- Konu Sahibi Quennhazel
-
Sanirim cani skilanlar saydirmis oyle yorum icinBurda mühim olan gelinlik değil . Sevgilinin fikri. Yok kıskançlık yok onun derdi seni niye gerdi diyerekten cirkinlesmeyin .
Bu olayda kiskanicagim ne var ki bence gelinligin bi asaleti olmali
Aynen resmiyet ne oyleYok ama sevgilisine bu ne biçim gelinlik bile diyemiyecekse sinirlenir gercekten
Sevgilisinin akrabasının gelinliğini beğenmesi de mi yasak? Tuhaf olan ne var? Gelinliği beğenip beğenmeyeceğini de mi sevgilisine sormalı adam sizce?Burda mühim olan gelinlik değil . Sevgilinin fikri. Yok kıskançlık yok onun derdi seni niye gerdi diyerekten cirkinlesmeyin .
Işte diyorum ya senin yorumlarından inan öyle anlasılıyor, kendini ifadede güçlük cekmiş olabilirsin ama biraz sakin kafayla yazdığın Yorumları okursan yanlıs anlayanlara hak verirsin. şimdi derdini anlamış olarak konuna cevap veriyorum, erkek arkadasın sana asırı tepki vermediyse bırak kendi fikrini söylesin. Beğenmese bile oturup seninle ay evet ya iğrenc bi gelinlikti diye muhabbet eden bi sevgilin olsun istemezsin sende, onlar ne anlar gelinlikten yahuDogru soyluyorsun ama gelinlik konusunda da kiskandgm ya da abarttgm icin degil cidden tuhaf oldgu icin yazdim cunku kiskandgn icin diye algilamislar
E zaten demiş canım. Çocuk da konu sahibinin aksine çirkin bulmamış olacak ki gelinliği, çoğunluk beğendi demiş. Çoğunluğa kendi de dahil ki herhalde direkt ben beğendim diyemedi. Hem mesele incir çekirdeğini doldurmayacak kadar ufak zaten, diyorsun ki işaret olabilir ilerisi için. Doğrudur, her insanı dikkatlice incelersek ip uçları yakalarız, ama fazla incelersek de çekilmez olur bazı şeyler bana kalırsa. Kahve falı bakmaya döner bu iş. Net bir şey yok ki ortada hem. Büyük ihtimalle çocuk unutmuştur bile, 3 dakika tartışılmış mevzuuyu konu sahibi kurmuş da kurmuş.Yok ama sevgilisine bu ne biçim gelinlik bile diyemiyecekse sinirlenir gercekten
Aynen resmiyet ne oyle
Çok garip ya ya da ben mi garibim, yani insanlar birşeyi beğenmekte veya beğenmemekte özgür değil midir, ben mi yanlış biliyorum? Ha ortada çok absürd saçma sapan bir durum vardır, bir haksızlık vardır, adam körü körüne savunur akrabasını; o zaman dersin ki ya bu adam akrabasını koruyor. Öyle bir durumda denir ama böyle bir durumda ne alakası var akraba korumakla?Işte diyorum ya senin yorumlarından inan öyle anlasılıyor, kendini ifadede güçlük cekmiş olabilirsin ama biraz sakin kafayla yazdığın Yorumları okursan yanlıs anlayanlara hak verirsin. şimdi derdini anlamış olarak konuna cevap veriyorum, erkek arkadasın sana asırı tepki vermediyse bırak kendi fikrini söylesin. Beğenmese bile oturup seninle ay evet ya iğrenc bi gelinlikti diye muhabbet eden bi sevgilin olsun istemezsin sende, onlar ne anlar gelinlikten yahuakrabasını koruyor diye düsünme belkide bu tarz eleştirileri dedikodu olarak görüyor ve uzak duruyordur
YAHU CIRKIN OLAN KIZ GELINLIK BENIM DEGIL BANANE.SORUN BEGENILMICEK BISEYI UZAKTAN AKRABASI DIYE SAVUNMASI.ZATEN NORMAL 1 GELINLIK OLSA YORUM YAPMAZDIM DEGiLdi DURAMADIM YAPTIM SIRF AKRABA DIYE MI SAVUNDU SIMDI DIYORUM
Umarim yani tabiki akrabalarini sevecek ama gereksiz savunmalari sevmiyorum benBence hiç öyle düşünme. Bir gelinlik beğenmesi onun akrabalarına düşkün olacağını göstermez. Herkesin hoşuna gitmiş, onun da hoşuna gitmiş işte. Hem böyle tarzları çoğu insan seviyor.
Kafana takma yani, boşver.
Bizde konus sahibine sayfalardır bunu anlatmaya çalışıyoruz ama sanırım akrabasını koruduğunu düsünüyor kendisi. Buda gelinliğin cok sıradısı ve alışılagelmiş olmadıgından kaynaklanıyor. Yani böyle bi gelinlik nasıl beğenilir ayol diyor kendi kendine. sevgilisi tamamen savunmaya geçse anlarım ama adam fikir belirtmiş sadece. Cok bilerek yorum yaptığınıda düşünmüyorum sevgilisinin, nihayetinde bi Cengiz abazoglu, Yıldırım Mayruk değilse ne anlar gelinliktenÇok garip ya ya da ben mi garibim, yani insanlar birşeyi beğenmekte veya beğenmemekte özgür değil midir, ben mi yanlış biliyorum? Ha ortada çok absürd saçma sapan bir durum vardır, bir haksızlık vardır, adam körü körüne savunur akrabasını; o zaman dersin ki ya bu adam akrabasını koruyor. Öyle bir durumda denir ama böyle bir durumda ne alakası var akraba korumakla?
Anladim canim evet ben anlamam der zaten kiyafet konularinda akrabalarina duskun olmali da herkes gereksiz savunacak kadar degil biz de 3 yildir beraberiz kendimi yabanci hissetmek istemiyorum onlar akrabasi diyeIşte diyorum ya senin yorumlarından inan öyle anlasılıyor, kendini ifadede güçlük cekmiş olabilirsin ama biraz sakin kafayla yazdığın Yorumları okursan yanlıs anlayanlara hak verirsin. şimdi derdini anlamış olarak konuna cevap veriyorum, erkek arkadasın sana asırı tepki vermediyse bırak kendi fikrini söylesin. Beğenmese bile oturup seninle ay evet ya iğrenc bi gelinlikti diye muhabbet eden bi sevgilin olsun istemezsin sende, onlar ne anlar gelinlikten yahuakrabasını koruyor diye düsünme belkide bu tarz eleştirileri dedikodu olarak görüyor ve uzak duruyordur
Evet uzatmadim konuyu zaten burda bi soriym dedimBence siz pohpohlanmak istemişsiniz. Ama sevgiliniz bunu yapmadığı için bozulmuşsunuz.
Sevgilinizin de kendine ait görüş ve düşünceleri olduğunu unutmayın.
Sevgiliniz diye her yorumunuza evet haklısın diyecek değil ya.
Gelin göbeği açık giydiğine göre fiziği güzeldir. Eh adam da fiziği güzel bir kadının göbeği açık kıyafetini değerlendirip beğenmiştir. Kuş öldü beybi diye yorum yapacak hali yok yaBizde konus sahibine sayfalardır bunu anlatmaya çalışıyoruz ama sanırım akrabasını koruduğunu düsünüyor kendisi. Buda gelinliğin cok sıradısı ve alışılagelmiş olmadıgından kaynaklanıyor. Yani böyle bi gelinlik nasıl beğenilir ayol diyor kendi kendine. sevgilisi tamamen savunmaya geçse anlarım ama adam fikir belirtmiş sadece. Cok bilerek yorum yaptığınıda düşünmüyorum sevgilisinin, nihayetinde bi Cengiz abazoglu, Yıldırım Mayruk değilse ne anlar gelinlikten
Cvp icin tskler daha sonra benim de tarzim degil zaten anlamam diyerek konuyu kapatti o yuzden cogunlk begendi filan demesi muhalefet etti gibime geldi sirf akraba diyeE zaten demiş canım. Çocuk da konu sahibinin aksine çirkin bulmamış olacak ki gelinliği, çoğunluk beğendi demiş. Çoğunluğa kendi de dahil ki herhalde direkt ben beğendim diyemedi. Hem mesele incir çekirdeğini doldurmayacak kadar ufak zaten, diyorsun ki işaret olabilir ilerisi için. Doğrudur, her insanı dikkatlice incelersek ip uçları yakalarız, ama fazla incelersek de çekilmez olur bazı şeyler bana kalırsa. Kahve falı bakmaya döner bu iş. Net bir şey yok ki ortada hem. Büyük ihtimalle çocuk unutmuştur bile, 3 dakika tartışılmış mevzuuyu konu sahibi kurmuş da kurmuş.
Ek olarak tamam mesele gelinlik değil, sevgilinin karaya beyaz demesi olsun. Ama belki o karayı beyaz görüyor cidden de olamaz mı? Onun için güzel olabilir, o tarzı beğeniyordur. Sevgilin diye her dediğine katılıp onaylaması gerekmez ki. Hem öylesi sıkıcı olur, papağan gibi her dediğini tekrarlasın, kendine ait fikri olmasın mı istersiniz? Ben istemem fikirsiz erkek şahsen.
Fazla tepki vermişsiniz. Sonuç itibariyle, gelinin günü ve düğünü. Onun zevki beğenisi. Ki düşünün ben bile gelinden taraf konuşuyorum size göre. Erkek arkadaşınızın tepkisi anormal değil.Erkek arkimin akrabasi evlendi ve gelinligi fiyaskoyduu... 2 parcadan olusuyor ustu kisa gobegi acik alti bildiginiz bol kesim beyaz etek.Sac bas daginik kuafore gidilmemis.Yani yabanci ozentisi gibi birsey bu kiz gelinlik bana gore degil havalarinda... Ben gelinligi gorunce cok sasirdim sevgilime hic guzel olmamis dedim.O da cogunluk begendi diye savunmaya gecti hemen sirf akrabasi diye dusunuyorum.Ama kizlar abartmiyorum gelinligi birak elbise bile degil dogru duzgun.Tepkim uzerine savunmaya gecmesi filan canimi skti simdiden akrabalarini bu derece savunmasi benden daha yakin buldgu anlamina mi gelir? Verdigim tepkide haksiz miydim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?