Bu nasil gelinlik dedirtti!

Erkek arkimin akrabasi evlendi ve gelinligi fiyaskoyduu... 2 parcadan olusuyor ustu kisa gobegi acik alti bildiginiz bol kesim beyaz etek.Sac bas daginik kuafore gidilmemis.Yani yabanci ozentisi gibi birsey bu kiz gelinlik bana gore degil havalarinda... Ben gelinligi gorunce cok sasirdim sevgilime hic guzel olmamis dedim.O da cogunluk begendi diye savunmaya gecti hemen sirf akrabasi diye dusunuyorum.Ama kizlar abartmiyorum gelinligi birak elbise bile degil dogru duzgun.Tepkim uzerine savunmaya gecmesi filan canimi skti simdiden akrabalarini bu derece savunmasi benden daha yakin buldgu anlamina mi gelir? Verdigim tepkide haksiz miydim?
Önemli olan gelinin begenmesi kimsenin zevki kimseyi ilgilendirmez.

Erkek arkadaşınızın onları savunması aşırı normal. Demek ki o da bizim gibi bunun derdinin sizin vazifeniz olmadığının farkında.

O gelinligi bazi agir yorum yazan arkadaslara ucretsiz yaptiricam giysinler dugunlerinde

Bu yorumunuz için de şunu yazacağım.
Olay gelinliğin çirkin ya da güzel olması değil.
Sizin buna bu kadar takılmanız.
Hayır sizi niye ilgilendirdi ki bu kadar.?
Kişisel tercihler niye sizin derdiniz oldu? Adı üstünde KİŞİSEL.

Evet arkadaslar gelinligi taktigimi dusunmus ama atlanmis olan yer yazdgn kisim

O yazdığın kısma cevaben bende diyorum ki belki erkek arkadaşın beğendi, farklı buldu vs, ille seninle aynı görüşte olması gerekmez, ha başka hareketleri vardır eşine dostuna ailesine azıcık hir eleştiriyi bile kaldıramayıp sana bağırıyodur orasını bilemem

Konu pedofili falan olsa herkesin hemfikir olmasını ben de beklerim ama bir kızın giydiği kıyafet bana dert olmaz

Bu ne simdi anlamadim :/ isteyen istedigini giyer.. siz kendi dugununuzde daha "guzel" bisey giyersiniz..onu niye kendinize dert etmissiniz anlamadim ki yani akrabalarini elbette ki savunacak.. eger o tarz istemiyorsaniz gidip anasi babasi ailesi olmayan birini bulun.. anlam veremiyorum, evlenildi diye kendi ailesinden vaz mi gecmek zorunda insanlar? Bence asil ailesini korumuyorsa bir sorun var demektir

İsterse içlikle de çıkar, neticede onun düğünü, onun günü. O günün starı o kız, ama öyle ama böyle. Beğenirsiniz, beğenmezsiniz o ayrı, size kalmış. Lakin bunu dert edinip, buralara kadar taşımanız bende şüpheye uyandırdı. Çok vesvese yapıyorsunuz, sağlıklı değil. Ek olarak, düğünler özeldir, davetliler de kıymet verildiği için çağırılmıştır, dedikodu etsinler diye değil, mutlu günlerinde yanlarında olun istemişler. Sizdeki de düpedüz fesatlık olur bu durumda. Hem yakınınız bile değil, erkek arkadaşınız bir incelik edip birlikte gidelim demiş, siz de üzerine tüy dikmeyiverin. Böyle sevimlilikten uzak yorumları, erkek arkadaşınızın yanında da yapmayın, adamı soğutursunuz kendinizden.
Eklenti: Madem gereksiz tartışmalara girmeyi seviyorsunuz ben de gereksiz bir ekleme yapayım dedim. Arada bir resmiyet olmadan, söz dahi olmadan onun yakınının düğününe falan gitmezdim ben olsam :oops:
Doğrusu dedikodu olarak değil de erkek arkadaşının samimiyetini dayanarak öyle bir eleştiri yapmış olabilir Gelinlik çok gözüne battığı için ancak yine konu sahibinin üslubu önemli bile olsa akraba diye direk savunmaya geçildiği bir gerçek konu gelinlik bile olmasa aynı savunmayla karşılaşması çok yüksek bir olasilik.Bu bir sinyal akrabalarına pek laf soyletmeyecek haklı bile olsaniz

göbek-dekolteli-abiye.webp
söyle bir şeye mi benziyordu gelinlik ?

Beni 1 sebatiye isimli uye anlamis sanirim neyse kizlar bos tartisma yapmicam anlayan arkadaslar yorum yazar

Yorum yazıyoruz da sizi destekleyen yorumlar olmadığı için görmemek işinize geliyor :)

"Verdiğim tepkide haksız mıydım" diye de sormuşsunuz. O "sana ne" yorumları buna cevaben işte. Evet verdiğiniz tepkide haksızsınız.

Üstelik sevgilinize de buradaki üslupla söylediyseniz savunmaya geçmesi normal. Benim sevgilim benim akrabamın düğününde gelini/damadı bana çekiştirmeye kalksa döner "sana noluyor" derim. Sevgiliniz yine kibar davranıp çoğunluk beğendi demiş.

yabancı özentisi çok çirkin bir laf . neden Özenti olsun . hep aynı tip gelinlik giyenlere o Özenti dese bizim hoşumuza gider mi ? hoşuna gideni giymiş en güzelini yapmış .

YAHU CIRKIN OLAN KIZ GELINLIK BENIM DEGIL BANANE.SORUN BEGENILMICEK BISEYI UZAKTAN AKRABASI DIYE SAVUNMASI.ZATEN NORMAL 1 GELINLIK OLSA YORUM YAPMAZDIM DEGiLdi DURAMADIM YAPTIM SIRF AKRABA DIYE MI SAVUNDU SIMDI DIYORUM

Erkek arkadaşınız yine saygılı davranmış konuyu sizinle konuşmuş ( savunmak bile olsa)
Oysa burada kurulacak tek cümle "Sana ne!" olmalı.
Eşim insanlara sırtlarındakiyle asalet biçecek olsaydı, "ben nasıl bir hata yaptım böyle" diye düşünürdüm.

YAHU CIRKIN OLAN KIZ GELINLIK BENIM DEGIL BANANE.SORUN BEGENILMICEK BISEYI UZAKTAN AKRABASI DIYE SAVUNMASI.ZATEN NORMAL 1 GELINLIK OLSA YORUM YAPMAZDIM DEGiLdi DURAMADIM YAPTIM SIRF AKRABA DIYE MI SAVUNDU SIMDI DIYORUM
1. Büyük harflerle yorum yapmak yasak! 2. Konu başlığı erkek arkadasım haklı oldugum konuda bile akrabasını savunuyor olsaydı burada simdi sevgiline giydiriyorduk ama konu başlığı gelinlik

Erkek arkadaşınız yine saygılı davranmış konuyu sizinle konuşmuş ( savunmak bile olsa)
Oysa burada kurulacak tek cümle "Sana ne!" olmalı.
Eşim insanlara sırtlarındakiyle asalet biçecek olsaydı, "ben nasıl bir hata yaptım böyle" diye düşünürdüm.
Turk gelini gobegi acik gormedim ben sirtindakiyle asalet tabiki bicilmeZ

Akrabası olmasa da savunurdu. Ben savunurdum. Hatta sana ne bile derdim.

Back
X