- 22 Ekim 2024
- 2
- 3
- 29
- Konu Sahibi sacmasapanmp4
Herkese selam. 2 senedir hiç görüşemediğim uzak mesafe ilişkim var en az 3 sene daha sürecek gibi görünüyor. Erkek arkadaşımın benden önce hayatı boyunca ve biz uzak mesafe ilişkisi yaşamaya başlamadan önce çok aktif bir cinsel hayatı vardı. Geçenlerde artık gerçek bir seks yapmak istediğini söyledi. Buna ihtiyacı olduğunu, bana asla yalan söylemek istemediğini o yüzden benim haberim olmadan yapabilecek imkanı olmasına rağmen benden onay almak istediğini söylüyor. Bana karşı sevgisinde tavırlarında hiçbir değişiklik olmayacağını söylüyor ve para karşılığı biriyle seks yapmak istiyor. Son zamanlarda sıklıkla daha ne kadar birbirimizi beklicez diye kavga ediyoruz ne kadar böyle uzaktan sürebilir diye ben sürdüreceğimi düşünüyorum ama o ikimizin de bir yerden sonra sıkılacağını düşünüyor ve bu kavgalarının sebebini artık cinsel ihtiyacını giderememesine bağlıyor. Beni gerçekten sevdiğini biliyorum. Sevgisinden asla şüphe etmiyorum. Ona izin vermeli miyim? Duygusal bir durum olmadan biriyle cinsel birliktelik yaşamasında bir sakınca var mı sizce?