- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
off ya o cafeye tekrar gidecektim bi kaç kere daha o da yalan oldu cafeler kapandıYıldırım aşklar sona erdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
off ya o cafeye tekrar gidecektim bi kaç kere daha o da yalan oldu cafeler kapandıYıldırım aşklar sona erdi
Öğretmenin konusu?
Yazıştık biraz, sarmadı, bitirdim konuşmayı.Yürek mi yedin şekerim
E sonra noldu
Ayy çok heyecanlı
ismimle müsemmayımUmutsuz vaka isminiz gibi
Sen sürekli bakıyorsun diye olmasın o hem baksa ne olacak icraat olmadığı sürece bu bakışlar filan seni oyalıycak o kadar zaten bütün hikayelerin sonu sessizlik hiç biri bir sonuca bağlanmıyor farkındamısın arkadaşlar habire yazıyor ama seni utandırmak için değil yol göstermek için yazıyorlar yapma bunu kendine relax ol bi akışına bırak herşeyiYahu belli etti baya diyorum gözleri üstümdeydi sürekli
Hadi ya kısmet değilmiş demek kiYazıştık biraz, sarmadı, bitirdim konuşmayı.
Aaa bu konu da heyecanlıymış
O neydi gız 😜😁
Selam hanımlar :KK19: okulumda aynı zümreden olduğumuz arkadaşım doğum iznine ayrılınca yerine yeni bir erkek arkadaş görevlendirdi. Bu geçtiğimiz pazartesi aramıza katıldı. Branşımız okul öncesi olunca sınıftan dışarı çıkamıyoruz en azında ben çıkmıyorum anca miniklerimle birlikte hava güzelse...www.kadinlarkulubu.com
Canım yanlış anlamışsınSen sürekli bakıyorsun diye olmasın o hem baksa ne olacak icraat olmadığı sürece bu bakışlar filan seni oyalıycak o kadar zaten bütün hikayelerin sonu sessizlik hiç biri bir sonuca bağlanmıyor farkındamısın arkadaşlar habire yazıyor ama seni utandırmak için değil yol göstermek için yazıyorlar yapma bunu kendine relax ol bi akışına bırak herşeyi
Tatlım benim konularım genelde ilgi çekici zaten geriye dönük konularıma bakarsan anlarsınİlgi gösterilmiş bir konunun başlığını copy paste yaparak dikkat çekmeye mi çalıştınız?
Şöyle oldu tatlımGeçen haftalarda aynı başlıkla ve emojilerle bir konu açıldı onu diyor.
Bu kadar tesadüf fazla yani. O konuyu okuyup da aklınızda kaldığından bilinçsiz bir şekilde mi yazdınız yoksa sempatik olmak amaçlı konu başlığını direkt aldınız mı?
Bu sorulmuş
Cafede değil bardaydık. Kısmet de aramıyordum zaten, tatlı küçük bir flörttü.Hadi ya kısmet değilmiş demek ki
Demek ki cafede karşılaşılan erkeklerden hayır gelmiyor
E o zaman neden konuları mı karıştırdınız diyorsunuz?Şöyle oldu tatlım
Konu başlığını gördüm konud benzer olunca bu furya devam etsin dedim
Buna benzer bir konu daha açılacaksa konusu şu olsun
Şu neydi gız
Hep arkadaşımın yüzünden yaNe kadar çabuk etlileniyorsunuz. Cafede karşı masadan kesen adam mı aklınızdan çıkmıyor, biraz seçici olun.
Ben o medeni cesareti gösteremedimCafede değil bardaydık. Kısmet de aramıyordum zaten, tatlı küçük bir flörttü.
İki bakıştık diye beyaz atlı prensimi bulduğumu düşünmedim
Kusura bakmayın aslında karıştıran benmişimE o zaman neden konuları mı karıştırdınız diyorsunuz?
İlk defa mı görüyorsunuz bu konuyu?Aaa bu konu da heyecanlıymış
Barda cafede vs tanışılan adamdan hayır gelmez diye düşünmem, sonuçta ben de aynı mekandayım, kendi arkadaşlarım da gidiyor. Barda tanışıp evlenen arkadaşlarım var, hatta barda tek gecelik ilişki olarak başlayıp ikinci çocuklarını yapan bile varBen o medeni cesareti gösteremedim
En azından keşke orda fotograf cekinip cafeyi etiketlesem ona duyurarak
Beni bulurdu belki o şekilde
Canım yanlış anlamışsın
olay öyle olmadı bir dahakine konularımı doğru oku ve dogru yorumla emi tatlım
Çocuk bana sürekli baktı farkettim baktıgını ben bakmadım pek ama sonradan pişman oldum işte baksam belki bişey olabilirdi diye