Bu öğretmen bey beni kullaniyor mu acaba?

ama karsi cinse ilgilerini iyi anlastiklari zamanda gösterirler degil mi illa hoslantidan degil?
Tabiiki de çok iyi arkadaşlardır, bu hayatta canımı gözüm kapalı emanet edeceğim iki üç dostumdan biri akrepti. Sonra tabii benim hatam olmayan bir şeyden ötürü tek kalemde beni silip atma nezaketini gösterdi. Buna sebep olan ise bir ikizler kadınıydı. :)

hadi ya üzüldüm..

Bence kötü bir niyeti yok .
Ama yine de varsa da zamanla illaki ortaya cikar . Cikari varsa cikar biter elbet .
Zamana birak sen her şey olacaga varir . Insallah cok mutlu olursunuz :)

Kullanmak kelimesi ne demektir bilemiyorum. Biz eşya kullanırız genelde ama.. adam kötü niyetli gibi gelmedi bana. Bi deneyin oldu oldu. Olmadı yol verirsiniz. Sonuçta sizden paranizı istemiyo. Sadece görüşüp karar vereceksiniz.

Bence tanımana değer. Çok kaptırma ama neden olmasın derdim ben olsam. Sonuçta buna mani bi durumunuz yok.

Adam seni gezilere götürmüş bi ödev yapmışsın çok mu kız inş olur inşsllah

Onu kendi arkadaş grubunuzla tanıştırın, kaynaştırın. aralarından iyi anlaştığı birileri mutlaka çıkacaktır. Bakalım o zaman onlarla sık plan yapıp sizi ikinci plana atıyor mu anlarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…