Bu nasil gelinlik dedirtti!

Bu olayda kiskanicagim ne var ki bence gelinligin bi asaleti olmali

Bana göre de öyle her tarafından simler fışkıran, kafada bir ton sim suratta bir ton makyaj. Bu asaletsiz geliyor. Ayrıca başkasını böyle çirkince eleştirdiğiniz için sizde buradan pek asil durmuyorsunuz. Onu napıcaz ?

Dogru soyluyorsun ama gelinlik konusunda da kiskandgm ya da abarttgm icin degil cidden tuhaf oldgu icin yazdim cunku kiskandgn icin diye algilamislar
Işte diyorum ya senin yorumlarından inan öyle anlasılıyor, kendini ifadede güçlük cekmiş olabilirsin ama biraz sakin kafayla yazdığın Yorumları okursan yanlıs anlayanlara hak verirsin. şimdi derdini anlamış olarak konuna cevap veriyorum, erkek arkadasın sana asırı tepki vermediyse bırak kendi fikrini söylesin. Beğenmese bile oturup seninle ay evet ya iğrenc bi gelinlikti diye muhabbet eden bi sevgilin olsun istemezsin sende, onlar ne anlar gelinlikten yahu akrabasını koruyor diye düsünme belkide bu tarz eleştirileri dedikodu olarak görüyor ve uzak duruyordur

Yok ama sevgilisine bu ne biçim gelinlik bile diyemiyecekse sinirlenir gercekten
E zaten demiş canım. Çocuk da konu sahibinin aksine çirkin bulmamış olacak ki gelinliği, çoğunluk beğendi demiş. Çoğunluğa kendi de dahil ki herhalde direkt ben beğendim diyemedi. Hem mesele incir çekirdeğini doldurmayacak kadar ufak zaten, diyorsun ki işaret olabilir ilerisi için. Doğrudur, her insanı dikkatlice incelersek ip uçları yakalarız, ama fazla incelersek de çekilmez olur bazı şeyler bana kalırsa. Kahve falı bakmaya döner bu iş. Net bir şey yok ki ortada hem. Büyük ihtimalle çocuk unutmuştur bile, 3 dakika tartışılmış mevzuuyu konu sahibi kurmuş da kurmuş.
Ek olarak tamam mesele gelinlik değil, sevgilinin karaya beyaz demesi olsun. Ama belki o karayı beyaz görüyor cidden de olamaz mı? Onun için güzel olabilir, o tarzı beğeniyordur. Sevgilin diye her dediğine katılıp onaylaması gerekmez ki. Hem öylesi sıkıcı olur, papağan gibi her dediğini tekrarlasın, kendine ait fikri olmasın mı istersiniz? Ben istemem fikirsiz erkek şahsen.

Aynen resmiyet ne oyle

Bence siz pohpohlanmak istemişsiniz. Ama sevgiliniz bunu yapmadığı için bozulmuşsunuz.
Sevgilinizin de kendine ait görüş ve düşünceleri olduğunu unutmayın.
Sevgiliniz diye her yorumunuza evet haklısın diyecek değil ya.

Sen fikrini söylemişsin, o da fikrini söylemiş. Yok savundu da, onlara daha yakın da.. ortalığı savaş alanına çeviren sensin. Şu birlikteliklerinizi erkeğin ailesiyle yapılan 2 taraflı savaş sanmayın artık ya, üff yani.
Senden daha yakın bulabilir ayrıca, sonuçta ailesi. Bu tavırlarla kaybedersin. Aşın artık bazı şeyleri.

Çok garip ya ya da ben mi garibim, yani insanlar birşeyi beğenmekte veya beğenmemekte özgür değil midir, ben mi yanlış biliyorum? Ha ortada çok absürd saçma sapan bir durum vardır, bir haksızlık vardır, adam körü körüne savunur akrabasını; o zaman dersin ki ya bu adam akrabasını koruyor. Öyle bir durumda denir ama böyle bir durumda ne alakası var akraba korumakla?

YAHU CIRKIN OLAN KIZ GELINLIK BENIM DEGIL BANANE.SORUN BEGENILMICEK BISEYI UZAKTAN AKRABASI DIYE SAVUNMASI.ZATEN NORMAL 1 GELINLIK OLSA YORUM YAPMAZDIM DEGiLdi DURAMADIM YAPTIM SIRF AKRABA DIYE MI SAVUNDU SIMDI DIYORUM

Anladım
Siz bir şeyi beğenmiyorsanız illa sevgiliniz de beğenmemek zorunda
Zor işi adamın

Umarim yani tabiki akrabalarini sevecek ama gereksiz savunmalari sevmiyorum ben

Bizde konus sahibine sayfalardır bunu anlatmaya çalışıyoruz ama sanırım akrabasını koruduğunu düsünüyor kendisi. Buda gelinliğin cok sıradısı ve alışılagelmiş olmadıgından kaynaklanıyor. Yani böyle bi gelinlik nasıl beğenilir ayol diyor kendi kendine. sevgilisi tamamen savunmaya geçse anlarım ama adam fikir belirtmiş sadece. Cok bilerek yorum yaptığınıda düşünmüyorum sevgilisinin, nihayetinde bi Cengiz abazoglu, Yıldırım Mayruk değilse ne anlar gelinlikten

Başlık da dandik magazin haberi başlığı gibi. Madem sevgilinin tavrı asıl olay niye bu kadar gelinlik üzerinde durdun?

Herkes senin düşündüklerini mi düşünmeli ayrıca. Sevgilinin gerçekten beğenmemiş, korumak için söylemiş olduğunu düşünüyorsun da. Asıl tuhaf ve ayıp olan senin gelini çekiştirmen değil mi? Seninle dedikodu mu yapsın adam, uzatmamış işte.

Anladim canim evet ben anlamam der zaten kiyafet konularinda akrabalarina duskun olmali da herkes gereksiz savunacak kadar degil biz de 3 yildir beraberiz kendimi yabanci hissetmek istemiyorum onlar akrabasi diye

Evet uzatmadim konuyu zaten burda bi soriym dedim

Gelin göbeği açık giydiğine göre fiziği güzeldir. Eh adam da fiziği güzel bir kadının göbeği açık kıyafetini değerlendirip beğenmiştir. Kuş öldü beybi diye yorum yapacak hali yok ya

bak erkek düzdür...
akrabalık olayı değil zanımca...
baya baya beğenisini toplamış o gelinlik
neden kabullenmiyorsun ?

Cvp icin tskler daha sonra benim de tarzim degil zaten anlamam diyerek konuyu kapatti o yuzden cogunlk begendi filan demesi muhalefet etti gibime geldi sirf akraba diye

Fazla tepki vermişsiniz. Sonuç itibariyle, gelinin günü ve düğünü. Onun zevki beğenisi. Ki düşünün ben bile gelinden taraf konuşuyorum size göre. Erkek arkadaşınızın tepkisi anormal değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…