- Konu Sahibi Quennhazel
-
Çok affedersiniz de milletin derdi niye sizi gerdi?Erkek arkimin akrabasi evlendi ve gelinligi fiyaskoyduu... 2 parcadan olusuyor ustu kisa gobegi acik alti bildiginiz bol kesim beyaz etek.Sac bas daginik kuafore gidilmemis.Yani yabanci ozentisi gibi birsey bu kiz gelinlik bana gore degil havalarinda... Ben gelinligi gorunce cok sasirdim sevgilime hic guzel olmamis dedim.O da cogunluk begendi diye savunmaya gecti hemen sirf akrabasi diye dusunuyorum.Ama kizlar abartmiyorum gelinligi birak elbise bile degil dogru duzgun.Tepkim uzerine savunmaya gecmesi filan canimi skti simdiden akrabalarini bu derece savunmasi benden daha yakin buldgu anlamina mi gelir? Verdigim tepkide haksiz miydim?
Sanane kiErkek arkimin akrabasi evlendi ve gelinligi fiyaskoyduu... 2 parcadan olusuyor ustu kisa gobegi acik alti bildiginiz bol kesim beyaz etek.Sac bas daginik kuafore gidilmemis.Yani yabanci ozentisi gibi birsey bu kiz gelinlik bana gore degil havalarinda... Ben gelinligi gorunce cok sasirdim sevgilime hic guzel olmamis dedim.O da cogunluk begendi diye savunmaya gecti hemen sirf akrabasi diye dusunuyorum.Ama kizlar abartmiyorum gelinligi birak elbise bile degil dogru duzgun.Tepkim uzerine savunmaya gecmesi filan canimi skti simdiden akrabalarini bu derece savunmasi benden daha yakin buldgu anlamina mi gelir? Verdigim tepkide haksiz miydim?
Yillar oldu zaten bakti tartisma cikacak benimde tarzim degil zaten dediNe kadar zamandır birliktesiniz, belki o da begenmistir
Yillar oldu zaten bakti tartisma cikacak benimde tarzim degil zaten dedi
Bu olayda kiskanicagim ne var ki bence gelinligin bi asaleti olmaline oldu kiskandiniz mi ?
kime göre neye göre asaletsizdi sana göre asaletsiz belki başkalarına göre çok asildiBu olayda kiskanicagim ne var ki bence gelinligin bi asaleti olmali
düşüncesini paylaşsın da dert edinip konu açmak neyin nesiGelinliği sen giymedigine göre tepkinde haksızsın evet. Gelin yakıştırmış giymiş, sen düşünceni paylaşabilirsin ama karsındaki seninle aynı Düşüncede olmak zorunda değil, bu kişi erkek arkadasında olsa
Iyide tatlım, varsayalım Özenti, Haklısın falan, burda senin dert edindiğin nedir?Bence gelinligin bi asaleti olmali tipik prenses model demiyorum illa ki sade olacaksa da daha sik olablrdi bunlar hep ozentilikten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?