- Konu Sahibi Quennhazel
-
Off ne zor biriymissin anlamicam diyosun illa ki ii gecelerKonu sahibi ben sana gerçekten ifrit oldum.
Böyle kıvırmaya çalışmaların insana gerizekalı muamelesi yapmaların.
Sanki biz sana gelinliği zorla anlattırmışız gibi konuşmaların,sen insanı çileden çıkarırsın.
Geldin burda göbeğinden eteğine anlattın sonra biz konuyu gelinliğe çektik oldu.
Sen kapat biz aricaz.
Bu kdr sinirlenicek ne var gereksiz buyudu yanibak cnm bn kıbar konusyorm suan senın yuzunden banlanmak ıstemıyorum ondan yksa bnde sna cvbımı verırdm bnce dha fazla zorlama benı ters bsey deme daha bellıkı kucuksun dha nasl nerde kıme ne sekılde yorum yazacgnı bılmedıgıne gore hala sakınsem banlanmak ıstemedgmdendır hadı cnm by
Zor biri olmak boş biri olmaktan daha iyidir.Off ne zor biriymissin anlamicam diyosun illa ki ii geceler
Daha uyumadin mi sen ii gecelerElinde egosunu besleyecek şeyler barındıramayan insanlar başkaları üzerinden egosu nu beslemeye çalışır.
Durum bu, kıskançlığının kişisel olduğunu sanmıyorum.yani.
OyledirZor biri olmak boş biri olmaktan daha iyidir.
Selametle...
niye korktun ki bukadar,niye gönlün kaldıki çirkin olacan falan diyemiSen prenses gbi olacksn diye gonlumu aldi baya iyi gecelerr
aynen gereksız buyudu cunku ters cvplar vermesenz kımse burda elestırmezdı sızı. bence ınsanlar sordugunz soruya akıl verıyorsa sıze dua etmelısınz kı yardm edyoruz. eger yorumunuza ıhtıyacm yok kendı fkrm bana yetıryor dıyorsanzda konu acmazsnz olur bıterdı bnce cnm.Bu kdr sinirlenicek ne var gereksiz buyudu yani
Sacmalamissin o yuzden baska bsy demiorum tuhafniye korktun ki bukadar,niye gönlün kaldıki çirkin olacan falan diyemi
çok mu belli ettin çirkin bir gelin olabileceğini çocuga
bak işte takıntılarını yenmelisin,takıntılarını öyle saga sola çirkin olmuş gelinliği çirkin diyerek yenemezsin
zavallı teselli etmiş seni
belli etme böyle şeyleri içinde sakla
Oyle demedim bikac kisi cevap verdi anlayarak ama cogu geline taktgmi dusundu siz tanimiosunz gelini size kotulesem amacim gelin kotulemek olsa nolur yani ben oyle kotu olmus gelini savundu diye icerlemistim ona ama karman corman oldu burda olayaynen gereksız buyudu cunku ters cvplar vermesenz kımse burda elestırmezdı sızı. bence ınsanlar sordugunz soruya akıl verıyorsa sıze dua etmelısınz kı yardm edyoruz. eger yorumunuza ıhtıyacm yok kendı fkrm bana yetıryor dıyorsanzda konu acmazsnz olur bıterdı bnce cnm.
Anlayin ona gore yorum yapin oyleyse gelinlige takildiniz gitti
Hayır bir de 40 sayfa yorum Yazılmış. Kanserim diye konu açsam bu kadar teselli eden adam çıkmaz. Kıskandım valla.gerçekten ''bir derdin mi var'' sence ?
Bnde sasirdimHayır bir de 40 sayfa yorum Yazılmış. Kanserim diye konu açsam bu kadar teselli eden adam çıkmaz. Kıskandım valla.
Evet cunku haksiz yere savundu kotu olan biseyi bu durumda bile savunmasi garip geldi sonra o da anladi gonlumu aldi neyse kiGelinliğin kötü olduğunu ısrarla söyleyin sizsiniz, biz değil.
allah korusun oyle demeyın ya sızde konu acın 40dan fazla yazarz cnm :) ama kanserlı olmasn allah korusunHayır bir de 40 sayfa yorum Yazılmış. Kanserim diye konu açsam bu kadar teselli eden adam çıkmaz. Kıskandım valla.
Sen kendine şaşır.Bnde sasirdim
Siz sabit fikirlisiniz.Evet cunku haksiz yere savundu kotu olan biseyi bu durumda bile savunmasi garip geldi sonra o da anladi gonlumu aldi neyse ki
Eksin olacak dedikodu olacak malzeme olacak bir kere alay etmek için canımHayır bir de 40 sayfa yorum Yazılmış. Kanserim diye konu açsam bu kadar teselli eden adam çıkmaz. Kıskandım valla.
Olabilir de onun icin soyluyorum bunu bgenmedgni biliyorum sirf akraba diye yapti iste nyse ii gecelerSiz sabit fikirlisiniz.
Hala haksız yere kötü olan birşeyi savundu diyosunuz ya yemin ederim pes!
Size göre kötü bir başkasına göre güzel.
Bunu idrak etmek bu kadar zor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?