Bu olay hayatımı alt üst etti

gizmoo567

Hayallerimde yanık kokusu var.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2015
1.079
1.092
63
Herkese merhaba. 34 gün önce erkek arkadasimla ilişki denilemeyecek bir şey yaşadım. Üzerine adet oldum şu an ikinci adetimi bekliyorum. 4 defa kan testi yaptim negatif. Fakat uzerimden korkuyu atamiyorum ve bu ay adetime 1 gün kaldı adet söktürücü olarak doğal bişey onerebilecek olan var mı ve ben bu korkudan nasıl kurtulabilirim. kanda cikmayan bir gebelik olur mu şimdiden cevap verecek herkesten Allah razı olsun

Hamile değilsin bu kadar basit 4 defa kan tahlili yapmıssın olsa cıkardı

maydanoz kaynat ic..ama hamile olma olasiligin binde bir bile degil..bosuna stres yapiyorsun

Hamile değilsin. Adet söktürücü olarak maydonozu kaynat suyunu iç akşam 1 bardak sabah 1 bardak. Hemen adet olursun.

Teşekkür ederim peki adet sokturucu olarak onerebilecegin bişey var mı ilaç değil ama. Bitkisel olabilir ve sonradan çıkmaz dimi hamilelik

Yasemin çok teşekkür ederim. Eğer ilk adetim üstüne görme olsaydı ondan sonra yaptırdığim testlerde çıkardı değil mi. içimi rahat etmesi için ultrasonla da baktiricam 1 hafta daha geçsin ve ultrasonda olsa ne zaman gözükür

Neden aynı koonuyu tekrar tekrar açıyorsunuz.
Kan testı hamile olmadığınızı göstermıiş
Ben HAMİLE sınız desem inancakmısın ?

Çok teşekkür ederim hepinize. Bu sitede insanların birbirine destek olduğunu görünce ben de belki benim de yüreğime şu serperler diye yazdim Allah hepinizden razi olsun

Sonradan çıkan tanıdığınız var mı ne kadar zaman sonra çıktı ki ultrasonda da mı çıkmadı Allah aşkına kızmayın bana lutfen

Evde papatya çayı var acaba onun bir etkisi olur mu adet olmam icin

Herkese merhaba. 34 gün önce erkek arkadasimla ilişki denilemeyecek bir şey yaşadım. Üzerine adet oldum şu an ikinci adetimi bekliyorum. 4 defa kan testi yaptim negatif. Fakat uzerimden korkuyu atamiyorum ve bu ay adetime 1 gün kaldı adet söktürücü olarak doğal bişey onerebilecek olan var mı ve ben bu korkudan nasıl kurtulabilirim. kanda cikmayan bir gebelik olur mu şimdiden cevap verecek herkesten Allah razı olsun
büyük endişelere ,takıntılara gebesin hayırlı uğurlu olsun:KK53:

kk de sürtüşmeyle hamile kalınan 100.bebeğe ödül var

bakalım sen kaçıncısın bir saymak lazım

Farkındayım yasamadiginiz için ufak esprilerle cevap veriyorsunuz art niyet aramiyorum belki de yüzüm gülsün diye böyle diyorsunuz diye düşünüyorum öyle algiliyorum dikkate alıp cevap verdiğiniz için de teşekkür ederim ama gerçekten ultrasonda en az kaç haftalikta gozukur karindan ultrasonda

doktora ben ultrasona gircem gebelik için derseniz size güler. çünkü önce kan testi yapılır. kan testi neredeyse yanılmaz çünkü hormon değerinize bakar belli bir sınırın üstündeyse gebelik vardır. o sınırda değilseniz, gebelik amaçlı ultrasona sokmaz sizi. o kadar heyecan yaratmayın, yaratacaksanız da korunun. adaçayı da adet söktürür günde iki fincan içebilirsiniz. ama yanlış bilgiyi düzelteyim, gebelik yok şu an ama olsa bile adet söktürücü içerek onu düşüremezsiniz.

bak aynı konudan acmıstın
okb hastasıyım takıyorum dedın
okb hastasıysan dedıklerımızın ne onemı var bırsey demısmezkı eger degıscekse once ıyıles dedım
saatler sonra yıne aynı konu
sana ınsanlar okadar hamıle degılsın dedı
40 defa soylersen hamıle kalırsın :KK53:
madem 73482362387642873 kere soylememız bırsey ıfade etmıyor ozaman bosuna konu acıp ınsanları sıkma

4 tahlile inanmamışsın, üstelik adet olmuşsun oda seni ikna edememiş. şimdi ben hamilesin desem inanıcakmısın?

Back