• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Bu nasıl olur...bu başlığa gelin arkadaşlar lütfen

bebekleri de ikiz miş yani herşeyden iki tane varmış!zeki biriy miş kabul etmek lazım.biriy miş diyorum belki de bayan değil erkektir:))))önce arkadaşına tüp bebek için tedavi parası topluyordu sonra arkadşının eşi ameliyat olmuş ankara gata da yatıyormuş acil elden para ulaşması gerekiyor muş! ankardan elden para teslim alcak kişi kim acaba bursada değilmiydi bu insan!çete mi yoksa bunlar:))))

bu realizm de aynı kişiydi kazenin dediği gibi yani aynı bilgisayardan girmiş başka biriymiş gibi.eğer aksini söylüyorsa ıspatlasın

aynı bilgisayardan kaç üyelik alınıyo...
bu nasıl bi iş yaaa...:27::27::27::27:
güvenilir siteler hariç alışverişe yaklaşmam...:20::20::20::20:

Bebek arabasının da fotoğrafı başka sitelerde mevcut. Nitelikli dolandırıcılık söz konusu, umarım kimse parasını kaptırmamıştır.

Bütün fotoğrafları google görsellerde aratınca hepsi başka sitelere, alakasız sayfalara ait. Bu ürünler kendisine ait değil. Bence ikiz bebek fikrini ortaya atmasındaki maksat, elinde daha çok ürün olduğu düşüncesini uyandırıp, daha fazla kişiyi mağdur etmekti. Elinde hiçbir ürün olmadan hesap numarası bildirip ödeme talep eden kişinin eylemi dolandırıcılığa girer. Teşebbüs aşamasında kalmış.

Son düzenleme:
Güzel bir platform fakat kötü niyetli insanlar var ,bence bu sizede havuz hesap tarzı bir mantık olursa işler iki taraf açısından güvenilir olur,belki kazen yardımcı olabilir bu konuda

kazen ortam kızıştırmaya çalıştığını düşünüyorum diyordu ama resimlerin netten olması düpedüz dolandırıcılık yapacağını göstermiş oldu
neyseki kazen farketti teşekkürler

bende dönence ve oyun halısı istemiştim dün mailleştik ben ısrarla hesap numarası istedim ödemesini yapayım diye acelesi yok kimseden almadım ödeme dendi. O kadar da sevinmiştim istediğim şeyleri ucuza getirdim diye. Ne yazık ki hüsrana uğradık arkadaşın dediği de doğru sahibinden ilan numaraları var şimdi sahibinden.comdan ilan numarasından arattırdım bana 30tl dediği dönence 90tl yazıyor ilanda ve ankara etimesgut diyor orasıda gataya yakın... ne diyelim herkesi kendimiz gibi iyi niyetli zannediyoruz heralde:(((:26:

bir de ilginç bir durum var maksat ne? istese herkes hemen ödeme yapacaktı sonra yaparsınız demesinde ki amaç ne?

belki de paranın hepsini aynı anda alıp uçmak.Ama ip numarasını hesaba katmadı galiba

Çoğumuz hamileyiz.Hakkına en son girilecek kişilerdeniz cezası ağır olurdu onun için.Allah görüyor sonuçta

realizm de hala yok,merak ediyorum doğrusu o da bu işin içindemi.kazen bu konuda da bir araştırma yapsa iyi olur.

arkadasşlar butür olaylar cok satış açan kişi kim bir bakın mesajlarına bakın annemi bu sitede yenimi eski güvenilir bir cok arkadasımız var satıs yapan iş yapan onalar bakın sonra alısveriş yapın derim

şaşırdım kaldı valla :) sanırım en son ben görüştüm nursel hanımla. akşam mail atmıştım neler kaldı diye sabah da yazmış bende bikaç üründen sipariş verdim. hatta cep telefonumu adresimi falan da yazdım iyi mi

Realizmin bu işin içinde olduğunu nerden çıkardınız onu anlamadım.Bana birisi anlatabilirmi?Neye istinaden yapıldı bu suçlama,arkadaştan cevap bekliyorum.Lütfen yorum yaparken masum insanları karalayabileceğimizi unutmayalım.

hangi çağda yaşıyoruz arkadaşlar,nasıl böyle hemen güveniyorsunuz insanlara.ben de forumda gelinliğimi satmayı düşünüyorum mesela ama insanlar neye nasıl güvenirler diyorum.aynı şehirde olsa en azından elden alma durumu ve ücreti verme durumu olur. şahsen alışveriş sitelerinde bile en çok kullanılanları kullanıyorken,bireylerle bu işi yapamam...

Back