• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu nasil gelinlik dedirtti!

Neden olsun savundgnz sey degil mi pekala guzel bi dilek

İyi niyetiniz anlaşılıyor burdan evet ( :

Konu başlığı "bu nasıl gelinlik dedirtti", tüm muhabbet gelinlik üzerinden dönüyor, ama konu gelinlik değil, sevgiliniz mi nişanlınız mı her neyse onun tepkisi.

Konu istediğiniz gibi ilerlemiyorsa demek ki anlatımınızda problem var.

Bu arada erkek arkadaşınız (veya nişanlınız, hatırlayamadım) gayet kibarmış.
Ben olsam "Eleştirmek sana mı düştü." der, patavatsızlığa son verirdim.

Anlayan anladı.
Sen kızı kıskanıyosun,düğündede böyle özgüvenli gelip ortalığı sallayinca senin şarteller atmış tabiii.
Sen eğer erkek arkadaşının savunmasına taksaydın,başlığın erkek arkadaşımın ailesi tutumu tavrı şeklinde olurdu.Gelinliğin detaylarından kızın saçına başına hiç girmezdin.Senin istediğin cevap,ayyy öyle mi gelmiş düğüne ayyy özenti ne iğrençç bide düğünde göbeğini mi açmış' şeklindeydi. Ama umduğunla değil bulduğunla yetineceksin.
İyi geceler..
(Kahkaha atan smiley yapıştırmayı unutma,level atlamış oluyosun)
Sen cok yanlis anlamissin herseyi keske dedigin gbi sallasa da kiskansaydim o zmn hakli bulurdm savunmasini krlmazdim iyi geceler

İyi niyetiniz anlaşılıyor burdan evet ( :

Konu başlığı "bu nasıl gelinlik dedirtti", tüm muhabbet gelinlik üzerinden dönüyor, ama konu gelinlik değil, sevgiliniz mi nişanlınız mı her neyse onun tepkisi.

Konu istediğiniz gibi ilerlemiyorsa demek ki anlatımınızda problem var.

Bu arada erkek arkadaşınız (veya nişanlınız, hatırlayamadım) gayet kibarmış.
Ben olsam "Eleştirmek sana mı düştü." der, patavatsızlığa son verirdim.
Onla pylasmam patavatszlik fln olmuyor gonlum alindi benim onmli dgl

dağılılalım
konu sahibini kıskançlıklarıyla başbaşa bırakalım
çatım çatım çatlamış belliki
birde erkek arkadaşına atar yapmış ya :KK70::KK70:

Anlamayanlara israrla anlatmaya calistim ama olmuyomus
anlayamayan ne demek ya? sen ılk once duzgun yorum yap cnm cok sukur hepımzn anlama kapasıtesı yuksek bence sen bdhakıne duzgun anlatmaya calıs o zaman. kı gayet net anladkta sen kıvıryorsun suan :) nyse erkek arkdsnla arn duzelms enazndn bu ıyı ama sızın yorumlarnz hıc hos degıldı.. nyse bendn bu kadr hadı ıı geceler sıze.

Gelinligin kabarik olmasi gerektigini soylemedgm halde o tarz yazanlar bile olmus sade bsy giyersin ama tasirsin onu onemli olan o degildi onemli olan cidden begenmedgi bi gelinligi sirf akraba diye muhalefet olmasydi bana neyse biz sorunu aramizda cozduk gelinligi de epey anlatmaya calistim ki yok yere yorum yapmadgmi anlayasiniz diye Bikac kisi anladi Bella donna gibi neyse iyi geceler herkse

senin yersiz bir eleştirine pabuç bırakmamış yani

anlayamayan ne demek ya? sen ılk once duzgun yorum yap cnm cok sukur hepımzn anlama kapasıtesı yuksek bence sen bdhakıne duzgun anlatmaya calıs o zaman. kı gayet net anladkta sen kıvıryorsun suan :) nyse erkek arkdsnla arn duzelms enazndn bu ıyı ama sızın yorumlarnz hıc hos degıldı.. nyse bendn bu kadr hadı ıı geceler sıze.
Iyi okuyan anladi sanada ii geceler

Sen kiskaniosun hrlde boyle oraya baglamissn ama alakasz
yok be canım ben giydim gelinliğimi
bak benden sana tavsiye kulak ver bana
gelinler kıskanılmaz,kusur bulunmaz
az sabret senin de olur belki
dayan biraz daha kıskanma gelincikleri
hasta falan olursun haa aman haa
sen düğünlere falanda gitme yapma böyle tehlikeli şeyler
hadi bakalım sıkma canını

Elinde egosunu besleyecek şeyler barındıramayan insanlar başkaları üzerinden egosu nu beslemeye çalışır.

Durum bu, kıskançlığının kişisel olduğunu sanmıyorum.yani.

Konu sahibi ben sana gerçekten ifrit oldum.
Böyle kıvırmaya çalışmaların insana gerizekalı muamelesi yapmaların.
Sanki biz sana gelinliği zorla anlattırmışız gibi konuşmaların,sen insanı çileden çıkarırsın.
Geldin burda göbeğinden eteğine anlattın sonra biz konuyu gelinliğe çektik oldu.
Sen kapat biz aricaz.

yok be canım ben giydim gelinliğimi
bak benden sana tavsiye kulak ver bana
gelinler kıskanılmaz,kusur bulunmaz
az sabret senin de olur belki
dayan biraz daha kıskanma gelincikleri
hasta falan olursun haa aman haa
sen düğünlere falanda gitme yapma böyle tehlikeli şeyler
hadi bakalım sıkma canını
Anlamistim zaten genelde gelinligi begenilmeyenler bu tarz yorum yaziyor evlenme meraklisi olunca da olayi kiskanmaya fln bagliyor hadi kocanla fln ilgilen ozmn ii geceler

Iyi okuyan anladi sanada ii geceler
bak cnm bn kıbar konusyorm suan senın yuzunden banlanmak ıstemıyorum ondan yksa bnde sna cvbımı verırdm bnce dha fazla zorlama benı ters bsey deme daha bellıkı kucuksun dha nasl nerde kıme ne sekılde yorum yazacgnı bılmedıgıne gore hala sakınsem banlanmak ıstemedgmdendır hadı cnm by

Back
X