Bu neydi şimdi?

Abartiyorsun ya. Kız geveze belli ki. Kendini sevdirmeye çalışan tiplerden. Üstüne konusmaya bile değmez.

Bana kızın gereksiz samimiyeti tuhaf geldi. Bir de tam giderken löp diye yanınıza oturuyor diyet diyor kilo diyor. Ben de olsam noluyoruz derdim. Ama şöyle düşünün yanında nişanlısı varmış, düğüne bile çağırmış. Uzatmazdım konuyu. Boşboğazlık yapmış der geçerdim

Yani gunde 8 saat birbirini goren insanlarin bi sure sonra konusacagi baska bisey olmuyor ki bana normal geldi
Ya kendi aralarında konuşsunlar da bana niye anlatıyor o kısmı da garip geldi samimi olmaya çalıştı galiba yorumların nerdeyse tamamı böyle.

Dimi yani işte. İnsan bi ne alaka falan oluyor ama işte eşim de zaten çok gereksiz konuşuyor lak lak yapıyor deyince karakteri böyle galiba dedim ama bir de buraya sorayım dedim emin olmak için.

Bu diyet konusu baya konuşuluyormuş ya şaşırdım gerçi ben çok uzak kaldım iş hayatından ah ah

Evet yarın hepimiz saat basinda 1 sigara icicez, saglikli beslencez falan bu arada ofisteki tek kadin benim, digerleri erkek ve diyet yapma teklifiyle gelen arkadasim erkekti :)boyle seyler olabiliyor yani cokta onemli mesele degil

Evet yarın hepimiz saat basinda 1 sigara icicez, saglikli beslencez falan bu arada ofisteki tek kadin benim, digerleri erkek ve diyet yapma teklifiyle gelen arkadasim erkekti :)boyle seyler olabiliyor yani cokta onemli mesele degil
Valla erkeklerin bu diyet konusuna bu kadar istekli olduklarını bilmiyordum sanki hep biz diyet yapıyormuşuz gibiydi

Adamı hep böyle boş yere darlıyorsanız bir gün sıkılır tersler sonra her şey daha kötüye gider. Psikolojik destek almanız size iyi gelecektir.

Adamı hep böyle boş yere darlıyorsanız bir gün sıkılır tersler sonra her şey daha kötüye gider. Psikolojik destek almanız size iyi gelecektir.
Kendim çözmeye çalışacağım ama eğer halledemezsem öncelikle kendim için destek alacağım. Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…