Bu nasil gelinlik dedirtti!

Şunu mu soruyorsun: şimdi akrabasını bu kadar savunuyor ileride ne olur? ileride de savunur. Onun zevki ve seçimi. Hem erkekler bu konularda kritik yapmayı fikir beyan etmeyi sevmezler. Geçiştirmiş seni

Zevkler ve renkler farklıdır şekerim derdin ileride o gelinliği sana giydirmek isteyecek olmalarımı yoksa

Verdiğin tepkide haksızsın bence. Zevkler kişiye göre değişir, sen beğenmek zorunda değilsin, o da onların seçimi. Demek ki kadın alışılmışın dışına çıkmak istedi, olamaz mı? Senden daha yakın bulduğu anlamına mı gelir bilemiyorum da içinde bulunduğun saçma sapan düşünceni sırf seninle sevgili diye savunmaması güzel bişey. Bırakın insanların kendilerine ait fikirleri olsun yahu, bıktırıyorsunuz adamları.

Bence kıskanmışsın sen bu gelin akrabayı. Beğenmedim falan ayağına yatıyorsun ama ortada bir çekememezlik var. İnsan neden beğenmediği bişey için zahmet edip buraya konu açar ya da kendine dert eder ki? Gerçekten beğenmemiş olsan seni zerre kadar ilgilendirmezdi. Kıskanmışsındır belki de gelini. Türk gelini, göbeği açık bilmem ne diyorsun, takmışsın işte.

Cidden ama sebatiye, çok mu lazım bu konuda fikir belirtme?. Bak ben konuşurum, hakkımı isterim her konuda, başkalarına da tavsiye ederim lakin havadan sudan bir konuyu tartışmaya çevirmek ciddi bir yeteneksizlik örneği olabilir ancak. Adamı irite etmenin alemi ne ki durduk yere? Gelinlik ya gelinlik, başkasınının gelinliği hem de kendininki olsa elbette ama başkasının üzerindeki bir şeyi eleştirmekle, herhangi birinin vücudu hakkında saçma eleştiriler yapmak aynı kefededir bence. Kız arkadaşınla falan moda ayağına fiskos edersin, ama sevdiğin adamla onun yakını hakkında bu muhabbete girmek nahoş bir duruma yönlendirir insanı işte. Daha bismillah demeden akrabasına, çevresine gardını almak niye? İleri görüşlülük mü? Bence değil, pimpiriklilikten, kendini dolduruşa getirip mantık dışı çıkarımlar yapmaktan başka bir şey değil bence.

YORUMLAR HOSUMA GITMEDI DEGIL IYI HOS DEMISLER DE SORUM O DEGIL
İnsanlar sorularınıza yanıt yazıyor, farkındasınız değil mi?

Ne yapsin, tepki vermesin mi? Haklisin hayatim deyip sussa 'ay ne pasif sey bu be' dersiniz. Daha sevgililikten neyin afrasi tafrasi bu acaba.

Aslinda o kisim daha sert elestirilecek kisim biliyorsun degil mi? Akraba - Sevgili kiyaslamalari cok sakat konular. Savunur tabi ki akrabasini. Ben olsam ben de bir aile bireyini kucumseyecek sekilde sevgilimle dedikodusunu yapmam.

Erkek arkadaşınızın onları savunması aşırı normal. Demek ki o da bizim gibi bunun derdinin sizin vazifeniz olmadığının farkında.

Akrabası olmasa da savunurdu. Ben savunurdum. Hatta sana ne bile derdim.

Şunu mu soruyorsun: şimdi akrabasını bu kadar savunuyor ileride ne olur? ileride de savunur. Onun zevki ve seçimi. Hem erkekler bu konularda kritik yapmayı fikir beyan etmeyi sevmezler. Geçiştirmiş seni

Yasak mi??bilmiordum tartisma gelinlikten ciktigi icin oyle aklima geldi
Tamam öyle olsun, ama sonraki yorumlarında sürekli gelinliğe laf ettin tekrar tekrar oku yorumlarını. Cok cirkindi ya size göstersem sizde beğenmezsiniz, gelinlik dedign asil olur vs bunları yazınca bu fikri desteklemiş oldun. Ama deseydinki "ya kız beğenmiş giymiş, beni tabi ilgilendirmez, hatta erkek arkadasımda begenebilir sorun yok ama sırf bana muhalafet olsun diye, sırf akrabasını korumak icin beğenmiş gibi yorum yapması hosuma gitmedi" o zaman farklı yorumlar alırdın, inan bana

Onlar evlenmişler, belki şu an çılgınlar gibi sevişiyorlar ve senin uğraştığın şeye bak: BDV'de gelinin gelinliğini çekiştirmek.
Yahu millet çatır çatır keyfine bakıyor. Sen de bak.

Bence hiç öyle düşünme. Bir gelinlik beğenmesi onun akrabalarına düşkün olacağını göstermez. Herkesin hoşuna gitmiş, onun da hoşuna gitmiş işte. Hem böyle tarzları çoğu insan seviyor.
Kafana takma yani, boşver.

Yok ama sevgilisine bu ne biçim gelinlik bile diyemiyecekse sinirlenir gercekten

Meseleyi gelinlik olarak algilayan arkadaslar yok kiskanmis yok sanane gbi yorumlar yapiyor konu o degil
Mesele gelinlik değilse neden burada kaç mesajdır gelinliğin asaleti olmalı, yok iki parçaydı, gelinlik şöyleydi böyleydi diye yazdın? Millete cevap olarak gelinliğin şeklinden şemalinden bahsetmişsin, sonra olayı başka yere çekiyorsun.

Yok ama sevgilisine bu ne biçim gelinlik bile diyemiyecekse sinirlenir gercekten
İyi de adam hemfikir olmak zorunda mı?
"Bu ne biçim gelinlik" demiştir, adam da "çoğunluk beğendi" demiş bitmiş gitmiş. İlla "aa haklısın hayatım püğ iğrenç" mi demesi lazım adamın?

Dogru soyluyorsun ama gelinlik konusunda da kiskandgm ya da abarttgm icin degil cidden tuhaf oldgu icin yazdim cunku kiskandgn icin diye algilamislar

Bir şey soracağım

Size ne ?

Burda mühim olan gelinlik değil . Sevgilinin fikri. Yok kıskançlık yok onun derdi seni niye gerdi diyerekten cirkinlesmeyin .

P
Cunku kiskandin yazanlar olmus arapsacina donmus konu da ondn

Birisinin sizin alıştığınız şeyin dışında bir şey giymesi, söylemesi veya yapması, onu yargılamanız gerektiğini göstermiyor.
Aldığınız tepkiler bu yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…