• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Bu nasıl olur...bu başlığa gelin arkadaşlar lütfen

arkadaşım ağzından çıkanlara dikkat et ''sazan''ne sanal ortamdayız diye küfür serbest mi?ortada bir karışıklık var tartışılarak çözülüyor seviyeyi düşürme lütfen

arkadaşım bu bir küfür değil ki bu bir deyim. Sazan gibi atlamak.. Hiç duymadın mı. Yani hemen karalamaya hazırız insanları.

tamam kızlar uzadıkça yanlış anlaşılmalar oluyo konuyu kapatın
reazlım eyer onlardan biri olsaydı cesarep edipte girmezdi tekrar
buraya hem alış veriş yapan arkadaşlar var ondan kimse
kimseyi suçlamasın inşalla bi daha böyle şeyler olmaz kızlar

arkadaşım bu bir küfür değil ki bu bir deyim. Sazan gibi atlamak.. Hiç duymadın mı. Yani hemen karalamaya hazırız insanları.

deyim olduğunu biliyorum ama hakaret içeriyor bu tür deyimlerimiz var ama bunun deyim olması normal bir cümle olduğunu göstermez.Saygı duyduğun insanlara yeri gelse bile bu cümleyi kullanacağını sanmıyorum.Üzüldüm açıkçası.

Ben o niyetle yazmamıştım sadece tanımadıkları bi insanın üstüne çok gittiler ona kızdım. Yok oda ürün aldım parasını göndermedim demiş. öle bi msj ı yok arkadaşın. Ne kadar kötü insanlarız ya. Tamam kimse kimseye gözü kapalı güvenmemeli ama itham da etmemeli. Sazan kelimesinde de yanlış anlaşıldıysam özür dilerim. Amacım kimseye kötü kelime kullanmak değildi.

Oto koltuğunu 3. Kişiye satmaya çalışıyordu birde bende oyun halısının sıfırını almıştım güya:) neyse kapatalım bari konuyu artık ,yanlış anlamalara neden olmaya başladı

Arkadaşlar...
Insanları tanımadan dolandırıcılıkla itham etmeyin. Sinek küçüktür ama mide bulandırır. Araştırın, güvenin ve sonra alışverişinizi yapın. Ama kimseye sen dolandırıcısın da demeyin.
Ve kendi açımdan konuyu kapatıyorum...

Back