• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu öğrencilere ne yapayım???

blckndwht

Guru
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2012
892
603
323
Koca lise öğrencileri, ders esnasında benim önümde birbirlerine kötü sözlerle , lakaplarla hitap ediyorlar,birbirlerine şakasına küfrettikleri bile oluyor, hatta birbirlerinin üstlerine yürüyorlar, ben kızınca yerlerine oturuyorlar, ben bu öğrencilere ne yapayım, bi akıl verin kızlar, kaç defa konuştum, ahlaki, insani ve dini açıdan bu yaptıklarının yanlış olduğunu anlattım, idareye de durumu anlattım, sizde bir konuşun dedim ama daha fazlasını yapmak gerek, bana bi yol gösterin kızlar

Telefonları ders boyunca sizin masanızın üstünde dursun. Ben çok etkilediğini düşünüyorum. Belki akıllanırlar

Ne yazık ki bu yaştakilere laf kâr etmiyor..
Ailelerle de konuşmak pek bir işe yaramaz bence çünkü ailelerin tutumları zaten o çocukları o hale getiren..
O yaşta böyle davranan çocuklar marifet zannettikleri için yanlış olduğunu kabullenmelerini sağlamak çok zor..
Sakince anlatmaya devam etmekten başka çare yok sanki..

benim kuzenim de lise öğretmeni ,birgün dersine girdim en arkaya oturdum öğrencilerde ne defter ne kalem çoğunda yok,birbirleriyle konuşuyorlar dinlemiyorlar kızı,ders bitti ben sinirden öldüm yani kuzenime dedim ki nasıl bu kadar rahatsın valla ben dersiimi anlatır çıkarım ister dinlesinler ister dinlemesinler,zamanında çok müdahale ediyordum ergen yaşta oldukları için farklı tepkiler aldım hem öğrencilerden hem velilerden o yüzden karışmıyorum diyor napsın.

Telefonları ders boyunca sizin masanızın üstünde dursun. Ben çok etkilediğini düşünüyorum. Belki akıllanırlar
Kimisi o kadar asi ki, onların telefonunu bir türlü alamıyorum, beni öldürseniz bu telefonu vermem diyor, kafa tutuyor, inatlaşamıyorum, inatlaşırsam ben kaybediyorum, genede vermiyor, iki tanede patlatacak gücüm yok , panda yavrusu gibiler

Ne yazık ki bu yaştakilere laf kâr etmiyor..
Ailelerle de konuşmak pek bir işe yaramaz bence çünkü ailelerin tutumları zaten o çocukları o hale getiren..
O yaşta böyle davranan çocuklar marifet zannettikleri için yanlış olduğunu kabullenmelerini sağlamak çok zor..
Sakince anlatmaya devam etmekten başka çare yok sanki..
yaa her gün anlatıyorum, oturup ağlayacam artık, bezdirdiler beni:KK42:

Kimisi o kadar asi ki, onların telefonunu bir türlü alamıyorum, beni öldürseniz bu telefonu vermem diyor, kafa tutuyor, inatlaşamıyorum, inatlaşırsam ben kaybediyorum, genede vermiyor, iki tanede patlatacak gücüm yok , panda yavrusu gibiler

:D :D :D :D

ah kendi lisedeki hallerim geldi gözümün önüne hoca haddini aştın bak yapıştırcam bi tane demişti bende 5 saniye içinde bende size vururum hadi vurun falan diye gaza getirmeye getirmiştim hocayı ne malmışım :(

cahillik işte şimdi anlıyorum yaptıgım saygızılıgı o kadının ders dinleyelim diye gösterdiği çabayı ama nafile..

bende öğretmenim çok az dayanabildim end. meslek lisesinde yaptım hemde sonra özel sektörde ressamlık yapmaya karar verdim çünkü şu devirde o kadar zor ki öğretmenlik bi kere çok şımarıklar ben korkuyordum da sapık gibilerdi.. eşim kapıda bekliyordu yazık :(

yani... dersi anlatıp çıkın büyüyünce anlayacaklar şimdi ne yapsanız boş.. dünyanın merkezi sanıyolar kendilerini.. :KK51:

:KK43::KK12::KK43::KK43::KK43:o_Oo_Oo_Oo_OOncelikle Allah yardımciniz olsun ben de ogretmendim ama bıraktım artık
Simdiki genclere ne desek bos veliler zaten basından savmak icin okula gonderior cogunlukla.. benım veliler ben evde ugrasamıyorum bunla bır de kardesi var deyip kendi baslardı sikayete ki ben sınıfta en az 40 tanesiyle boğusurken, üstelik notla da korkutamıyorsun artık umurlarında degil , aslında bikac uyarıda okuldan atılma durumu olsa keske cok zor ogretmenlerin isi artık velileri de ayrı bi dert benim cocugum yapmazcılar oldukcaaaa:KK11:

Patlatmayi aklinizdan bile gecirmeniz uzucu anlatin dersinizi cikin belliki siz egitemezsiniz.

Bizim size sormamiz lazim aslinda ;)
Napalim da cocuklarimizi yola getirelim diye
Bence disipline gonderin

Aaa aklıma birşey geldi. O çok konuşanları bi derste kaldırın dersi o anlatsın. Ama sınıf yine aynı davransın. Konuşsun dinlemesin. Bakalım ne olacak :)

Back
X