- 20 Nisan 2007
- 150
- 9
- 96
- Konu Sahibi Cesaretinbedeli
-
Yok arkadaş ya, bi daha girmiycem diyorum böyle konulara yinede giriyorum ya.
Abartmayın arkadaşım. tensel temas ne demekkafamçokkarıştı
sanki el ele kol kola bunlar bütün gün.:umursamaz:
ya valla artık nerden ne çıkarsak, ne düşünsek de kendimize hayatı zehir etsek diye düşünüyoruz biz bayanlar. yapmayın lütfen....:1closedeyes:
benimde böle bir durumun benzeri basıma geldi kaldıki elimizden geldiğince islamın kurallrına uyarak yasmayı biliyoruz yani esimde biliyordu o kıza öle saka yapmaması gerektiğini ama neden yaptın dediğimde asla kötü bir niyetinin olmadıgını sadece o bana saka yapmıstı bende karıslık verdim msjda dedi saka konuda tamamen işle ilgiliydi fakat içim içim yedi kendi kendime aldatmak sadece cinsellik değildir ya aklından o kıza karsı bir seyler gectiyse ya böle sakalasmaya devam ederlerse ve aralarında bir takım duygular baslarsa diye
belki sacma oldu ama esime beni aldattıgı imsında bulunarak böle küçücük bir sakayı bile kaldırmayacagımı hal haraket ve tavırlarımla belli ettim öle olduki 4 gün aynında yatmadım en sonunda sucsuz yere benden defalarca özür diledi ve haklısın ne kadarda olsa bir erkele bayanın sakalsması bile uygun değil sagol beni bu sekilde davranarak dini acıdan uyrmıs oldun ve seni kaybetmenin korkusununda yasatmıs oldun dedi durgun gecen bir kac günün sonunda barıstık allah kimseyi sasırtmasın arkadasım sende benim yaptıgım gibi yap demiyorum tabi ama ne derece rahatsız oldugunu esine anlat ve sadece bu resim için değil bundan sonrada yanına fazla sokulmamsını istediğini hatta resmi durmasını istediğini söle
Hmmm demek ki abartıyorum ve kendi kendime hayatımı zehir ediyorum.. Amannn boşver yaa kime değerse değsin eli kolu, kafa kafaya değsinler, konuşurken aralarında 20 cm den az olsun, şakalaşsınlar, eşim kızdırsın kızı, o da cilveli tavırlarla eşime sitem etsin, sürekli yanyana can cana çalışsınlar... Hmmm dediğim gibi ben abartıyorum bazı şeyleri... :teytey:
Biraz seviyeli ve biraz daha resmi iş arkadaşlıkları bitti demek ki.. Çağımız bunu gerektiriyor sanırım... Sevemedim ben bu medeniyeti kafamçokkarıştı
Ya iyide konunun başında kız için iyi aile kızı, hanımefendi, oturup kalkmasını bilen diye sen söylemedin mi, Öyle zıpır bir kız da değilmiş. El şakası bilmem ne yok, cıvımak yok, eşinin ağzının içine düşmek yok, eeee, sorun ne???
Robotmu bu insanlar, elbet gün boyu birbirlerine şaka da yapacaklar, konuşacaklarda, günün büyük bir bölümünü birlikte geçiriyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?