Bu nasil gelinlik dedirtti!

herşey Apaçık ortada shot
onun beğenmediği gelinlikle kız estirmiş
herkes beğenmiş...
artık göbeği mi,farklı tarzı mı kızın
bizim sahibeyi kudurtmuş

İyi de adam hemfikir olmak zorunda mı?
"Bu ne biçim gelinlik" demiştir, adam da "çoğunluk beğendi" demiş bitmiş gitmiş. İlla "aa haklısın hayatım püğ iğrenç" mi demesi lazım adamın?
Soguk bir cevap olmuş konu sahibini tatmin etmemiş.mesela boşver Askim onun seçimi gibi bir cevap konu sahibini bu kadar germezdi

Hayir yanlardan fiskirmis zaten o yuzden de begenmedim fizigine uygun secmemis zaten sorum begenilmicek seyi sirf akraba diye savunmasi

Anladim canim evet ben anlamam der zaten kiyafet konularinda akrabalarina duskun olmali da herkes gereksiz savunacak kadar degil biz de 3 yildir beraberiz kendimi yabanci hissetmek istemiyorum onlar akrabasi diye
Böyle hissetmeni gerektirecek bi durum değil, nihayetinde rakip değilsinki onlarla. Senin yerin ayrı,onlarınki ayrı. Sorun sadece buysa ben Burda bi kıyaslama vs sezmedim, biraz fazla alınganlık yapıyorsun gibime geldi

Herkes sanane felan demis ama..
Ortada gercekten cirkin ve gözle görülecek bisey varsa , bende bunu dile getirdigimde esim hemen akrabasi diye savunurda bende garipserdim...

HOAAAAAYDA
Modacı mısın sen? Burası "Bu Stil Benim" mi? Bize ne? Sana ne? Kız beğenmiş giymiş düğün onun değil mi isterse çıplak çıkar! Ayrıca sevgili sıfatı ile gittiğin düğünde biraz sakin durmalıydın bence.. Ssen resmen eleştirmeye gitmişsin. Şunu da anlatır mısın ya sen beğenmedin diye erkek arkadaşın da beğenmemek zorunda mı? Beğenmiş işte. Ayrıca akrabasını savunacak tabi niye seni savunsun ki düğün sahibi onlar değil mi neden sana mahçup olsun? Adam nasıl bıktıysa artık kavga çıkmasın diye sustu bence de kötü dedi diyorsun. Bir de övünüyosun yahu PESSS.

Not: Derdin başka ise konu açar açmaz not düşseydin belki bu tepkileri almazdın sen direk gelini çekiştirmiş ve de erkek arkadaşın güzel buldu sana katılmadı diye konu açmışsın.

Ben soyleyeyim evet sevgiliniz akrabasi oldugu icin savunmus.Ve elestiri izden hosnut olmadigi icin de herkes begendi demis ve konuyu kapatmis.
Evet siz begenmediniz amA sonucta gelin kendini onun icinde guzel hissetmis veya farkli her neyse siz istediginiz gibi asil bir gelinlik giyersiniz.Sonucta oyle oluyor.
Bence takilmayin fazla ama sevgilinize elestiriyi yaparken sectiginiz kelimeler ses tonu bile onemlidir.bunlara dikkat ettiniz mi acaba?

Gelinligin resmini size atabilsem anlardiniz o yuzden savunmasi garip geldi uzun uzun yazmadim savunma seklini ama savundu akraba diye

Bizimla değılsın demesini bekliyordu heralde

Herkes sanane felan demis ama..
Ortada gercekten cirkin ve gözle görülecek bisey varsa , bende bunu dile getirdigimde esim hemen akrabasi diye savunurda bende garipserdim...
Bence de aynen sevgilisi sana ne demiş ki ben olsam sevgili olayını düşünürdüm.

Cvp icin tskler daha sonra benim de tarzim degil zaten anlamam diyerek konuyu kapatti o yuzden cogunlk begendi filan demesi muhalefet etti gibime geldi sirf akraba diye
Öylesine demiştir belki. Bazen ne dediğimize dikkat etmeden, geçiştiririz sırf laf olsun diye. Bu da muhtemelen öyle, erkek adamın modacı olmadığı takdirde gelinlikle ilgilenip özel tüyolar vermesini falan beklememeliyiz bence. Velev ki muhalefet olmak için dedi diyelim, e emin de değiliz, o zaman ne yapacağız? Bir daha somut örnekle karşılaşırsak, canımızı ciddi manada sıkacak bir şeyler söylerse o zaman harekete geçeceğiz. Şu durumda başka bir şey yapman yersiz olur, temcit pilavı gibi ortaya dökmen senin zararına olur.

Yani kotu niyetle demedim yakin oldgmz icin yorum yaptim bidha yapmam hosuna gitmedigini anladim

Size ne elalemin gelinliğinden adamın akrabası kanı ayıp değil mi insanların duğununde hoş olmayan bir şey söylemek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…