• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Bu nasıl olur...bu başlığa gelin arkadaşlar lütfen

REALIZM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
858
1
68
Sakarya
Arkadaşlar bende nursel hanımdan ürün aldım daha ücret yatırmadım ama insanlık bu kadar olamaz inanamıyorum ben hala ya şoka girdim bir açıklama yapsın duyduklarım ..insanlık bu kadar ölemez bence bir açıklama getirsin önyargılı olmayalım elden teslim ederim demişti ve pek çok kolaylık sağlar nitelikte konuşuyordu

Arkadaşlar bende nursel hanımdan ürün aldım daha ücret yatırmadım ama insanlık bu kadar olamaz inanamıyorum ben hala ya şoka girdim bir açıklama yapsın duyduklarım ..insanlık bu kadar ölemez bence bir açıklama getirsin önyargılı olmayalım elden teslim ederim demişti ve pek çok kolaylık sağlar nitelikte konuşuyordu

kazen yakaladı...kumpasa düşürmüş halkı...inş. para kaybetmemişsindir..
büyük geçmiş olsun...çok kişi kurtuldu...umarım bidaha olmaz...güzel alışverişler olur...:kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

kızlar anlamadığım bi konu var yaa açıklarmısınız şimdi
nursellden aşya gerçekten almışmı ee aldıysa
dolandırıcı diyolar daha reazlm eşyayı aldım
ama parasını yatımadım diyo nasıl yaa anlamadım biri açıklasııın lütfeeen
:53::44::44::44::44::44::44:

Kızlar neler oluyor 2 gün girmedim ortalık kaynamış.Ne bu nursel muhabbeti bende çok merak ettim şimdi:32::32:

Konuyu okudum ama kadın çokta güzel şeyler satıyormuş:))

sen ürün aldıysan demekki yollayacaktı kadın ya abartıyormuyuz ne yoksa sana neden yollasın ki

bence bu realizm de dolandıcı ne almışsa ispatlasın o zaman artık insanlara zor güvenicez bunların yüzünden....

benim anladığım da o... gönderecekti ürünleri, sadece rekabet ortamı yarattı kendince,ki ürünler pazarlıksız seri bir şekilde satılsın diye... bilişim teknolojilerini hesaba katamadı anlaşılan...:1:

aynı şehirde değilseniz ve elden alma imkanınız yoksa şahıslardan alış-veriş yapmayın arkadaşlar... güvenli internet siteleri var ikinci el satışı yapan,onları tercih edin...

Kızlar şunu net şekilde söyeyebilirim turkcell şirketinin aras kargoyla şirket filo anlaşması yok...

Ve aynı oto koltuğunu 3. Ü kişilere satlmaya çalışıyordu..

Başlatda kargo şu tutar bu tutar dei sonra herşey ücretsiz kargoya döndü..

bu realizm de aynı kişiydi kazenin dediği gibi yani aynı bilgisayardan girmiş başka biriymiş gibi.eğer aksini söylüyorsa ıspatlasın

Back