• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu normal mi? Ben mi anormalim???

aynı durum da bende kıskanırım hem böyle durumda dediğin gibi seni ikna etmeye çalışmaşmalıydı hayır yok öyle bişi kıskanman normal ama ben senden başkasına bakamam bi daha daha dikkatli olurum falan gibi abi her erkek de mi evlenince değişir ya en iyisi evlenmemekmidir anlamadım ki:sm_confused:

Çok ta abarttığınızı düşünmüyorum.
Aralarında birşey olma ihitmali hiç olmasa bile (ki hayatta hiçbirşeyin garantisi yok), kötü niyet olmasa bile, bence dikkat edilmeli.
İnsan müdürüyle ne kadar samimi olabilir ki.
Biz de çalıştık, bizim de üstümüz oldu, ama ne dokunduk, ne de çok samimi olduk.
Rahatsız olmanız normal.
Ama çok ta sıkmayın derim.
Durup dururken eşinizinde aklına birşeyler sokmayın.
Eğer sizi daha fazla rahatsız etme durumuna gelirse, cidden gözünüze batan birşeyler olursa, o zaman rahatsızlığınızı dile getirebilirsiniz.

Bence abatmıyorsun, tepkinde haklısın...
Bunu birşeyler var aralarında yada olabilir anlamında demiyorum ama hoş bir durum değil. Haa şu da var abi kardeş tarzında bi samimiyetleri varsa bu onun rahatlığıdır belki.
Böyle şeyleri erkekler düşünemiyor ya da düşünemiyor demiyelim bence biraz içten içten hoşlarına gidiyor. Burda iş karşı tarafa düşüyor o taraftan eminseniz bişey diyemem. Bizde çalışan bayanlarız ama konuşmam esprim ve aramda ki mesafe o kadar fazladır ki erkeklerle. Yanlış anlamaya mehal vermemek için ekstra soğuk davranırım şahsen. Bekarkende böyleydim. Genç ve çok yakışıklı 2 tane müdürüm vardı ve onların asistanlığını yapıyordum. İkiside evliydi bende barbi bebek gibi bi kızdım yani o derece :) eşleride sık sık gelirdi kıskanacaklar falan diye buzdolabı gibi davranırdım adamlara eşleri varkende yokkende ne me lazım. Bence iş ilişkisinde belli sınırlar olmalıdır. Orası işyeridir ordakilerde iş arkadaşıdır.

Dedikleriniz bana çelişkili geldi biraz...

Kıza lafım yok hanım hanımcık diyorsunuz,ama evrak verirken eşinize sokulduğunu iddaa ediyorsunuz.Bu tabir hanım hanımcık lafı ile çelişmiyor mu sizce ?

Sizin yanınızda kadınla samimi bir biçimde şakalaştığını onu kızdırdığını söylüyorsunuz.Ben yokken kimbilir nasıllardır diyorsunuz.

Eşinize de güveniniz tam değil anlaşılan.Yada eşiniz bu gibi davranışlarından ötürü sizin güveninizi sarsmış.

Eşinizin o kadar temas içinde bulunması bana normal gelmedi.Size de zaten normal gelmemiş.

Sorun eşinizde o bayanda da değil.Eşinizden yüz bulmasa ne diye bu kadar yanaşsın ki elin evli barklı adamına.

İnşallah siz abartıyorsunuzdur.

Bu konuyu defalarca konuştuk aslında. Her seferinde ona güvenmemiş olmamla yargıladı beni üste çıktı. Benim için de aldatmak sadece bedensel değildir. Ben nelere dikkat ediyorsam eşim de dikkat etmelidir. Tamam muhabbet edilebilir yeri geldiğinde iş arkadaşlarıyla ama abartmamak lazım diye düşünüyorum... Nedense beni fazlasıyla rahatsız etmeye başladı bu konu...

nefis var arkadasım tabikide rahatsız olacaksın normal böle düsünmen.cok haklısın sen nelere dikkat ediyorsan aynısını bulmalısın esinde evliliğin en bas saygısıdır bu .simdi asla bir sey yoktur olmaz olamaz hatta o bayanla esin arasında ama seytan var esine bilmiyorum ne kadar inanaır böle durumlarda ama bunu anlat güvensizlik değil sana hissetiğim suan ilerisi için olabilecek en kötü duruma karsı tedbir almak için saygılı bir iliki kurmanı istiyorum belki biraz düsünürse seni anlar

Böyle çetrefilli konulara normal ya da anormal diye sınır konulmaz bence.

Kime ve neye göre?

Kişinin eşi rahatsız oluyorsa bu durumdan ötesi berisi hikaye.
Kızın niyeti,adamın zihniyeti neyse ne...kadın ben bu kadar samimi olmalarını istemiyorum diyorsa ve bu onun içini kemiriyorsa tavırlar tekrar gözden geçirilmelidir bence.

aslında abartılacak çok korkunç birşey değil.
ama hoş birşey de değil. insanın dibine girerek iş yapmaya gerek yok. biraz daha mesafeli olabilirler.
istersen kızla samimyetine göre bir ara iş yerine uğrarsan usulunce konuyu aç.
onu sevdiğini mesafeli hoş biri olduğunu söyle iltifat et. mesafe kelimesi çağrışım yapsın ve biraz daha dikkat etsin olabilir yani..
iyi bir kısmet bulsanız keşke çok iyi birisiniz gibilerinden konuya girebilirsin. yada ne biliym bir yerden açabilirsiniz konuyu.

Bence kesinlikle abartmiyorsunuz..Evli bir insanin hergun sabahtan aksama kadar ayni ortamda bulundugu sekreteri ya da asistani artik rutbesi ne olursa olsun kendisiyle birlikte calisan hicbir kadinla ozellikle beden diliyle sakalasmaya yeltenmemesi gerekir..Profosyonel ortamlarda tabii ki agiz yollu,herkesin katilabilecegi sekilde (kadin ya da erkek) sakalasmalar yapilir, bu cok normal ama cilvelesme tarzinda yapilanlar kotu niyettir bana gore..Siz rahatsiz oldugunuza gore bence bu profosyonellikle yapilan is sakalarindan daha fazla birsey..Bunun bir ornegi cok yakinimda yasandi..Adi lazim olmayan bir holdingde mudur pozisyonunda calisan bir adamin guzel bir evliligi ve de bir oglu vardi,cok da ailesine bagli temiz yurekli bir adamdi,esim de kendisini cocukluktan beri tanirdi, ama su an sirketinde kendisiyle bir sure calismis olan asistaniyla evlilik hazirliklarinda,birkac ay icinde evleniyorlar..Ben size esinizin surekli kulagini cekmenizi oneririm,asla bos birakmayin,sizi her rahatsiz eden olayi da cekinmeden seviyeli bir dille belirtin kendisine,asla icinize atmayin..

Kuzum sende haklısın ama.........kıskandıgın için bu durumu büyütüyorsun sankiiiiiii........bak bende cok erkegin oldugu bir ortamda calısıyorum...ve evliyim..........ama esimin güvenini kazandıgım için benim bu ortamda calısmama müsade ediyor.........eger isler cok yogunsa sayet o zaman kocanız mecbur kalmıski o kızla muhattap olmak zorunda..............esine güveniyorsan at bu icinndeki süpheyi ..........yoksa huzurun bozulur...............esinden sogursun zamanla.(allah korusun)

ben bu tür konularda hiç medeni olamamışımdır... olacağımıda sanmıyorum..benim için değerler vardır...
bence kıskanmakta haklısınız...evli olan insan mesafeli olmalı...

bence abartmışsınız. bunlar yanından dosyayı vermeler.o ara yanlışlıkla olan değmeler, bunları dert ederseniz oooo.çalıştırmayın eşinizi bayanlarla o zaman
... sinemaya gittiğimizdede yanımıza erkek oturunca kolumuz yanlışlıkla değiyor.otobüstede kalabalıkta değiyoruz. bir şeye uzanırken yanlişlıkla iş arkadaşımıza değedebiliriz. insanlık hali. aa eşime değdi mutlaka ilerde bir şeyler olurdiye, paranoyaya bağlarsak,yanmışız. hayat çekilmez olur.

Bence iki cocuktan sonra psikolojiniz bozulmus, birde su an evdesiniz vakit bol ve ister istemez böyle sacma seyler düsünebilirsiniz.
Esinize güvenme problemide varki burda bence söyle haklisiniz zira esiniz laubali bir tipe benziyor anlatmalarinizdan, esiniz madem müdür mesafeyide koymayi bilmeli, ama gidip el alemin kizina lütfen inceden inceye laf atmayin.
Hic sevmedigim sey, gidip baskalarinda sucu bulmak, ilk önce problemi kendinizde ve esinizde arayin.
Kiskanclik gibi birseyler sezdim sizde kiza karsi.

Açıkçası bana da hiç normal gelmiyor böyle şeyler...
Eşimin bu tarz şeylerini görsem kavga edeceğime eminim...
Eşin fazla rahat. Bitrşey söyleme gereği duymadan gitmiş yatmış, birşeyler duymak istemeni anlıyorum...

eline el degmemis ahlakli hoppa olmayan ciddi hanim hanim oldugunu siz soyluyorsunuz. ben abarttiginizi dusunuyorum.. ama tek bir konuda haklisiniz siz yapmis olsaydiniz esiniz tepki verirse o zaman sizinde huylanmaya tepki vermeye hakkiniz var.. kendisine yapilmasini istemedigini yapmamasi gerekir.. ama bir yandan cilveli diyorsunuz kiza bir yandan 26 yasinda el degmemis kiz ilan ediyorsunuz.. biraz celiskidesiniz.. bu arada esinize onu cok kiskandiginizi belli etmemeye calisin..

Sizin bu yaptığınız"eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak"
Eşinizin aklından bile geçmeyen bir mevzuyu bu şekilde aşılıyorsunuz belki de..
Ben de yıllardır iş hayatında ve çalışan bir bayanım;müdürüm ve hatta müdürlerim var,kimsenin karşısına geçip de put gibi evrak vermedim.İş adabıdır bu.
Sosyal hayat ve iş yaşamı bunu gerektirir.
Benim fikrim,sizin eşinize veya kendinize güveniniz yok.
Çünkü aşırı kıskançlık kendine guvenmeme durumunun dışa vurumudur
Bu tür paranoyalarla bir yere varamayacağınız gibi ruhsal hastalıklara sebep olma ihtimali yüksektir.Hem kendinize ,hem eşinize hem de evliliğinize zarar verirsiniz.
Eğer kıskançlığınız ileri boyutta ise bir an önce tedavi olmalısınız.

düşündümde.. bende olsam bozulurdum sanırım.. bozulmaktada haklı olabilirsin kim ne derse desin.. için burkylabilir,ama bende kasti bir davranış olduğunu düşünmüyorum canım.. keşke söyleyip aklında olmayanıda aklına getirmeseydin eşinin.. hem aklında öyle bir niyet vs olsa dediğin gibi resimleri saklamaz silerdi.. bu yüzden kendini harap etne, hem ölecekle olacağa çare yok.. adam niyetini bozmaya görsün, ruhun duymaz... Allah korusun.

bende kıskanç biri olarak zaten bozulurdum...

aynısı başıma geldi ve aynını düşünmüştüm ama kıskançlığıma veriyorum ben..

eşime sorduğumda ise biz yakın oturmadık vs..sen öyle görmüşsündür dedi...

eşim zaten bu tarz bayanlarla konuşmalarından sohbetlerinden dolayı artık benle sohbetten haz almıyor..(zaten bu da benim düşüncem..)

Hafif bi rahatsızlık olabilir o konuda hak veriyorum ama bence sizi asıl rahatsız eden eşinizin onunl aşakalaşması filan değil, güzel bi kadınla birlikte çalışıyor olması...
Yani o kız biraz daha az dikkat çeken, daha silik bi tip olsaydı bence rahatsız olmayacaktınız... Ama şunu bilin ki iş eşinizde biter... onun beyninde... Emin olun birşeyler düşünecekse şakalaşmadan da düşünür... ha samimi olmasından hoşlanmadığınızı bunu sürdürmemesini söyleyin tabiki... ama daha ilerisi fazla olur sanki...

şakalaşmalar dokunmalar bence mesaj gönderiyor eşinize..kız eşinizi emin buluyor olabilir..hanı eşiniz sizin tarafınızdan seçılmiş guvenılmış..bizde okuduk calıstık hıc bır erkekle ne bekarken nede evliyyken birbirimize dokunacak kadar yakın olmadık hep mesafe vardı..ateşle barut meselesi..
eşinize o kızla mesafe koymasını soyle..

Back