- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Hiç yok mudur yani öyle cafede tanışıp sevgili olan evlenen vsevet aynennnn öyle diyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç yok mudur yani öyle cafede tanışıp sevgili olan evlenen vsevet aynennnn öyle diyor
Ne demek istiyosan açıkca söyleGerçeklere dönmen dileğiyle ama çok zor tabi o hayal dünyasından çıkmak
Ahahahahahahah elektrik trafosu var bende herkese yeter
Ayrıca fotosunu begendiğim kim o nerden çıktı
Konu sahibi yokluğuyla meşhur.Nasıl bir yokluksa artık
Yok kuzum yanlış anladınİşin daha tuhafı arkadaşın ne ara arkası dönük sizin kesiştiğiniz çocuktan hoşlanmış.bir taşla iki kuş vurmuş misali eğer ikinizinde hoşlandığını anladıysa çocuk oyununa döner
Ya gerçi nickden şüphelenmedim değildeKonu sahibi yokluğuyla meşhur.
Açıkca yazayım peki yaşadıkların gerçek değil senin beyninin kurgusu öyle birşey yok yani zaten biraz zaman geçince anlayacaksın ve başka bir bana baktı vakasıyla buraya konu açacaksın ta ki erkeklerin beğendikleri kızlara nasıl ulaştıklarını sana yaşatan gerçek biriyle tanışana kadar inşallah biran önce bulursun o kişiyiNe demek istiyosan açıkca söyle
Diğer üyeler eski konulardan bahsedince bir bakayım dedim. Evet hiç işim yok.
2 senede 1’i evli olmak üzere 13 farklı erkek saydım. Sizce normal mi bu?
Valla yanlış saymadıysam arkadaşlarının tanıştırdıkları, internetten tanıştıkları vs hepsini sayınca 13 ediyor. Daha fazla da olabilir ama bazı konularda aynı kişiden mi bahsediyor anlayamadığım için çift saymamak adına saymadım onlarıBenim saydıgım topu topu 3 dü. Demek daha derinlere inmek lazım
O konuya merak ve rağbet olduğu için aynısı açılmış bence.Öğretmenin konusu sandim onun başlığı da böyle biseydi
Evet maalesef.Ben miyim yani
E madem begendin konuşmasaydın sen de o kadarYani evet isteseydi ulaşırdı ama eski sevgilimden çok bahsettik acaba ondan mı geri durdu unutamadım zannedip
Çünkü o ve arkadaşları ne konuştuysak duydular hepsini ses direkt gidiyor
Emojiler bile aynı valla olabilirO konuya merak ve rağbet olduğu için aynısı açılmış bence.