Rahmetli anneannem kaba tabirle çok afedersiniz tüküreceğin yüze bakma, bakacağın yüze tükürme kızım derdi, bu lafı çok severim.evet kv bence de durumu toparlamış. kesin sordular bişeyler o da rezil olmamak için hastalığı bahane etti.
valla genelde gelinlere üzülürüm ama bu olayda kv nin derdi çok.
Ay öyle demebelki kız hamile bir an önce evlenmek istiyorlar.
Öbür tarafta elbet verirler hesabını da inşallah bu dünyada da yaptıklarını çekerler.Bu konudaki kvdeyi yine sansli sayabiliriz, uzak durabilir. Benim bir akrabagim esinin lafi (daha dogru iftirasi) ile kalp hastasi olan annesini evire cevire dövmüstü. Bunun hesabini öbür tarafta ikisi nasil verecek cok merak ediyorum...
Şimdi konu sahibini isyan ettireceksiniz, kadının düşmanı yine kadın yazıklar olsun dedirteceksiniz ha.İşte bugünde iyi kalpliliğimizin bedelini ödediğimiz bir gün oluyor
Rahmetli anneannem kaba tabirle çok afedersiniz tüküreceğin yüze bakma, bakacağın yüze tükürme kızım derdi, bu lafı çok severim.
Affetmediysen çağırmazsın, çağırdıysan da torunun doğum günü gibi özel bir günde ah sormayın dostlar neler oldu neler diye anlatıp ortalık karıştırmak yerine hastalık vs sebebiyle görüşemedik diyen bir kayınvalidenin bu sözlerini kafanda kurmazsın, zaten büyütülecek bir laf da değil.
Ay öyle deme
Konu sahibi heyecanlanır sonra
Ritüellere bile böyle heyecanla laf söyleyen o durumda herhalde her yerde bunu anlatır
aman tanrım
neyse bunlar en azından sadece düğüne gitmiyorlar.
Kadının torununun kendisine baktığını düşünmesinden bile rahatsız olmuşsunuz yav, kayınvalide düşmanlığında kaçıncı level oluyor bu?
Eşiniznde annesine kızsın dursun, çocuğu kucağına aldın, baktın ettin diye, görmemişliğin böylesi.
Konuyu tekrar okudum ve yine sinir oldum.
Allah karşılığını misliyle yaşatsın inşallah. herkes annesine ne yaşatıyosa misliyle yaşasın. gelinler de kayınvalidesine ne yaşatırsa kızında, oğlunda görsun. dunyanın en tatlı gelinine sahip benim annem şukurler olsun. ama kötu bir insan olsaydı kimseye kalmadan ben annem adına haddini bildirirdim herkese.
Valla ne diyeyim Allah kadın erkek herkesi iyilerle karşılaştırsın.aynen öyle. insan bu kadar hınçlı olduğu birini neden çağırır.
ya hediye için yada orada kendisinden af dilensin falan diye. kv gayet olgun davranmış.
sanırım karı-koca ana babayı oyuncak etmek istiyor.
Konu sahibinin eşi valla Bodrumdaki 40 tl olan kahve kadar annesine değer vermiyor netŞimdi konu sahibini isyan ettireceksiniz, kadının düşmanı yine kadın yazıklar olsun dedirteceksiniz ha.
Valla ne diyeyim Allah kadın erkek herkesi iyilerle karşılaştırsın.
Pek tabi. Çocuğun babaannesini sevmesi, ona bakması mümkün olabilemez.aa lütfen. o yaştaki çocuk öyle takılıp bakar. kv ona baktı sanıp sanki torunu onu seviyor havası yaratıyor. olamaz öyle birşey.
Başka çocuğu yok muydu kadının?Evet bazi insanlar ailelerin icine bomba gibi giriyor. Ama buda o ailedeki kisinin beyinsizliginden de oluyor. Bahsettigim akrabagim annesini dövdükten sonra kadinin idrarila kan gelmis. Allah bunu yanina birakir mi? Evlatlarindanda o esindende gün yüzü görmedi sonra ama. Allahin adaleti sasmiyor.
Rahmetli anneannem kaba tabirle çok afedersiniz tüküreceğin yüze bakma, bakacağın yüze tükürme kızım derdi, bu lafı çok severim.
Affetmediysen çağırmazsın, çağırdıysan da torunun doğum günü gibi özel bir günde ah sormayın dostlar neler oldu neler diye anlatıp ortalık karıştırmak yerine hastalık vs sebebiyle görüşemedik diyen bir kayınvalidenin bu sözlerini kafanda kurmazsın, zaten büyütülecek bir laf da değil.
Evet bazi insanlar ailelerin icine bomba gibi giriyor. Ama buda o ailedeki kisinin beyinsizliginden de oluyor. Bahsettigim akrabagim annesini dövdükten sonra kadinin idrarila kan gelmis. Allah bunu yanina birakir mi? Evlatlarindanda o esindende gün yüzü görmedi sonra ama. Allahin adaleti sasmiyor.
Dün haberlerde annesini hırpalayan andaval aklıma geldi bakEvet bazi insanlar ailelerin icine bomba gibi giriyor. Ama buda o ailedeki kisinin beyinsizliginden de oluyor. Bahsettigim akrabagim annesini dövdükten sonra kadinin idrarila kan gelmis. Allah bunu yanina birakir mi? Evlatlarindanda o esindende gün yüzü görmedi sonra ama. Allahin adaleti sasmiyor.