Bu neydi gız😳😜

Ahahahahahahah elektrik trafosu var bende herkese yeter
Ayrıca fotosunu begendiğim kim o nerden çıktı

:KK45: :KK45: :KK45:
nebileyim kız arkadaşının biri kuzeniyle foto paylaşmış çok beğenmişsin sonra çocuk başkasıyla nişanlanmış.
Sonra sosyal medayada birini çok begenmişsin falan filan.. Konuların hep böyle.
Buarada geçmişi stalklayanlara sinir oluyodum ama artık kendim yapıyorum kınadıgım başıma geldi ahaha

İşin daha tuhafı arkadaşın ne ara arkası dönük sizin kesiştiğiniz çocuktan hoşlanmış.bir taşla iki kuş vurmuş misali eğer ikinizinde hoşlandığını anladıysa çocuk oyununa döner
Yok kuzum yanlış anladın
Arkadaşım evli
Arkadaşım bi ara kalktı lavaboya gitti bende o sıra telefonla ilgileniyodum.
Masaya geldiği zaman çocugun beni kestigini görmüş cocuk cok yakısıklı begendm tam senlik falan dedi

Ne demek istiyosan açıkca söyle
Açıkca yazayım peki yaşadıkların gerçek değil senin beyninin kurgusu öyle birşey yok yani zaten biraz zaman geçince anlayacaksın ve başka bir bana baktı vakasıyla buraya konu açacaksın ta ki erkeklerin beğendikleri kızlara nasıl ulaştıklarını sana yaşatan gerçek biriyle tanışana kadar inşallah biran önce bulursun o kişiyi

Benim saydıgım topu topu 3 dü. Demek daha derinlere inmek lazım :halay: :KK45:
Valla yanlış saymadıysam arkadaşlarının tanıştırdıkları, internetten tanıştıkları vs hepsini sayınca 13 ediyor. Daha fazla da olabilir ama bazı konularda aynı kişiden mi bahsediyor anlayamadığım için çift saymamak adına saymadım onları 😂

X