Bu nasil gelinlik dedirtti!

Size ne ki? Düğün onun, damat onun, gelinlik onun. Siz dış kapının mandalısınız.

Çok merak ediyorum biri sizin gelinliğiniz için "bu nasıl gelinlik, nasıl abartmış, nasıl zevksiz ıyy avam" dese ne düşünürdünüz?

İster göbeği açık çıkar ister tayt giyer çıkar. Size ne ki, bir de hemen sevgilinize çekiştirmişsiniz kadını.

Evet arkadaslar gelinligi taktigimi dusunmus ama atlanmis olan yer yazdgn kisim

çok şeyyapma sen ne olur ne olmaz sevgilinle ayrılabilirsiniz bile

ne kıskanç ne fesat kız diye düşünebilir

Sevgilinin tavrı hosuna gitmediyse neden konu başlığı gelinlikle alakalı? Dert edindiğin sevgilinin tavrıysa yani. Yoksa "vışş aneyy bu nasıl gelinlik" Tarzı başlık açarsan, bazı yorumlarıda hoş görücen

Kizlar ben gelinligi begenmedim ve eminim gorseniz hic biriniz begenmezdinz ama asil konu o degil yazimin tamamini okuyan anlar

Evet arkadaslar gelinligi taktigimi dusunmus ama atlanmis olan yer yazdgn kisim

Aslinda o kisim daha sert elestirilecek kisim biliyorsun degil mi? Akraba - Sevgili kiyaslamalari cok sakat konular. Savunur tabi ki akrabasini. Ben olsam ben de bir aile bireyini kucumseyecek sekilde sevgilimle dedikodusunu yapmam.

"Verdiğim tepkide haksız mıydım" diye de sormuşsunuz. O "sana ne" yorumları buna cevaben işte. Evet verdiğiniz tepkide haksızsınız.

Üstelik sevgilinize de buradaki üslupla söylediyseniz savunmaya geçmesi normal. Benim sevgilim benim akrabamın düğününde gelini/damadı bana çekiştirmeye kalksa döner "sana noluyor" derim. Sevgiliniz yine kibar davranıp çoğunluk beğendi demiş.

İsterse içlikle de çıkar, neticede onun düğünü, onun günü. O günün starı o kız, ama öyle ama böyle. Beğenirsiniz, beğenmezsiniz o ayrı, size kalmış. Lakin bunu dert edinip, buralara kadar taşımanız bende şüphe uyandırdı. Çok vesvese yapıyorsunuz, sağlıklı değil. Ek olarak, düğünler özeldir, davetliler de kıymet verildiği için çağırılmıştır, dedikodu etsinler diye değil, mutlu günlerinde yanlarında olun istemişler. Sizdeki de düpedüz fesatlık olur bu durumda. Hem yakınınız bile değil, erkek arkadaşınız bir incelik edip birlikte gidelim demiş, siz de üzerine tüy dikmeyiverin. Böyle sevimlilikten uzak yorumları, erkek arkadaşınızın yanında da yapmayın, adamı soğutursunuz kendinizden.
Eklenti: Madem gereksiz tartışmalara girmeyi seviyorsunuz ben de gereksiz bir ekleme yapayım dedim. Arada bir resmiyet olmadan, söz dahi olmadan onun yakınının düğününe falan gitmezdim ben olsam

Son düzenleme:
Beni 1 sebatiye isimli uye anlamis sanirim neyse kizlar bos tartisma yapmicam anlayan arkadaslar yorum yazar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…