Bu nasil gelinlik dedirtti!

Gelin o,gelinlik onun,zevkde onun siz neden tartıştınız ki bunu erkek arkadaşınızla? Size deseydiki ' x'in gelinliği süper,sende bu tarz giysen düğünde nasıl olur' diye yoruma açık olurdu konu fikrinizi söylerdiniz ama sizi ilgilendiren bir durum değil bu. İnsanların tercihine saygı duymak gerek.

Bence gelinligin bi asaleti olmali tipik prenses model demiyorum illa ki sade olacaksa da daha sik olablrdi bunlar hep ozentilikten

Velev ki kız dediğin gibi özenti, ne yapabilirsin bu konuda, düğün oldu bitti kız o kıyafeti giydi o seni hatırlamıyo bile ama sen hakkında konu açıyosun

Sana göre gelinlik nasıl olmalı ise sen öylesini giy

Yıllar oldu hala aklınızda mı bu durum?
Ayrıyetten herkesin kendi zevki, beğenmeseniz bile böyle denmez.
Bazen düğünlerde ayy gelin çok çirkin bi damada bak bi geline diyorlar, sizene gönüller birbirini sevmişse diyorum.
Böyle eleştirelere hiç normal bakmıyorum. Bazı şeyleri içinizden düşünün.

sevmiş beğenmiş giymiş
demek ki erkek arkadaşın da beğenmiş elbiseyi

Bence gelinlik değil de sevgilisinin tavrı hoşuna gitmemiş.gerçekten kötüye kötüdür bunu kabul etmemesi ve hemen akraba diye savunmaya geçmesini garipsemis ki ben de garipserdim

ısterse tüttü giyer cıkar
dugun onun gelınlık onun konu sahıbı
dugununde senın gıyecegın gelınlıgı kac kısı begenecek mesela ?

Taaa ilkokuldan bildiğim bir laf var; "zevkler ve renkler tartışılmaz" şimdi o gelinlik size göre çirkin olabilir ama belki ben görsem beğeneceğim "vayy tarz kızmış" diyeceğim. Ödüllü pek çok tasarımıda insanlar çirkinmiş diyerek trk kelimeyle geçiyor ama o tasarım sırf o kişi tarzdan anlamıyor diye çirkin olmuyor. Ama bilmiyorum belkide gelinlik gerçekten çirkindir ama be fark ederki o kız beğenmiş giymiş biz dışkapının mandallarına ne bu konudan? Bizim beğenmediğimizi bilse sanki kahrolacak kız:) o kadar değişik bir şey giyecek cesaret ve özgüven var kızda sizin ne düşündüğünüzü önemsese klasik bşr şey giyerdi zaten.

Bende ikinci yorumumda bunu sordum, bu Yüzden erkek arkadaşımla tartıştım falan dese neyse ama bildigin gelinliği dert edinmiş arkides
Bence gelinliği değil o çok beğenmediği gelinliğin beğenilmesini hazmedememiş

bir soda ısmarlayalım da hazmetsin arkadaş

Bence sen bir derdin olduğu için değil bizi çileden çıkartmak için konu açmışsın.
Konunun gerçek olduğuna inanmak istemiyorum. Gerçekse de bence bir psikoloğa gözük.

Hayir biz gelinlik kismina takip sunu atlamisiz ki bence daha onemli:

'Tepkim uzerine savunmaya gecmesi filan canimi skti simdiden akrabalarini bu derece savunmasi benden daha yakin buldgu anlamina mi gelir? Verdigim tepkide haksiz miydim?'

Ne yapsin, tepki vermesin mi? Haklisin hayatim deyip sussa 'ay ne pasif sey bu be' dersiniz. Daha sevgililikten neyin afrasi tafrasi bu acaba.

Bence gelinliği değil o çok beğenmediği gelinliğin beğenilmesini hazmedememiş

bir soda ısmarlayalım da hazmetsin arkadaş
Bide asil masil bişeyler okudum, kime göre neye göre asil yahu? Ben arkadasıma bile yorum yaptırmam kıyafetlerim hakkında, bu konuda acaip hassasım, fikir sormadıysam belirtmesin kimse icinden düşünsün. Sodalar müesseseden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…