• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Bu nasıl olur...bu başlığa gelin arkadaşlar lütfen

Akşam 6 da çocuklar gelsin herkeze cevap yazıcam diyodu ya heralde o saatte işten eve geliyodu anca:)

canım ben mail attım nursel hanıma madem üyle yollyın ürünleri elime geçince ödemeyi yaparm dedim ama cvp yok

elinde ürün mürün olduğunu hiiiiiç sanmıyorum.bu ürünleri bu fiyatlardan zaten çabucak satardı kumpasa ne gerek var değilmi ?

belki elinde gerçekten olan tek ürünü realizm aldı :)

realizm ne aldın sen nasıl aldın kargoylamı geldi ?

ben de mesaj yolladım ama cevap vermedi.Ürünlerin varlığı ve gönderileceği doğru olsun da ortamı kızıştırmak çok da abes değil.sonuçta hepimize fiyatlar uygun geldi.Gönderecekse 3 hesap beni çok üzmez (az üzer=)

realizm nerdesin,yaz meraktan çatlıcaz neler oluyor?sen ürün aldınmı yani eline geçtimi?

ben de mesaj yolladım ama cevap vermedi.Ürünlerin varlığı ve gönderileceği doğru olsun da ortamı kızıştırmak çok da abes değil.sonuçta hepimize fiyatlar uygun geldi.Gönderecekse 3 hesap beni çok üzmez (az üzer=)

bu ortamı kızıştırmak değilki,ürünlerin gerçekten teslim edildiğine inandırıp güven sağlamak dolayısıyla dolandırıcılık:20:

kızlar dikkat ederseniz o dönencenin üstündede sahibinden
yazıyo az daha herkezin parası gidiyordu yaaa
bunların allah korkusudamı yoook yanii :44::41::41::41:

Back