- 1 Eylül 2013
- 4.526
- 2.099
- 178
- Konu Sahibi Quennhazel
-
ya gece gece ilahi meryemd
Eminim bayılırdım ne özgüven sahibi bir kadın helal olsun derdim.Senin gibi gittiği düğünü eleştirecek oturup sevgilisiyle bunun dedikodusunu yapmicak bi kafada olduğu belli.Kiskandgn dedigin seyi gorseydin keske uyu hadi ii uykular
Abartisiz anlattim size ki gidilmemis kuafore kadar dogru ii gecelerGelinliğimiz göbek açık,alt inanılmaz kötü beyaz etek,bildiğimiz beyaz etek.Hele saç baş,hiç girmeyelim kuaföre bile gitmemiş gelinimiz.Yabancı özentisi bir hatun.. Yanlız göbek açık dikkat edelim bu ayrıntıya.. Konu sahibi çift dikiş geçti atlamayalım.
Bende snn onun kafasinda oldgnu anladm zaten darisi sanaEminim bayılırdım ne özgüven sahibi bir kadın helal olsun derdim.Senin gibi gittiği düğünü eleştirecek oturup sevgilisiyle bunun dedikodusunu yapmicak bi kafada olduğu belli.
cızme sen anlat bız gozumzde canlandrrzKeske atabilseydim su kiskandin diyenleri gormek icin bile isterdim sirf
Sana ne?Abartisiz anlattim size ki gidilmemis kuafore kadar dogru ii geceler
Aman canım bazı gelin başları keşke gitmeseymis dedirtiyor tamamen zevk meselesi hele bazı gelinlikler hediye paketi gibiAbartisiz anlattim size ki gidilmemis kuafore kadar dogru ii geceler
Takmis olsm o haline sevinirdim ben erkek arkimn olmayan biseyi akraba die savunmasima taktim kac kere yazdim blmiorumtakmış takmış kıza
ama inatla Kabul etmiyor
aha şimdi olay aydınlanmaya başladıGelinliğimiz göbek açık,alt inanılmaz kötü beyaz etek,bildiğimiz beyaz etek.Hele saç baş,hiç girmeyelim kuaföre bile gitmemiş gelinimiz.Yabancı özentisi bir hatun.. Yanlız göbek açık dikkat edelim bu ayrıntıya.. Konu sahibi çift dikiş geçti atlamayalım.
belkıde begenmstr cnm gelınlıgı erkek arkın ondan savunmustur boyle dusun bıdeTakmis olsm o haline sevinirdim ben erkek arkimn olmayan biseyi akraba die savunmasima taktim kac kere yazdim blmiorum
Tam bir tespitciaha şimdi olay aydınlanmaya başladı
altı iki defa çizildiyse eğer göbüşü açık gelinliğin
belliki gelin kızımızda bir gram yağ yok
e göbek açıkta kalacaksa fit bir vücut lazım
anlaşıldı şimdi manken gibiymiş gelin kızımız maaşallah
Allah kem gözlerden saklasın
Takmis olsm o haline sevinirdim ben erkek arkimn olmayan biseyi akraba die savunmasima taktim kac kere yazdim blmiorum
beğenmez konu sahibi beğenmemiş kimse beğenemez yok öyle birşey.belkıde begenmstr cnm gelınlıgı erkek arkın ondan savunmustur boyle dusun bıde
bastan sona mantıklı sısko bırıgobegı acık gıymez demek tas kı MASSALLAH dıyelımaha şimdi olay aydınlanmaya başladı
altı iki defa çizildiyse eğer göbüşü açık gelinliğin
belliki gelin kızımızda bir gram yağ yok
e göbek açıkta kalacaksa fit bir vücut lazım
anlaşıldı şimdi manken gibiymiş gelin kızımız maaşallah
Allah kem gözlerden saklasın
Bukle sevmiorum makinaya fln 5 saat girmem ama tabiki ozenirim ozel gunumeSana ne?
Gider gitmez,sen gidersin 5 saat makinaya girer o tatlişşş buklelerinle piiirensesler gibi süzülürsün
dogru olamaz oyle sey konu sahıbı begenmemsse kmse begenmemstrbeğenmez konu sahibi beğenmemiş kimse beğenemez yok öyle birşey.
Sana ne?
Gider gitmez,sen gidersin 5 saat makinaya girer o tatlişşş buklelerinle piiirensesler gibi süzülürsün
Ay nolursun gir..Bukle sevmiorum makinaya fln 5 saat girmem ama tabiki ozenirim ozel gunume
Iste anlamadgnz burdan belli oyle olsa neden israrla olmamis diyip savunmasina icerliyim aksine yandan simit mi deniyor onlar cikmis tuhaf olmustu detay vermemi siz istiyosunz sonra kotuledi oluyobastan sona mantıklı sısko bırıgobegı acık gıymez demek tas kı MASSALLAH dıyelım
SacmaladinizAy nolursun gir..
Sana çok yakışır,tarlatanıda çift giy şöyleee pisti doldura doldura oynarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?