Bu nasil gelinlik dedirtti!

Off ne zor biriymissin anlamicam diyosun illa ki ii geceler

Bu kdr sinirlenicek ne var gereksiz buyudu yani

Sen prenses gbi olacksn diye gonlumu aldi baya iyi gecelerr
niye korktun ki bukadar,niye gönlün kaldıki çirkin olacan falan diyemi
çok mu belli ettin çirkin bir gelin olabileceğini çocuga
bak işte takıntılarını yenmelisin,takıntılarını öyle saga sola çirkin olmuş gelinliği çirkin diyerek yenemezsin
zavallı teselli etmiş seni
belli etme böyle şeyleri içinde sakla

Bu kdr sinirlenicek ne var gereksiz buyudu yani
aynen gereksız buyudu cunku ters cvplar vermesenz kımse burda elestırmezdı sızı. bence ınsanlar sordugunz soruya akıl verıyorsa sıze dua etmelısınz kı yardm edyoruz. eger yorumunuza ıhtıyacm yok kendı fkrm bana yetıryor dıyorsanzda konu acmazsnz olur bıterdı bnce cnm.

Sacmalamissin o yuzden baska bsy demiorum tuhaf

Oyle demedim bikac kisi cevap verdi anlayarak ama cogu geline taktgmi dusundu siz tanimiosunz gelini size kotulesem amacim gelin kotulemek olsa nolur yani ben oyle kotu olmus gelini savundu diye icerlemistim ona ama karman corman oldu burda olay

Kiskandin filan diyenler olayi cok yanlis anlamis diyelim kiskandim burda kotulesem tanimadgnz birini elime ne gececek yani ben yorumumu erkek arkadasimdan baskasina yapmadim yapabilecegm bi cok tanidik varken amacim kiskanclik gelin kotulemek fln olsa burda niye yapiyim.Kotu olan bsyi savunmasina icerledim fikir almak istedim aldim da bikac kisiden ama konu fazla sapti kapanmasini istiyorum konunun nasil olacak bilmiyorum

Evet cunku haksiz yere savundu kotu olan biseyi bu durumda bile savunmasi garip geldi sonra o da anladi gonlumu aldi neyse ki
Siz sabit fikirlisiniz.
Hala haksız yere kötü olan birşeyi savundu diyosunuz ya yemin ederim pes!
Size göre kötü bir başkasına göre güzel.
Bunu idrak etmek bu kadar zor mu?

Hayır bir de 40 sayfa yorum Yazılmış. Kanserim diye konu açsam bu kadar teselli eden adam çıkmaz. Kıskandım valla.
Eksin olacak dedikodu olacak malzeme olacak bir kere alay etmek için canım
allah korusun olursan böyle araya bunlardan serpistir :)
Zeks olacak bir de :)

Siz sabit fikirlisiniz.
Hala haksız yere kötü olan birşeyi savundu diyosunuz ya yemin ederim pes!
Size göre kötü bir başkasına göre güzel.
Bunu idrak etmek bu kadar zor mu?
Olabilir de onun icin soyluyorum bunu bgenmedgni biliyorum sirf akraba diye yapti iste nyse ii geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…