- 12 Mayıs 2013
- 2.216
- 2.253
- 83
- Konu Sahibi Quennhazel
-
Görmemiş olmanız size kınama hakkı vermez.Turk gelini gobegi acik gormedim ben sirtindakiyle asalet tabiki bicilmeZ
Cidden ama sebatiye, çok mu lazım bu konuda fikir belirtme?. Bak ben konuşurum, hakkımı isterim her konuda, başkalarına da tavsiye ederim lakin havadan sudan bir konuyu tartışmaya çevirmek ciddi bir yeteneksizlik örneği olabilir ancak. Adamı irite etmenin alemi ne ki durduk yere? Gelinlik ya gelinlik, başkasınının gelinliği hem de kendininki olsa elbette ama başkasının üzerindeki bir şeyi eleştirmekle, herhangi birinin vücudu hakkında saçma eleştiriler yapmak aynı kefededir bence. Kız arkadaşınla falan moda ayağına fiskos edersin, ama sevdiğin adamla onun yakını hakkında bu muhabbete girmek nahoş bir duruma yönlendirir insanı işte. Daha bismillah demeden akrabasına, çevresine gardını almak niye? İleri görüşlülük mü? Bence değil, pimpiriklilikten, kendini dolduruşa getirip mantık dışı çıkarımlar yapmaktan başka bir şey değil bence.Doğrusu dedikodu olarak değil de erkek arkadaşının samimiyetini dayanarak öyle bir eleştiri yapmış olabilir Gelinlik çok gözüne battığı için ancak yine konu sahibinin üslubu önemli bile olsa akraba diye direk savunmaya geçildiği bir gerçek konu gelinlik bile olmasa aynı savunmayla karşılaşması çok yüksek bir olasilik.Bu bir sinyal akrabalarına pek laf soyletmeyecek haklı bile olsaniz
İnsanlar sorularınıza yanıt yazıyor, farkındasınız değil mi?YORUMLAR HOSUMA GITMEDI DEGIL IYI HOS DEMISLER DE SORUM O DEGIL
Ne yapsin, tepki vermesin mi? Haklisin hayatim deyip sussa 'ay ne pasif sey bu be' dersiniz. Daha sevgililikten neyin afrasi tafrasi bu acaba.
Aslinda o kisim daha sert elestirilecek kisim biliyorsun degil mi? Akraba - Sevgili kiyaslamalari cok sakat konular. Savunur tabi ki akrabasini. Ben olsam ben de bir aile bireyini kucumseyecek sekilde sevgilimle dedikodusunu yapmam.
"Verdiğim tepkide haksız mıydım" diye de sormuşsunuz. O "sana ne" yorumları buna cevaben işte. Evet verdiğiniz tepkide haksızsınız.
Üstelik sevgilinize de buradaki üslupla söylediyseniz savunmaya geçmesi normal. Benim sevgilim benim akrabamın düğününde gelini/damadı bana çekiştirmeye kalksa döner "sana noluyor" derim. Sevgiliniz yine kibar davranıp çoğunluk beğendi demiş.
Erkek arkadaşınızın onları savunması aşırı normal. Demek ki o da bizim gibi bunun derdinin sizin vazifeniz olmadığının farkında.
O yazdığın kısma cevaben bende diyorum ki belki erkek arkadaşın beğendi, farklı buldu vs, ille seninle aynı görüşte olması gerekmez, ha başka hareketleri vardır eşine dostuna ailesine azıcık hir eleştiriyi bile kaldıramayıp sana bağırıyodur orasını bilemem
Konu pedofili falan olsa herkesin hemfikir olmasını ben de beklerim ama bir kızın giydiği kıyafet bana dert olmaz
Erkek arkadaşınız yine saygılı davranmış konuyu sizinle konuşmuş ( savunmak bile olsa)
Oysa burada kurulacak tek cümle "Sana ne!" olmalı.
Eşim insanlara sırtlarındakiyle asalet biçecek olsaydı, "ben nasıl bir hata yaptım böyle" diye düşünürdüm.
Akrabası olmasa da savunurdu. Ben savunurdum. Hatta sana ne bile derdim.
Şunu mu soruyorsun: şimdi akrabasını bu kadar savunuyor ileride ne olur? ileride de savunur. Onun zevki ve seçimi. Hem erkekler bu konularda kritik yapmayı fikir beyan etmeyi sevmezler. Geçiştirmiş seni
yabancı özentisi çok çirkin bir laf . neden Özenti olsun . hep aynı tip gelinlik giyenlere o Özenti dese bizim hoşumuza gider mi ? hoşuna gideni giymiş en güzelini yapmış .
Bu yine hos kalir yaninda ama alt ust seklindeydi boyleEki Görüntüle 1602224 söyle bir şeye mi benziyordu gelinlik ?
Tamam öyle olsun, ama sonraki yorumlarında sürekli gelinliğe laf ettin tekrar tekrar oku yorumlarını. Cok cirkindi ya size göstersem sizde beğenmezsiniz, gelinlik dedign asil olur vs bunları yazınca bu fikri desteklemiş oldun. Ama deseydinki "ya kız beğenmiş giymiş, beni tabi ilgilendirmez, hatta erkek arkadasımda begenebilir sorun yok ama sırf bana muhalafet olsun diye, sırf akrabasını korumak icin beğenmiş gibi yorum yapması hosuma gitmedi" o zaman farklı yorumlar alırdın, inan banaYasak mi??bilmiordum tartisma gelinlikten ciktigi icin oyle aklima geldi
Bu olayda kiskanicagim ne var ki bence gelinligin bi asaleti olmali
Bu arada asalet meselesine değinme sebebim ektedir.Bence gelinligin bi asaleti olmali tipik prenses model demiyorum illa ki sade olacaksa da daha sik olablrdi bunlar hep ozentilikten
Yok ama sevgilisine bu ne biçim gelinlik bile diyemiyecekse sinirlenir gercektenCidden ama sebatiye, çok mu lazım bu konuda fikir belirtme?. Bak ben konuşurum, hakkımı isterim her konuda, başkalarına da tavsiye ederim lakin havadan sudan bir konuyu tartışmaya çevirmek ciddi bir yeteneksizlik örneği olabilir ancak. Adamı irite etmenin alemi ne ki durduk yere? Gelinlik ya gelinlik, başkasınının gelinliği hem de kendininki olsa elbette ama başkasının üzerindeki bir şeyi eleştirmekle, herhangi birinin vücudu hakkında saçma eleştiriler yapmak aynı kefededir bence. Kız arkadaşınla falan moda ayağına fiskos edersin, ama sevdiğin adamla onun yakını hakkında bu muhabbete girmek nahoş bir duruma yönlendirir insanı işte. Daha bismillah demeden akrabasına, çevresine gardını almak niye? İleri görüşlülük mü? Bence değil, pimpiriklilikten, kendini dolduruşa getirip mantık dışı çıkarımlar yapmaktan başka bir şey değil bence.
Ne güldüm ya :Onlar evlenmişler, belki şu an çılgınlar gibi sevişiyorlar ve senin uğraştığın şeye bak: BDV'de gelinin gelinliğini çekiştirmek.
Yahu millet çatır çatır keyfine bakıyor. Sen de bak.
Mesele gelinlik değilse neden burada kaç mesajdır gelinliğin asaleti olmalı, yok iki parçaydı, gelinlik şöyleydi böyleydi diye yazdın? Millete cevap olarak gelinliğin şeklinden şemalinden bahsetmişsin, sonra olayı başka yere çekiyorsun.Meseleyi gelinlik olarak algilayan arkadaslar yok kiskanmis yok sanane gbi yorumlar yapiyor konu o degil
İyi de adam hemfikir olmak zorunda mı?Yok ama sevgilisine bu ne biçim gelinlik bile diyemiyecekse sinirlenir gercekten
Dogru soyluyorsun ama gelinlik konusunda da kiskandgm ya da abarttgm icin degil cidden tuhaf oldgu icin yazdim cunku kiskandgn icin diye algilamislarTamam öyle olsun, ama sonraki yorumlarında sürekli gelinliğe laf ettin tekrar tekrar oku yorumlarını. Cok cirkindi ya size göstersem sizde beğenmezsiniz, gelinlik dedign asil olur vs bunları yazınca bu fikri desteklemiş oldun. Ama deseydinki "ya kız beğenmiş giymiş, beni tabi ilgilendirmez, hatta erkek arkadasımda begenebilir sorun yok ama sırf bana muhalafet olsun diye, sırf akrabasını korumak icin beğenmiş gibi yorum yapması hosuma gitmedi" o zaman farklı yorumlar alırdın, inan bana
Erkek arkimin akrabasi evlendi ve gelinligi fiyaskoyduu... 2 parcadan olusuyor ustu kisa gobegi acik alti bildiginiz bol kesim beyaz etek.Sac bas daginik kuafore gidilmemis.Yani yabanci ozentisi gibi birsey bu kiz gelinlik bana gore degil havalarinda... Ben gelinligi gorunce cok sasirdim sevgilime hic guzel olmamis dedim.O da cogunluk begendi diye savunmaya gecti hemen sirf akrabasi diye dusunuyorum.Ama kizlar abartmiyorum gelinligi birak elbise bile degil dogru duzgun.Tepkim uzerine savunmaya gecmesi filan canimi skti simdiden akrabalarini bu derece savunmasi benden daha yakin buldgu anlamina mi gelir? Verdigim tepkide haksiz miydim?
Mesele gelinlik değilse neden burada kaç mesajdır gelinliğin asaleti olmalı, yok iki parçaydı, gelinlik şöyleydi böyleydi diye yazdın? Millete cevap olarak gelinliğin şeklinden şemalinden bahsetmişsin, sonra olayı başka yere çekiyorsun.
Cunku kiskandin yazanlar olmus arapsacina donmus konu da ondnMesele gelinlik değilse neden burada kaç mesajdır gelinliğin asaleti olmalı, yok iki parçaydı, gelinlik şöyleydi böyleydi diye yazdın? Millete cevap olarak gelinliğin şeklinden şemalinden bahsetmişsin, sonra olayı başka yere çekiyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?