Al benden de o kadar. 1 yıldır eş ailesiyle görüşmüyorum. Ben doğum yapınca da gelmesinler kardeşim. Kavgalı değil miyim ben? Ha kendileri gelmek ister hediyelerini takar giderler ben yine konuşmam. Ama özellikle de çağırmam doğum günüsüne falan.Ne kadar şımarık buldumcuk kaprisli insanlarsınız ya okudum okudum ne bir yüzsüzlük örneği gördüm ne bir şeyDoğum partisi yapıp nikaha gitmeme bahaneside ayrı bir komik yani Tabi doğum gününe çağırırsınız altın hediye almak için dimi? Adamlarla bi sene görüşme sonra nikahı söylemediler de düşünceye bak. Neymiş tanışma şu bu olmamışmış hemen nikah işlemleri başlamışmış sizene sizden izin mi alıp yapacaklardı? Eşinizde ailesine kast sistemi uyguluyor evlada bak ya adamlar milletin içinde istenmedik dememişler üstünü örtmüşler işte ama ben yerlerinde olsam açık açık der rezil eder bir daha suratlarınıza bakmazdım. Sizede diyecek sözüm yok eşiniz ailesine terbiyesiz iken sizin ondan cesaret bulmanız muhtemeldi. Ben ailenin yerinde olsam neyim var neyim yok ilerde kızıma verirdim. Sizin gibi insanlara asla vermezdim
Aynen. Yok çocuk sürekli ona bakıyormuşta falanmışta tövbe estağfurullahKonuyu öyle bir dram halinde yazmış ki adamı da sürekli böyle konuşuyorsa etkiliyordur ailesine karşı. Hele fotoğraf çekilme olayını bile nasıl anlatmış ya valla tebrikler
Bu anne babayı örnek alacak evlatları kendilerine daha beterini yapacak haberleri yok. Diyorum ya zaman her şeyi gösterir.Böyle evlenince kocasının ailesine karşı hemen guardını alıp sözde mesafe koyan gelinleri görünce ayar oluyorum. Nasıl bir ailede yetişmişler, nasıl sığ bir terbiye almışlar merak ediyorum. Karısının ağzına bakıp ailesine nankörlük eden adamlar da ayrı bir konu. Çıktığı kabuğu beğenmeyen civciv misali... umarım aynı kendileri gibi evlatlar yetiştirirler. Ve evet, konu başlığına istinaden yüzsüzün kim olduğu ve yüzsüzlüğün ne olduğu ortada.
yazdıklarınızı yabancı biri gibi okursanız kaprisli bir karı-koca gibi davrandığınız yorumunu siz de getirirsiniz. burada ne yazılırsa onu anlıyoruz.
tepki görünce yukarıdaki gibi detay vermek olmuyor yani.
baştan yazsaydınız ona göre cevap verirdik.
suç konu sahibinde değil ki eşinde, Allah evladın da hayırlısını versin, çocuğum yok diye uzuluyorum sonra böyle bir konu okuyorum böyle olacağına olmayıversin diyorum.
Benim evim de 1+1 idi. Eşimin de ailesi kalabalık. Eşim her ailesini çağırdığında ablası; "ay yok sizin eviniz çok küçük"Mesele benim evimin küçüklüğü değil ama alakasız bi noktada böyle söylenmesi üzücü.Bu şunun gibi çocuğu olmayan birine ya sizin de çocuğunuz olmuyor ama sevin bu bebeği.
Ben yuvamda şükür mutluyum.Sadece insanların bu tavırları üzücü diyorum.Annesi babasına eşim bağırmiyor normal bi şekilde anne surdan seslen,yabanciliyor alışsın öyle al bebeği diyor.Kucagimdan bebeği çekiştiren kv.
Eşimin kardeşiyle ilgili şeyleri bize söylememeli normal çünkü eşim sormuyor konusunu onlar açınca ilgilenmiyor.Yuva kurmanın ne zor olduğunu bilen biri olarak asla ama asla kimsenin üzülmezsini,hayal kırıklığını istemem. Herkes yol aldığı gibi bizlerde yol alıyoruz şükür.mesele kızın babası ve bunun getirdiği kaynaktan dolayı düğün yapacak olan kv bunu hava atarak herkese söylemesi.yoksa tabi davet etsin konuşsun.
Neyse sadece bence herkes burda yorum yaparken çok da büyük cümleler kullanmasa netice de biri haksız da olsa bi destek aramak yada farklı bi taraftan bakılan düşünce için yazıyor ya.birde böyle bak demek yerine burnunu yere edersen....,egolusun demek,Allah bebeğe yardım etsin demek de yakışmıyor.
Neyse teşekkür ederim.
Konu sahibi ev ile çocuğu bir görmüş . İkisi de aynı şeyler onun için
Konuyu öyle bir dram halinde yazmış ki adamı da sürekli böyle konuşuyorsa etkiliyordur ailesine karşı. Hele fotoğraf çekilme olayını bile nasıl anlatmış ya valla tebrikler
adam da bahane arıyordu heralde ailesinden kopmak için.
Ne kadar şımarık buldumcuk kaprisli insanlarsınız ya okudum okudum ne bir yüzsüzlük örneği gördüm ne bir şeyDoğum partisi yapıp nikaha gitmeme bahaneside ayrı bir komik yani Tabi doğum gününe çağırırsınız altın hediye almak için dimi? Adamlarla bi sene görüşme sonra nikahı söylemediler de düşünceye bak. Neymiş tanışma şu bu olmamışmış hemen nikah işlemleri başlamışmış sizene sizden izin mi alıp yapacaklardı? Eşinizde ailesine kast sistemi uyguluyor evlada bak ya adamlar milletin içinde istenmedik dememişler üstünü örtmüşler işte ama ben yerlerinde olsam açık açık der rezil eder bir daha suratlarınıza bakmazdım. Sizede diyecek sözüm yok eşiniz ailesine terbiyesiz iken sizin ondan cesaret bulmanız muhtemeldi. Ben ailenin yerinde olsam neyim var neyim yok ilerde kızıma verirdim. Sizin gibi insanlara asla vermezdim
o belli zaten.
kadında da erkekte de en sevmediğim tip, evlenince aileyi hemen silenler.
hele bebek olunca..
evet kv bence de durumu toparlamış. kesin sordular bişeyler o da rezil olmamak için hastalığı bahane etti.
valla genelde gelinlere üzülürüm ama bu olayda kv nin derdi çok.
Yuhh yuhh başımıza taş yağacak ya bu nasıl merhametsizlik bu nasıl evlatBu konudaki kvdeyi yine sansli sayabiliriz, uzak durabilir. Benim bir akrabagim esinin lafi (daha dogru iftirasi) ile kalp hastasi olan annesini evire cevire dövmüstü. Bunun hesabini öbür tarafta ikisi nasil verecek cok merak ediyorum...
Bu konudaki kvdeyi yine sansli sayabiliriz, uzak durabilir. Benim bir akrabagim esinin lafi (daha dogru iftirasi) ile kalp hastasi olan annesini evire cevire dövmüstü. Bunun hesabini öbür tarafta ikisi nasil verecek cok merak ediyorum...
Bu konudaki kvdeyi yine sansli sayabiliriz, uzak durabilir. Benim bir akrabagim esinin lafi (daha dogru iftirasi) ile kalp hastasi olan annesini evire cevire dövmüstü. Bunun hesabini öbür tarafta ikisi nasil verecek cok merak ediyorum...