Eşiniz ailesine çok saygisiz kusura bakmayin.
Olayları o kadar büyütüp abartmissiniz ki sanki evinizde adam öldürmüşler.
Çok saçma sebebler.
Ortada elle tutulur dertte yok.
Dağ dağa küsmüş hesabı.
Evet,bu şekilde yapsam da galiba geçmişte olanlar üzmeye devam ediyor.Kolik bebegi uyandirmak, lohusa insana laflar saymak vs. tamamen cahillik ve gorgu bilmezlik. Esiniz asgari sekilde muhattap olsun. Siz mesafe koyun. Bitti gitti.
Aile silinmez,silinmemeli.Ama aile diye herkesim herseyi yapma hakkı yok ki.hakli olmak değil mutlu olmak önemli.yazdiklarimi bu şekilde algilamissiniz yine de teşekkürlertamam en haklı sizsiniz. tez kellelerini vurdurun.
eşiniz de tamamen size dönüp ailesini siliyor, oscarı alabilirsiniz.
Aile silinmez,silinmemeli.Ama aile diye herkesim herseyi yapma hakkı yok ki.hakli olmak değil mutlu olmak önemli.yazdiklarimi bu şekilde algilamissiniz yine de teşekkürler
E zaten 1 yılı aşkındır görüşmüyorsunuz bir de hiçbir şeyden haberimiz yok diye veryansın ediyorsunuz, neden haberiniz olsun ki? Adam evini tutmuş döşemiş kıyas yapıyorsa yapsın buna bu kadar alınganlık gösterecek ne var, eviniz küçükmüş siz de biliyorsunuz ee adam bunu söyleyince mi kötü oluyor. Benim görümcemin evi de küçüktür arada ev muhabbeti geçtiğinde konuşuruz, daha büyük eve mi gecseniz diye şimdi ben kıyas yapıp onu ezmiş mi oluyorum?
Siz fazla egolusunuz, 1 yıldır konuşmayınca onların ahlanıp vahlanacağını içerleneceklerini düşünmüşsünüz ama evdeki hesap çarşıya uymamış, sizi takan yok herkes hayatına bakmış evini tutmuş nikah gününü almış, burnunu yerden kaldıramayan sizler de sanıyorsunuz ki herkes etrafınızda pervane olacak. Zorunuza giden bu aslında.
Bebeği uyandırma konusunda haksız değilsiniz ama geri anlattıklarınız resmen fasa fiso.Bebeğimin sevilmemek değil de kolik bebek ve 6 saat aglamissa ağladığında da kolları ve ayakları morariyorsa bu yüzden kalp doktoruna gidildiği biliniyordu tekrar ağlasın diye uyandırılmaz.Bende sevgi ile buyudugum icin bebeğimin seçilmesini çok isterim.ama bebegim için ona taktığım takidan 800 tl zarar ettim diye konuşulinca bu kadar masum bakamıyorum.sizi de anliyrm sonucta yazdıklarım kadarını biliyorsunuz yine de teşekkürler
İnsanların hayatlarının sadece burda anlatıldığı kadarını bilip bu kadar büyük cümlelerle konuşmak da bence kötü.Dunyadaki en kötü anne baba ilan edilmiş olmak da komik.Tabi ki bebeğimiz için en iyisi olmak için çabalıyoruz her anne baba gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?