- Konu Sahibi Cesaretinbedeli
-
Hanım hanım, oturmasını kalkmasını bilen bir bayan erkek iş arkadaşına o kadar yakın durmaması gerektiğini bilmelidir. Bence kıza da fazla güvenmeyin siz.
Ben de hoşlanmazdım böyle bir durumla karşılaşsam. Herşeyin bir sınırı var. O derece yakın durmak bana ters açıkcası.
Fazla abartmadan takipte olun derim. Kıskandığınızı belli etmeyin, hele ki kızla asla konuşmayın bu konuyu. Muhtemelen varsa bile içinde kötülük saf kız rollerine yatacaktır. Ve siz eşinizin gözünde değer verdiği iş arkadaşını üzen, kıran, zedeleyen durumuna düşersiniz.
Ben abarttığınızı düşünmüyorum.Üstelik yazdıklarınızdan manik bir ruh halinde olduğunuzu da düşünmüyorum.Oldukça mantıklı yazmışsınız.
Öncelikle kızın eline erkek eli değmemiş olması eşinizle arasında bir çekim olmayacağı anlamına gelmez.Kaç yaşında neden evli değil,nişanlı vs bir durumu var mı..? Kaç yıldır eşinizle birlikte çalışıyor..? Ne kadar zaman onları kadar yakın kıldı..?
İnsan gerçekten sevdiği insanlarla şakalaşır,dokunur. Ben mesela birini seviyorsam kız yada erkek duramam konuşurken koluna omzuna temas ederim.Eşimin arkadaşları var mesela birçok arkadaşı var ama ben sadece ahlaklı olduğunu düşündüğüm bana pozitif enerji veren samimi bulduklarımla kardeşim olsa diyebilidiklerimle selamlaşırken öpüşürüm.Diğerleriyle el bile sıkmam bazen.Yani demem o ki temasın iki açıklaması var dostluk ve cinsel çekim.
Eşiniz cinsel çekim duymuyordur kız duyuyordur veya eşiniz duyuyordur kız duymuyordur.
Bunu anlamak çok güç ama benim kafamı karıştıran eşinizin tutumu oldu.
"Tamam karıcım ben ona kardeş gözüyle bakıyorum ve seviyorum ama hoşuna gitmiyorsa yapmam" demeliydi.Dememesi bence kafa karıştırıcı..
Bir de kıskançlık sadece ayy acaba beni aldatır mı türünde olmuyor ki..? Eşim bendne başka bir kadınla kana kana gülerse için acır benim.. Ya da ne bileyim bana yapabileceği şakaları jestleri başka bir kadına yaparsa bu da canımı yakar..
Eşinizle tekrar konuşun kavga gürültülü değil de biraz daha mantıkla sevgiyle belki anlar..? Duygusal boyuta getirin,kafası bassın..
Dedikleriniz bana çelişkili geldi biraz...
Kıza lafım yok hanım hanımcık diyorsunuz,ama evrak verirken eşinize sokulduğunu iddaa ediyorsunuz.Bu tabir hanım hanımcık lafı ile çelişmiyor mu sizce ?
Sizin yanınızda kadınla samimi bir biçimde şakalaştığını onu kızdırdığını söylüyorsunuz.Ben yokken kimbilir nasıllardır diyorsunuz.
Eşinize de güveniniz tam değil anlaşılan.Yada eşiniz bu gibi davranışlarından ötürü sizin güveninizi sarsmış.
Eşinizin o kadar temas içinde bulunması bana normal gelmedi.Size de zaten normal gelmemiş.
Sorun eşinizde o bayanda da değil.Eşinizden yüz bulmasa ne diye bu kadar yanaşsın ki elin evli barklı adamına.
İnşallah siz abartıyorsunuzdur.
haklısın...uzun zamandır çalışıyormuş neden daha önce dikkatini çekmedi veya neden başkaları değil
de bu bayan...demekki seni rahatsız etmişki bu tür şeyler istemiyorsun bu da anormallik değildir
tabi kişiye göre değişir ama bende üzülürdüm açıkçası.
iş ortamını biliyorum çünkü hepimiz akşama kadar kaç kişiye muatap oluyoruz ..tamam
robot değil kimse yeri geliyor şaka da yapılıyor espiride ama iş arkadaşının bacağına
veya koluna dokunmak hoş değil..çok içli dışlı olmak da
saçma her şeyin bir dozu bir mesafesi olmalı...
bende kıskanç biri olarak zaten bozulurdum...
aynısı başıma geldi ve aynını düşünmüştüm ama kıskançlığıma veriyorum ben..
eşime sorduğumda ise biz yakın oturmadık vs..sen öyle görmüşsündür dedi...
eşim zaten bu tarz bayanlarla konuşmalarından sohbetlerinden dolayı artık benle sohbetten haz almıyor..(zaten bu da benim düşüncem..)
Yahu arkadaşlar neden biz bayanlar hep erkeği elde tutma çabaları sarfediyoruz. Bütün bayanlar potansiyel düşman, bir avcı sanki. Gözümüz dört dönüyor, kim kime naptı aman benim erkeğime kimse bakmasın, dokunmasın, konuşmasın, valla yolarım modundayız çoğumuz.
Erkekler ne kadar rahat. Çünkü onlar için kendini paralayan her daim elinde tutmaya çabalayan, uçan kuştan kıskanan bir dişi var. Nedir bu ya.Neden aynı şey erkek için sözkonusu değil. Varsa da bir elin parmağını geçmez inanın.
Erkekler yüce varlıklar bizde onları elde tutmaya, kazanmaya çalışan dişiler. Peeeeh, erkek olmak varmış anasını satiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?