Bu olay hayatımı alt üst etti

Yok düşürmek fikri aklımdan bile geçmedi sadece son gittigim doktor adet söktürücü ilaç yazdı düzenini biraz bozabilir doğal şeylerle mesela bitkilerle de bu etkiyi yaratabilirsin dedi ama örnek vermedi sadece adet olsam rahatlarim diye düşünüyorum

Bende ilaç kullanmadan doğal şeyler denemek istedim farkındayım insanları sıkmak istemiyorum zaten sadece böyle bişey olabilir mi sonradan cikar mi diye sormak istedim

O haltı yerken bu kadar panik yapmayip sonra 4 defa test yapmak ne mantikli ya. Ya bi cocuk olsa onun hesabini kim vercek? Oturup bi düsün muhasebe yap ya

Kan tahlili %100 sonuc verir ve sen defalarca tahlil yapmış negatif çıkmışsın.adetin gecikiyor ve ya gecikirse bunun başını stres çeker en başlıca sebebi strestir.. defalarca stresten adetim geciktiği olmuştur yumurtalıklarımda sorun mu var diye her seferinde farklı özel hastanelere gittim hepsine bi ton para bayıldım tek gelen cevap stresten kaynaklı..Bu kadar kafana takmaya değmez negatif sonuc aldıysan yoktur bişey. Gecikme süresi 20 günü buldu.. Ayrıca yaşın gençse böyle olaylar çok normal.. evlenmeden düzene girmez aksilikler illaki olur:)-muş yengemin ve annemin sözleri :)

Haklısınız gerçekten haklısınız. İnanın bana hayatımın bütün ömrümün en büyük hatası..

Kan tahlili %100 sonuc verir ve sen defalarca tahlil yapmış negatif çıkmışsın.adetin gecikiyor ve ya gecikirse bunun başını stres çeker en başlıca sebebi strestir.. defalarca stresten adetim geciktiği olmuştur yumurtalıklarımda sorun mu var diye her seferinde farklı özel hastanelere gittim hepsine bi ton para bayıldım tek gelen cevap stresten kaynaklı..Bu kadar kafana takmaya değmez negatif sonuc aldıysan yoktur bişey. Gecikme süresi 20 günü buldu.. Ayrıca yaşın gençse böyle olaylar çok normal.. evlenmeden düzene girmez aksilikler illaki olur:)-muş yengemin ve annemin sözleri :)
Çok teşekkür ederim yazdiklariniz için inanin insanların bunları söylemesi ile rahatliyorum. Allah sizden razi olsun iyi ya da kötü umursayip yazan herkesten Allah binlerce kez razi olsun...

Bukadar korkuyorsan kesin çözüm doğumkontrolhapı canım

Bir daha böyle bişey yasayacagimi zannetmiyorum. Tavsiyeniz için yine de teşekkür ederim.

Gittim şu an ilaç tedavisi görüyorum fakat ilaçların yan etkisi olarak mide bulantim oluyor bu da beni yine hamilelik açısından korkuttugu için ilaçlara devam etmiyorum

Psikolijini alt üst etmeye değmez..çok gereksiz yere takıyosun düşüne düşüne hamile kalacan sonra :D

Yok olmaz yanlış anlaşılmasın ama tam anlamıyla ilişkiye giren insanların senelerce çocukları olmuyor..seninki ilişki denemeyecek düzeydeymiş bide allah aşkına :D

Back