Bu neydi gız😳😜

Pazar günü de başka bir kafede başka bir kızın konuştuklarını dinlemiştir.

Hayır üç tane abazanın dibinize oturup hiç sohbet etmeden sizi kesip sohbetinizi dinlemesi nasıl rahatsız etmiyor da etkileniyorsunuz bundan hiç anlamıyorum. Ben olsam kafeyi birbirine katmıştım 😂
Düzgün tiplerdi aslinda tam dibimize oturmaları evet biraz tuhaf oldu ama dediğim gibi dikkatimi çektiği icin rahatsızlık duymadım😂😂 kafeyi niye birbirine katayım kimse yoktu baska etrafta konuştuklarımızı duymaları cok normal

Çocuğun neyi aklınızdan çıkmıyor tam olarak? Valla anlamıyorum böyle konuları. Çok yakışıklıdır filan, Allah da neler yaratıyor der geçersiniz en fazla. Tanımadığınız etmediğiniz adamın peşine düşmek nasıl bir kafanın ürünü diye düşününce, müthiş arayışta bir kafanın ürünü gibi geliyor bana, bilmem yanılıyor muyum? Kafanızda romantik hayaller ve içinizde de büyük bir sabırsızlık var sanırım. Gözünüze hoş gelen birini hemen kafanızdaki hikayeye oturtmaya çalışıyorsunuz. Kafede sizi kesti diye birinin peşine düşmek mantıklı geliyorsa, azıcık cesaretiniz olsun madem, bir dahaki sefere biri size bakıyorken kalkıp bir merhaba deyin. Böyle sonradan detektifliğe soyunmaktan daha mantıklı olur.

Çocuğun neyi aklınızdan çıkmıyor tam olarak? Valla anlamıyorum böyle konuları. Çok yakışıklıdır filan, Allah da neler yaratıyor der geçersiniz en fazla. Tanımadığınız etmediğiniz adamın peşine düşmek nasıl bir kafanın ürünü diye düşününce, müthiş arayışta bir kafanın ürünü gibi geliyor bana, bilmem yanılıyor muyum? Kafanızda romantik hayaller ve içinizde de büyük bir sabırsızlık var sanırım. Gözünüze hoş gelen birini hemen kafanızdaki hikayeye oturtmaya çalışıyorsunuz. Kafede sizi kesti diye birinin peşine düşmek mantıklı geliyorsa, azıcık cesaretiniz olsun madem, bir dahaki sefere biri size bakıyorken kalkıp bir merhaba deyin. Böyle sonradan detektifliğe soyunmaktan daha mantıklı olur.
Haklisin sonuna kadar
Yani tam ifade edemedim aslinda
Üstelik cocugun bana baktığını farkettiğimde ben ona bakmadım bile hic ne olabilir ki diye düşünüp
Ama iste arkadasim bile farkedip cok beğendim cocugu tam senlik oyle konuşmasan tanismak isteyecekti falan diyince bi pişmanlık keşkeler falan oldu

O zaman ben bu cocugun üstüne 1 bardak su içeyim Cunku gördüğümüzde cumartesi aksamiydu
Ya sizinkisinin sizi bulması biraz imkânsız şartları biraz da siz yaraticaktiniz.Bizim bakistigimiz cafe kalabalıktı masalar yakındı ama sesler çok net duyulcak seviyede degildi fakat ben ona ragmen azcik sesli off swarma da giremiyorum diye sinirlenir gibi yapip beni bulması icin işaret yollamistim.
Bende biraz fazla cesurmuşum 🙄

dejavu oldum şu an , bu konu daha önceden açıldı mı veya bu konuya benzer bir konu vardı herhalde. Kızın biri kafe de bir çocukla kesişmişti , yanında da annesi veya ablası olması lazımdı. O da çocuğu bulamamıştı.

Ya sizinkisinin sizi bulması biraz imkânsız şartları biraz da siz yaraticaktiniz.Bizim bakistigimiz cafe kalabalıktı masalar yakındı ama sesler çok net duyulcak seviyede degildi fakat ben ona ragmen azcik sesli off swarma da giremiyorum diye sinirlenir gibi yapip beni bulması icin işaret yollamistim.
Bak işte sen cocuga yol yapmissin resmen.
Seni bulması için
Ben naptım onu görmezden geldim yolun y sini yapamadim

dejavu oldum şu an , bu konu daha önceden açıldı mı veya bu konuya benzer bir konu vardı herhalde. Kızın biri kafe de bir çocukla kesişmişti , yanında da annesi veya ablası olması lazımdı. O da çocuğu bulamamıştı.
Neyden bahsediyorsunuz hanımefendi bilmiyorum ama
Benim başıma ilk defa geliyo boyle bir olay

Haklisin sonuna kadar
Yani tam ifade edemedim aslinda
Üstelik cocugun bana baktığını farkettiğimde ben ona bakmadım bile hic ne olabilir ki diye düşünüp
Ama iste arkadasim bile farkedip cok beğendim cocugu tam senlik oyle konuşmasan tanismak isteyecekti falan diyince bi pişmanlık keşkeler falan oldu
Tam sizlik olduğunu nereden bilebilir ki? Boş muhabbet bunlar. Bir tiple mi karar veriliyor kimin kime göre olduğuna?
Ve ayrıca adamlar da kendi aralarında muhabbet edecekleri yerde bol bol sizi dinlemişler. Ne kadar rahatsız edici ve saygısızca.

Peçeteye telefon yazıp vermiştim diyerek arttırıyorum :KK70:

Gerçekten umutsuz vakasın kaçıncı konun bu böyle kusura bakma ama etrafındaki herkesi senden hoşlanıyor sanıyorsun ve hemen de kapılıyorsun bir cafede biri bir baktı diye hemen nasıl ulaşabilirim demek hiç mantıklı değil yani yok bozuldu da falan yahu hiç.tanımadığı kızı eski erkek arkadaşından mı kıskanacak yuh ama artık bence bir süre sevgili olayını rafa kaldırım herkese potansiyel sevgili gözüyle bakmayın yolda biri yanlışlıkla çarpsa hoşlanıyor diyeceksin

Zamanın birinde, genç ve heyecanlı zamanlarımda, trende yol boyunca bir çocukla bakışmıştım. Daha doğrusu o bana bakıyordu sürekli, ben de arada kaçamak bakışlar atıyordum. Çok da yakışıklıydı.
Çıkışta yanıma geldi, selam verdi, ısrar kıyamet el çantamı taşımak istedi. Garın çıkışına kadar sohbet ettik, sonra vedalaşıp tatlı tatlı gülümseyerek gitti.
Numaramı istemesini bekledim, istemedi.
Adımı sormasını bekledim, sormadı.
Çantamın fileli kısımları vardı. Kaşla göz arasında numarasını sıkıştırmış olabilir mi diye oraları kontrol ettim. Sonra da böbreklerimi kontrol ettim.
Numara yoktu ve çok şükür böbreklerim de benimleydi.

"Sen neden numarasını istemedin" diyebilirsiniz ama neden isteyeyim? Çok meraklı olan adam sorar ya da bulur, bir şekilde ulaşır. Ben genç, heyecanlı ve böbreklerimi çok da düşünmediğim zamanlarımda bile bunu biliyordum.

Size tavsiyem hiçbir zaman başkaları adına "acaba şu yüzden mi gelmedi, acaba bu yüzden mi ulaşmadı" şeklinde bahaneler bulmayın, 2 saat yan masa muhabbeti dinleyip ekmek çıkar mı diye bekleyen tiplerden uzak durun ve arada böbreklerinizi kontrol edin.

X