- 8 Mayıs 2014
- 133
- 90
- 18
- Konu Sahibi Quennhazel
-
Allah korusunallah korusun oyle demeyın ya sızde konu acın 40dan fazla yazarz cnm :) ama kanserlı olmasn allah korusun
O igelinliğin sahibi bendimOlabilir de onun icin soyluyorum bunu bgenmedgni biliyorum sirf akraba diye yapti iste nyse ii geceler
mantklı bak kendı seceyms keskeCanimin içi gelinliği neden sen secmedin kine
OlurSen kendine şaşır.
Nerden bildin anacım adam sana ağzıyla ben bunu beğenmedim ama kanımdır canımdır beğenmiş olayım mı dedi?Olabilir de onun icin soyluyorum bunu bgenmedgni biliyorum sirf akraba diye yapti iste nyse ii geceler
Sonraki konusmalarimizdan laa ilahee aynennNerden bildin anacım adam sana ağzıyla ben bunu beğenmedim ama kanımdır canımdır beğenmiş olayım mı dedi?
La ilahe...
Olmak istemezdinO igelinliğin sahibi bendim
Seni bulacam
bak gene elestıryon sonra elestırmedın olyorOlmak istemezdin
Walla ortalık gelinliği merak edenler kulübüne döndüOlmak istemezdin
Banane orasindan sevgilim sirf akraba diye savundu o yuzden yazdimBeyaz çarşafta giyse o öyle rahat ve mutlu olmuş ki giymiş. Sizene bu durumdan.hemcinslerimi bazen cok kiniyorum herkes cemil ipekciden giyinior bi karsilarindaki pazardan piehh
Kiskandgn dedigin seyi gorseydin keske uyu hadi ii uykularHadi sen bi köşede kıskanmaya devam et,bizde senin bu iyi niyetli tatlış halini kötüye cevirdiğimiz için utanalımmm.
takmış takmış kızabak gene elestıryon sonra elestırmedın olyor
Keske atabilseydim su kiskandin diyenleri gormek icin bile isterdim sirfWalla ortalık gelinliği merak edenler kulübüne döndü
CizseneKeske atabilseydim su kiskandin diyenleri gormek icin bile isterdim sirf
Gelinliğimiz göbek açık,alt inanılmaz kötü beyaz etek,bildiğimiz beyaz etek.Hele saç baş,hiç girmeyelim kuaföre bile gitmemiş gelinimiz.Yabancı özentisi bir hatun.. Yanlız göbek açık dikkat edelim bu ayrıntıya.. Konu sahibi çift dikiş geçti atlamayalım.Walla ortalık gelinliği merak edenler kulübüne döndü
he ya o kadr elestırıyı yazıyor ınkar edyor snra hep kendımzden suphe ettırecek bu bızetakmış takmış kıza
ama inatla Kabul etmiyor
Cizsene
Goreydik iyiydiGelinliğimiz göbek açık,alt inanılmaz kötü beyaz etek,bildiğimiz beyaz etek.Hele saç baş,hiç girmeyelim kuaföre bile gitmemiş gelinimiz.Yabancı özentisi bir hatun.. Yanlız göbek açık dikkat edelim bu ayrıntıya.. Konu sahibi çift dikiş geçti atlamayalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?