- Konu Sahibi Quennhazel
-
Neden olsun savundgnz sey degil mi pekala guzel bi dilek
Sen cok yanlis anlamissin herseyi keske dedigin gbi sallasa da kiskansaydim o zmn hakli bulurdm savunmasini krlmazdim iyi gecelerAnlayan anladı.
Sen kızı kıskanıyosun,düğündede böyle özgüvenli gelip ortalığı sallayinca senin şarteller atmış tabiii.
Sen eğer erkek arkadaşının savunmasına taksaydın,başlığın erkek arkadaşımın ailesi tutumu tavrı şeklinde olurdu.Gelinliğin detaylarından kızın saçına başına hiç girmezdin.Senin istediğin cevap,ayyy öyle mi gelmiş düğüne ayyy özenti ne iğrençç bide düğünde göbeğini mi açmış' şeklindeydi. Ama umduğunla değil bulduğunla yetineceksin.
İyi geceler..
(Kahkaha atan smiley yapıştırmayı unutma,level atlamış oluyosun)
Onla pylasmam patavatszlik fln olmuyor gonlum alindi benim onmli dglİyi niyetiniz anlaşılıyor burdan evet ( :
Konu başlığı "bu nasıl gelinlik dedirtti", tüm muhabbet gelinlik üzerinden dönüyor, ama konu gelinlik değil, sevgiliniz mi nişanlınız mı her neyse onun tepkisi.
Konu istediğiniz gibi ilerlemiyorsa demek ki anlatımınızda problem var.
Bu arada erkek arkadaşınız (veya nişanlınız, hatırlayamadım) gayet kibarmış.
Ben olsam "Eleştirmek sana mı düştü." der, patavatsızlığa son verirdim.
Evet karisamaz 2 kisi aramizda konustuk
Sen kiskaniosun hrlde boyle oraya baglamissn ama alakaszdağılılalım
konu sahibini kıskançlıklarıyla başbaşa bırakalım
çatım çatım çatlamış belliki
birde erkek arkadaşına atar yapmış ya
Karışamazsak niye konu açtın?Evet karisamaz 2 kisi aramizda konustuk
Laf anlatmaya calismktan catladim bgn bu onun onune gecti erkek arkimla aram duzeldigerçekten ''bir derdin mi var'' sence ?
anlayamayan ne demek ya? sen ılk once duzgun yorum yap cnm cok sukur hepımzn anlama kapasıtesı yuksek bence sen bdhakıne duzgun anlatmaya calıs o zaman. kı gayet net anladkta sen kıvıryorsun suan :) nyse erkek arkdsnla arn duzelms enazndn bu ıyı ama sızın yorumlarnz hıc hos degıldı.. nyse bendn bu kadr hadı ıı geceler sıze.Anlamayanlara israrla anlatmaya calistim ama olmuyomus
Gelinligin kabarik olmasi gerektigini soylemedgm halde o tarz yazanlar bile olmus sade bsy giyersin ama tasirsin onu onemli olan o degildi onemli olan cidden begenmedgi bi gelinligi sirf akraba diye muhalefet olmasydi bana neyse biz sorunu aramizda cozduk gelinligi de epey anlatmaya calistim ki yok yere yorum yapmadgmi anlayasiniz diye Bikac kisi anladi Bella donna gibi neyse iyi geceler herkse
Ne diyosun ya uctunKarışamazsak niye konu açtın?
Hayırdır davetiye mi yolladık
Sen prenses gbi olacksn diye gonlumu aldi baya iyi gecelerrsenin yersiz bir eleştirine pabuç bırakmamış yani
Iyi okuyan anladi sanada ii geceleranlayamayan ne demek ya? sen ılk once duzgun yorum yap cnm cok sukur hepımzn anlama kapasıtesı yuksek bence sen bdhakıne duzgun anlatmaya calıs o zaman. kı gayet net anladkta sen kıvıryorsun suan :) nyse erkek arkdsnla arn duzelms enazndn bu ıyı ama sızın yorumlarnz hıc hos degıldı.. nyse bendn bu kadr hadı ıı geceler sıze.
yok be canım ben giydim gelinliğimiSen kiskaniosun hrlde boyle oraya baglamissn ama alakasz
Sen prenses gbi olacksn diye gonlumu aldi baya iyi gecelerr
Anlamistim zaten genelde gelinligi begenilmeyenler bu tarz yorum yaziyor evlenme meraklisi olunca da olayi kiskanmaya fln bagliyor hadi kocanla fln ilgilen ozmn ii geceleryok be canım ben giydim gelinliğimi
bak benden sana tavsiye kulak ver bana
gelinler kıskanılmaz,kusur bulunmaz
az sabret senin de olur belki
dayan biraz daha kıskanma gelincikleri
hasta falan olursun haa aman haa
sen düğünlere falanda gitme yapma böyle tehlikeli şeyler
hadi bakalım sıkma canını
bak cnm bn kıbar konusyorm suan senın yuzunden banlanmak ıstemıyorum ondan yksa bnde sna cvbımı verırdm bnce dha fazla zorlama benı ters bsey deme daha bellıkı kucuksun dha nasl nerde kıme ne sekılde yorum yazacgnı bılmedıgıne gore hala sakınsem banlanmak ıstemedgmdendır hadı cnm byIyi okuyan anladi sanada ii geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?