- Konu Sahibi Quennhazel
-
Agzina saglik aynen oyle anlamissin beniBence gelinlik değil de sevgilisinin tavrı hoşuna gitmemiş.gerçekten kötüye kötüdür bunu kabul etmemesi ve hemen akraba diye savunmaya geçmesini garipsemis ki ben de garipserdim
Tarif ettim 2 parca bol kesim bildiginiz ust ve etek gobek acik ust altina beyaz etek duzBu gelinliğin modeli neymiş nette varsa bir zahmet yükle de asilmiymiş değilmiymiş bakalım
Evet arkadaslar gelinligi taktigimi dusunmus ama atlanmis olan yer yazdgn kisimHayir biz gelinlik kismina takip sunu atlamisiz ki bence daha onemli:
'Tepkim uzerine savunmaya gecmesi filan canimi skti simdiden akrabalarini bu derece savunmasi benden daha yakin buldgu anlamina mi gelir? Verdigim tepkide haksiz miydim?'
Ne yapsin, tepki vermesin mi? Haklisin hayatim deyip sussa 'ay ne pasif sey bu be' dersiniz. Daha sevgililikten neyin afrasi tafrasi bu acaba.
Evet arkadaslar gelinligi taktigimi dusunmus ama atlanmis olan yer yazdgn kisim
Evet arkadaslar gelinligi taktigimi dusunmus ama atlanmis olan yer yazdgn kisim
"Verdiğim tepkide haksız mıydım" diye de sormuşsunuz. O "sana ne" yorumları buna cevaben işte. Evet verdiğiniz tepkide haksızsınız.Ben gelinligi gorunce cok sasirdim sevgilime hic guzel olmamis dedim.O da cogunluk begendi diye savunmaya gecti hemen sirf akrabasi diye dusunuyorum.Ama kizlar abartmiyorum gelinligi birak elbise bile degil dogru duzgun.Tepkim uzerine savunmaya gecmesi filan canimi skti simdiden akrabalarini bu derece savunmasi benden daha yakin buldgu anlamina mi gelir? Verdigim tepkide haksiz miydim?
"Sen"ce iste bak ne guzel soyluyorsunBu olayda kiskanicagim ne var ki bence gelinligin bi asaleti olmali
Allah razı olsun.O gelinligi bazi agir yorum yazan arkadaslara ucretsiz yaptiricam giysinler dugunlerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?