Bu neydi gız😳😜

Öğretmenin konusu?
😂😂😂😂😂😂

Yahu belli etti baya diyorum gözleri üstümdeydi sürekli
Sen sürekli bakıyorsun diye olmasın o hem baksa ne olacak icraat olmadığı sürece bu bakışlar filan seni oyalıycak o kadar zaten bütün hikayelerin sonu sessizlik hiç biri bir sonuca bağlanmıyor farkındamısın arkadaşlar habire yazıyor ama seni utandırmak için değil yol göstermek için yazıyorlar yapma bunu kendine relax ol bi akışına bırak herşeyi

😂😂😂😂😂😂
Aaa bu konu da heyecanlıymış :KK70:

Sen sürekli bakıyorsun diye olmasın o hem baksa ne olacak icraat olmadığı sürece bu bakışlar filan seni oyalıycak o kadar zaten bütün hikayelerin sonu sessizlik hiç biri bir sonuca bağlanmıyor farkındamısın arkadaşlar habire yazıyor ama seni utandırmak için değil yol göstermek için yazıyorlar yapma bunu kendine relax ol bi akışına bırak herşeyi
Canım yanlış anlamışsın
olay öyle olmadı bir dahakine konularımı doğru oku ve dogru yorumla emi tatlım
Çocuk bana sürekli baktı farkettim baktıgını ben bakmadım pek ama sonradan pişman oldum işte baksam belki bişey olabilirdi diye

Geçen haftalarda aynı başlıkla ve emojilerle bir konu açıldı onu diyor.
Bu kadar tesadüf fazla yani. O konuyu okuyup da aklınızda kaldığından bilinçsiz bir şekilde mi yazdınız yoksa sempatik olmak amaçlı konu başlığını direkt aldınız mı?
Bu sorulmuş
Şöyle oldu tatlım
Konu başlığını gördüm konud benzer olunca bu furya devam etsin dedim
Buna benzer bir konu daha açılacaksa konusu şu olsun
Şu neydi gız :KK70:

Ne kadar çabuk etlileniyorsunuz. Cafede karşı masadan kesen adam mı aklınızdan çıkmıyor, biraz seçici olun.
Hep arkadaşımın yüzünden ya :KK70:
O dedi yok çok yakışıklıydı hiç pas vermedin
Çocuk çekti gitti eski sevgilinden çok bahsettin diye başımın etini yedi
O da etkili oldu aslında
Yoksa benim için gelip geçici birşedi

Ben o medeni cesareti gösteremedim
En azından keşke orda fotograf cekinip cafeyi etiketlesem ona duyurarak
Beni bulurdu belki o şekilde :KK70:
Barda cafede vs tanışılan adamdan hayır gelmez diye düşünmem, sonuçta ben de aynı mekandayım, kendi arkadaşlarım da gidiyor. Barda tanışıp evlenen arkadaşlarım var, hatta barda tek gecelik ilişki olarak başlayıp ikinci çocuklarını yapan bile var :KK70:
Önemli olan adamın tavrı. Cafeye bara "karı kız kesmeye", piyasa yapmaya giden yavşaklardansa hayır gelmez.

Canım yanlış anlamışsın
olay öyle olmadı bir dahakine konularımı doğru oku ve dogru yorumla emi tatlım
Çocuk bana sürekli baktı farkettim baktıgını ben bakmadım pek ama sonradan pişman oldum işte baksam belki bişey olabilirdi diye

Neyse ya sen hayal dünyanda yaşamaya devam et boşuna yazıyoruz zaten bizde :işsiz:

X