-
- Konu Sahibi ..ELCHIN..
eğer bebek istiyorsan canım inşallah bebektendir genelde hamiş olan arkadaşlarımın böyle belirtileri oldu ama benim daha değil yumurtlamam yerimseniben
Merhaba kizlar Simdi sorup bulabilgigim beraberlik sonrasi dus almamissaniz ve 6-7 saat yatmissaniz ertesi ve ondan sonra 2-3 gun akinti hatta belli miktarda akintiniz olmasi normal o iceride kalmis olan sperm ve beraberlik sonrasi dus al sonra 2-3 gun bak veya beraberlik sonrasi dus alma ertesi ogleyin veya sabah al bak dedi.Simdi bulduklarim bunlar .Sizlerden de bekliyorum
sağol canım 1,5 yıldır istiyoruz bebek.adetim yakınken ilk kez böyle bir akıntım oldu da tuhafıma gitti.hala devam ediyor ama azaldı.rabbim hayırlısını versin.
Bu arada adet oldun mu elchin
kizlar aynisini bende de oluyor, ozellikle bebek denedigimiz ve kalkmayip uyudugum zamanlar oluyor eger direk dus alirsam ertesi gun bazen yine de geliyor ama genelde gelmiyor. ay hatta afadersiniz ama size ben de bir sey sorayim tam da bu konu. benim soyledigim gelen sperm ertesi gune kalirsa hani dus almyip bebek denedigimiz zaman o sperm kokuyor, normal mi hep merak etmisimdir. sperm testi yapildi normal enfelsiyona da bakiyorlar ya o da temiz. ama bu koku cok keskin gb geliyor bana!!
yok rodalcım daha 10 günüm var benim adete :1ninca: