra falan yaptım ince oldu resimdeki gibi göstermedi kendini resim götüremiyorum ben sen uygun ip alır veya bulur isen yaz tamam mıyerimseniben ama çok kolay ilerliyo ipi buldummu 1 haftada resimdeki büyüklükte yapılır

bende beğendim canım kolay gelsin 26/6 ağ ipliği alman gerekiyo bayadır yapmadım onların sanırım floşları çıkmış eskiden yoktu bu ipte onlardan

bende beğendim canım kolay gelsin 26/6 ağ ipliği alman gerekiyo bayadır yapmadım onların sanırım floşları çıkmış eskiden yoktu bu ipte onlardan

teşekkür ederim
a.s.tamam bi de buna bakayım

ay çok hoş duruyor bende bayıldımmm
kolay gelsin hanımlarr bitmişinide görmek isterim :)

inanılmazz güzellll bayıldım ben de..
yapan olursa muhakkak anlatsın bize de :utangac:

arkadaşlar ben ipi buldum:)
oya altı ipi diye bir ip var ondan aldım naylon ve kalın bir ip ağ ipinden de kalın 50 g olarak satılıyor ama pahalı bişey değil....
yapmaya başladım örnek çıkardımmm
40 zincir boşluklar için kullandım aralarada 7 dolgu koydum dolguları resimden saydım..
2 karış falan yaptım ama nasıl böle dökümlü olacak anlamadım böle duracak gibi gelmedi... :( çok heveslenmiştimmmmm

arkadaşlar ben ipi buldum:)
oya altı ipi diye bir ip var ondan aldım naylon ve kalın bir ip ağ ipinden de kalın 50 g olarak satılıyor ama pahalı bişey değil....
yapmaya başladım örnek çıkardımmm
40 zincir boşluklar için kullandım aralarada 7 dolgu koydum dolguları resimden saydım..
2 karış falan yaptım ama nasıl böle dökümlü olacak anlamadım böle duracak gibi gelmedi... :( çok heveslenmiştimmmmm

ay hayatım...normal ilk başladığın sırada aralara ne kadar zincir ördüysen mesala 20 zincer ördün dimi...
ondan sonraki ikinci sırada 30 ör ve diğer bütün sıralarda 30 ör ilk sıradakinden fazla olursa dökümlü durur

Back