- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
- 168
- Konu Sahibi Quennhazel
-
Ay ayyy pekii iyi gecelerİroni yapmadım sizin canınız öyle istemiş.
Çevir kazı yanmasın..Begenmedigi halde savunduuuu ay daral geldi
Terslemedim yanlis anlamalarindaki israra karsi acikladim daha napiyim gelinlik takintilari yuzunden soruma cevap alamadim arada tek tuk anlayan cikti saolsunlarkonuyu acan arkadas cnm burda herkes gorusunu dile getmekte özgür soruyorsaniz her elestiriyi kabul etmek zorundasnz etmiyorsanz konu acmicaksinz cnm tatli dille elestri yapilms illa sizi savunacaz die bsey yok ki savunulacak bi tarafida yok yani. ona gore tersleme yapma cnm kmseye madem elestiriye acik degilsin konu acmazsn olur biter bence.
Resmen kıskanmışsın arkadaşım. Güzel oldu diye, modern oldu diye. Ezberlemişsiniz yabancı özentisi lafını. Her ulaşamadığınız şeye özentilik diyosunuz. İlla pamuk prenses gibi kabarık mı giymeli? (Ben böyle düşünüyorum. Ama kabarık gelinliklerin bazı modelleri harika. Yalnızca ben tercih etmem.)Wla bi alemsiniz gelin diyince akliniza kiskanmak geliyor
Ama kabul et sende yanlıs ifade ediyorsun kendiniAman gonlumu aldi zaten aramizda kapattik her tartisma boyle olsa keske ama millet takti gelinlige ben haksiz yere savundgnu anlatmak icin tarif ettim buyudu gitti konu soruma sizin gbi bi kac kisiden az cevap alabildim tskler
buna gulecem :) gelinlge o kadr elestiri yaptin sen takmadin gelingile biz taktik oylemi ne komik bsey cktn sen:) herkes yanls anladi bi sen dogrusun yani:) nyse cnm iyi geceler sana:)Terslemedim yanlis anlamalarindaki israra karsi acikladim daha napiyim gelinlik takintilari yuzunden soruma cevap alamadim arada tek tuk anlayan cikti saolsunlar
Sizinde oyle bi gelin olmaniz dilegiyle
Nasil kapattiriliyor?Ama kabul et sende yanlıs ifade ediyorsun kendinibide sürekli gelinliğe giydirdin o Yüzden farklı yorumlar geldi zaten. Kız madem gönlünü aldı burda milleti birbirine kırdırıyorsun hala, cok tehlikelisin sen kapattır konunu gitsin, dağılalım arkadaslar yorgan gitti kavga bitti
bak böyle ulu konuşma,altan altan imalı imalı göndermeler yapmaSizinde oyle bi gelin olmaniz dilegiyle
Neden olsun savundgnz sey degil mi pekala guzel bi dilekNiye şimdi kendinizce beddua etmeye çalıştınız ki?
Ben gelin oldum geçti, isterseniz olmamış kızıma falan yönetin de boşa gitmesin.
bak böyle ulu konuşma,altan altan imalı imalı göndermeler yapma
öyle bir hale getirir seni zaman ,değil o beğenmediğin gelinliği,bir perde parçası bile bulamazsın giyecek
yada onu bile giymeye razı gelirsin de giyecek bir düğün bulamazsın
o yüzden şimdiden laflarına dikkat et bence öyle saga sola ''öyle bir gelin olmanız dileğiyle'' deyip
kendince beddua ettiğini sanma
zaman bu ,
öyle bir pişman eder ki insanı feleğini şaşarsın
Yoo pekala dogru anlayanlar da ciktiSen açtığın konunun başlığının farkında mısın?
Sen gayet net kızın gelinliğine takık durumdasın,başlığından bile belli.
Gelmiş şimdi ak dediğine kara diyosun.
Hepimiz alemiz,sen doğrusun.
Evet amacindan sapti
Anlamayanlara israrla anlatmaya calistim ama olmuyomusbuna gulecem :) gelinlge o kadr elestiri yaptin sen takmadin gelingile biz taktik oylemi ne komik bsey cktn sen:) herkes yanls anladi bi sen dogrusun yani:) nyse cnm iyi geceler sana:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?