• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Bu nasıl olur...bu başlığa gelin arkadaşlar lütfen

nursel den ürün aldım diyen tek kişi oymuş!yapılan yorumlardan dolayı merak ettim.o da cevap vermeyince!kimseyi karalamak niyetim yok.sadece açıklama bekliyoruz.

ya siz ne dediğniyn farkındamısnz sinirdn ölüyorum şuanda ben bir anneym ve burada pekçok kişi ile alışveriste bulundum rudı,enesıbel,vaveyla.. Sorun hakkımı helal etmyrm şuan iştym hakkımda daha fazla iddıada bulunmayn

Kadın ip nosunu dusunemedi cunku pek bilgili degil baksanixa ücreti nasıl toplayacağını bilmiyor forum yöneticisine sordum dio bana iban no yazıp hesap no vermis

ya siz ne dediğniyn farkındamısnz sinirdn ölüyorum şuanda ben bir anneym ve burada pekçok kişi ile alışveriste bulundum rudı,enesıbel,vaveyla.. Sorun hakkımı helal etmyrm şuan iştym hakkımda daha fazla iddıada bulunmayn

canım kimsenin sana bişey dediği yok üzerine alınma sadece olayın nasıl olduğunu anlamadık. sen parayı gönderdin ama o ürünü göndermedi mi? daha doğrusu ben anlamadım.

Kızlar saçmalamayın ya realizm le ne alakası var konunun. 3 mail sadece yasemindemiröz,aysecell,ve nursella. Sahtekar olanlar buynlar. Realizmi işin içine katmayın. Ben kendisini tanımıyorum ama burda üye olduğumdan beri onunda satışlarını takip ediyorum. Realizmi işin içine kim kattıysa derhal özür dilemeli, bence. Insanların günahını almak bu kadar kolay olmamalı bunun bir vebali var.

ben realizme ürün sattım satar satmaz anında paramı eft yaptı hesebıma.ve ben ürünü 2 hafta sonra daha dün yolladım.
eger realizm dolandırsaydı paramı o akşam anında eft yapmazdı üstelik daha ürün bile eline gecmemişken
ben ürünü 2 hafta sonra atabildim ve kadın tek bi kelime etmedi strest yapma hamilesin atarsın daha dedi
allah razı olsun realizmin anlıyşından dolayı
BENCEDE KİMSE KİMSENİN GÜNAHINI ALMASIN:50:

Kızlar saçmalamayın ya realizm le ne alakası var konunun. 3 mail sadece yasemindemiröz,aysecell,ve nursella. Sahtekar olanlar buynlar. Realizmi işin içine katmayın. Ben kendisini tanımıyorum ama burda üye olduğumdan beri onunda satışlarını takip ediyorum. Realizmi işin içine kim kattıysa derhal özür dilemeli, bence. Insanların günahını almak bu kadar kolay olmamalı bunun bir vebali var.

arkadasıma aynen katılıyorum bende realizmi tanımam ama forumda bi kac alışverişine denk geldim.
bence realizmin demek istegi sadece elden almak için ürün ayırttırmıs ve dier malum kişiden dönüş olmamıs . realizm burda madruriyetini dile getirmeye calısmıs bence, siz nerelere cekmişinz olayı.

Son düzenleme:
ürün aldım ama parasını vermedim derken ürünün sipariş mi etti aldı mı onu tam olarak anlayamadım da.Eline geçmiş şeklinde konuşunca herkeste bir soru işareti oluştu.Denildiği gibi burda kimse birbirini tanımıyor sanuçta.İsimler bile gerçek değilken güven çok zor.

uzun süredir burayı takip ediyorum ilk defa bu şeklilde birşey ile karşılaştım. çok şaşırdım. bence yeni bir konu açıp herkes alışveriş yapıp memnun ayrıldığı kişileri yazsın ve herkes ona göre alışveriş yapsın.

ben mama sandalyeesi,oyun halısı aktıvıte masası ilk arabam ilk bisiklet hepsini aldım guya sabahta görustum kendısıyle maılden öglen şaşırdım kaldım olanları okuyunca bu urunleri kaç kişi aldı?

ben mama sandalyeesi,oyun halısı aktıvıte masası ilk arabam ilk bisiklet hepsini aldım guya sabahta görustum kendısıyle maılden öglen şaşırdım kaldım olanları okuyunca bu urunleri kaç kişi aldı?

oyun halısını ben de sipariş ettim ve kabul etti.tüm oyuncakları da

Son düzenleme:
lütfen realizmin yazdıklarını dikkatli okuyun kadıncagız elden teslim alacaktım fakat dönüş olmadı dior.

oyun halısının 2.elini ben almıştım güya:))

Tek suçlu meleğim ve aşkım nickli arkadaşımızın yaptığı hata. Oda bilerek yapmamış zaten ama bazı arkadaşlarda sazan gibi atladı.

bugun giremıyecegını yazmıstı 1 gün boyunca alışverış için maıllestım kızım hasta süpriz olsun demiştim

Tek suçlu meleğim ve aşkım nickli arkadaşımızın yaptığı hata. Oda bilerek yapmamış zaten ama bazı arkadaşlarda sazan gibi atladı.

arkadaşım ağzından çıkanlara dikkat et ''sazan''ne sanal ortamdayız diye küfür serbest mi?Ortada bir karışıklık var tartışılarak çözülüyor seviyeyi düşürme lütfen

Back