- Konu Sahibi Quennhazel
-
Olabilir begendiyse ama begenmeyp sirf akraba diye savunduysa daha kotubak erkek düzdür...
akrabalık olayı değil zanımca...
baya baya beğenisini toplamış o gelinlik
neden kabullenmiyorsun ?
Gelin göbeği açık giydiğine göre fiziği güzeldir. Eh adam da fiziği güzel bir kadının göbeği açık kıyafetini değerlendirip beğenmiştir. Kuş öldü beybi diye yorum yapacak hali yok ya
Soguk bir cevap olmuş konu sahibini tatmin etmemiş.mesela boşver Askim onun seçimi gibi bir cevap konu sahibini bu kadar germezdiİyi de adam hemfikir olmak zorunda mı?
"Bu ne biçim gelinlik" demiştir, adam da "çoğunluk beğendi" demiş bitmiş gitmiş. İlla "aa haklısın hayatım püğ iğrenç" mi demesi lazım adamın?
Hayir yanlardan fiskirmis zaten o yuzden de begenmedim fizigine uygun secmemis zaten sorum begenilmicek seyi sirf akraba diye savunmasiGelin göbeği açık giydiğine göre fiziği güzeldir. Eh adam da fiziği güzel bir kadının göbeği açık kıyafetini değerlendirip beğenmiştir. Kuş öldü beybi diye yorum yapacak hali yok ya
Eveet daha guzel 1 cvp bu olurduSoguk bir cevap olmuş konu sahibini tatmin etmemiş.mesela boşver Askim onun seçimi gibi bir cevap konu sahibini bu kadar germezdi
Böyle hissetmeni gerektirecek bi durum değil, nihayetinde rakip değilsinki onlarla. Senin yerin ayrı,onlarınki ayrı. Sorun sadece buysa ben Burda bi kıyaslama vs sezmedim, biraz fazla alınganlık yapıyorsun gibime geldiAnladim canim evet ben anlamam der zaten kiyafet konularinda akrabalarina duskun olmali da herkes gereksiz savunacak kadar degil biz de 3 yildir beraberiz kendimi yabanci hissetmek istemiyorum onlar akrabasi diye
İyi de adam sonradan benim de tarzım değil demiş. Ne desin bu adam başka?Soguk bir cevap olmuş konu sahibini tatmin etmemiş.mesela boşver Askim onun seçimi gibi bir cevap konu sahibini bu kadar germezdi
Gelinligin resmini size atabilsem anlardiniz o yuzden savunmasi garip geldi uzun uzun yazmadim savunma seklini ama savundu akraba diyeÇok garip ya ya da ben mi garibim, yani insanlar birşeyi beğenmekte veya beğenmemekte özgür değil midir, ben mi yanlış biliyorum? Ha ortada çok absürd saçma sapan bir durum vardır, bir haksızlık vardır, adam körü körüne savunur akrabasını; o zaman dersin ki ya bu adam akrabasını koruyor. Öyle bir durumda denir ama böyle bir durumda ne alakası var akraba korumakla?
Bizimla değılsın demesini bekliyordu heraldeGelin göbeği açık giydiğine göre fiziği güzeldir. Eh adam da fiziği güzel bir kadının göbeği açık kıyafetini değerlendirip beğenmiştir. Kuş öldü beybi diye yorum yapacak hali yok ya
Cvp icin tskler daha sonra benim de tarzim degil zaten anlamam diyerek konuyu kapatti o yuzden cogunlk begendi filan demesi muhalefet etti gibime geldi sirf akraba diye
Bence de aynen sevgilisi sana ne demiş ki ben olsam sevgili olayını düşünürdüm.Herkes sanane felan demis ama..
Ortada gercekten cirkin ve gözle görülecek bisey varsa , bende bunu dile getirdigimde esim hemen akrabasi diye savunurda bende garipserdim...
Bence adamlara bir cevap listesi vermek lazım. Hangi durumda hangi kelimeleri kullanarak ne desinler.Bizimla değılsın demesini bekliyordu heralde
Öylesine demiştir belki. Bazen ne dediğimize dikkat etmeden, geçiştiririz sırf laf olsun diye. Bu da muhtemelen öyle, erkek adamın modacı olmadığı takdirde gelinlikle ilgilenip özel tüyolar vermesini falan beklememeliyiz bence. Velev ki muhalefet olmak için dedi diyelim, e emin de değiliz, o zaman ne yapacağız? Bir daha somut örnekle karşılaşırsak, canımızı ciddi manada sıkacak bir şeyler söylerse o zaman harekete geçeceğiz. Şu durumda başka bir şey yapman yersiz olur, temcit pilavı gibi ortaya dökmen senin zararına olur.Cvp icin tskler daha sonra benim de tarzim degil zaten anlamam diyerek konuyu kapatti o yuzden cogunlk begendi filan demesi muhalefet etti gibime geldi sirf akraba diye
Yani kotu niyetle demedim yakin oldgmz icin yorum yaptim bidha yapmam hosuna gitmedigini anladimBen soyleyeyim evet sevgiliniz akrabasi oldugu icin savunmus.Ve elestiri izden hosnut olmadigi icin de herkes begendi demis ve konuyu kapatmis.
Evet siz begenmediniz amA sonucta gelin kendini onun icinde guzel hissetmis veya farkli her neyse siz istediginiz gibi asil bir gelinlik giyersiniz.Sonucta oyle oluyor.
Bence takilmayin fazla ama sevgilinize elestiriyi yaparken sectiginiz kelimeler ses tonu bile onemlidir.bunlara dikkat ettiniz mi acaba?
Iyi fikir, dur ben benimkinede vereyim bu listeden herşeye bi cevabı varBence adamlara bir cevap listesi vermek lazım. Hangi durumda hangi kelimeleri kullanarak ne desinler.
Bir de neyi beğenip neyi beğenmeyeceklerini belirtmek lazım.
Size ne elalemin gelinliğinden adamın akrabası kanı ayıp değil mi insanların duğununde hoş olmayan bir şey söylemek.Erkek arkimin akrabasi evlendi ve gelinligi fiyaskoyduu... 2 parcadan olusuyor ustu kisa gobegi acik alti bildiginiz bol kesim beyaz etek.Sac bas daginik kuafore gidilmemis.Yani yabanci ozentisi gibi birsey bu kiz gelinlik bana gore degil havalarinda... Ben gelinligi gorunce cok sasirdim sevgilime hic guzel olmamis dedim.O da cogunluk begendi diye savunmaya gecti hemen sirf akrabasi diye dusunuyorum.Ama kizlar abartmiyorum gelinligi birak elbise bile degil dogru duzgun.Tepkim uzerine savunmaya gecmesi filan canimi skti simdiden akrabalarini bu derece savunmasi benden daha yakin buldgu anlamina mi gelir? Verdigim tepkide haksiz miydim?
Neyse konu sahibi bir sete bakarak değerlendirmemesini demek duserİyi de adam sonradan benim de tarzım değil demiş. Ne desin bu adam başka?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?