- 19 Kasım 2013
- 18.735
- 33.774
- 798
- Konu Sahibi Quennhazel
-
Bence gelinligin bi asaleti olmali tipik prenses model demiyorum illa ki sade olacaksa da daha sik olablrdi bunlar hep ozentilikten
Bende ikinci yorumumda bunu sordum, bu Yüzden erkek arkadaşımla tartıştım falan dese neyse ama bildigin gelinliği dert edinmiş arkidesdüşüncesini paylaşsın da dert edinip konu açmak neyin nesi
Yok canim guzel olsun niye kiskaniyim kiBuram buram kiskanclik kokusu geliyiiii burnuma
sevmiş beğenmiş giymişErkek arkimin akrabasi evlendi ve gelinligi fiyaskoyduu... 2 parcadan olusuyor ustu kisa gobegi acik alti bildiginiz bol kesim beyaz etek.Sac bas daginik kuafore gidilmemis.Yani yabanci ozentisi gibi birsey bu kiz gelinlik bana gore degil havalarinda... Ben gelinligi gorunce cok sasirdim sevgilime hic guzel olmamis dedim.O da cogunluk begendi diye savunmaya gecti hemen sirf akrabasi diye dusunuyorum.Ama kizlar abartmiyorum gelinligi birak elbise bile degil dogru duzgun.Tepkim uzerine savunmaya gecmesi filan canimi skti simdiden akrabalarini bu derece savunmasi benden daha yakin buldgu anlamina mi gelir? Verdigim tepkide haksiz miydim?
Yok canim guzel olsun niye kiskaniyim ki
Bence gelinliği değil o çok beğenmediği gelinliğin beğenilmesini hazmedememişBende ikinci yorumumda bunu sordum, bu Yüzden erkek arkadaşımla tartıştım falan dese neyse ama bildigin gelinliği dert edinmiş arkides
Yok canim kendim tasarladim diyo gobegi acik 2 parca biseykime göre neye göre asaletsizdi sana göre asaletsiz belki başkalarına göre çok asildi
ayrıca bir de böyle düşün belki aksilikler yaşadı o yüzden o duruma düştü
ahhh modacı yani sen evlenirsen rica et sana da tasarlasın bir taneYok canim kendim tasarladim diyo gobegi acik 2 parca bisey
Bide asil masil bişeyler okudum, kime göre neye göre asil yahu? Ben arkadasıma bile yorum yaptırmam kıyafetlerim hakkında, bu konuda acaip hassasım, fikir sormadıysam belirtmesin kimse icinden düşünsün. Sodalar müessesedenBence gelinliği değil o çok beğenmediği gelinliğin beğenilmesini hazmedememiş
bir soda ısmarlayalım da hazmetsin arkadaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?