- Konu Sahibi Quennhazel
-
Siz konuyu anlamak istedgnz gibi anladiniz bnde skldm size anltmya ugrasmktan zorakii yazdim ondanboş boş elalemin dedikodusunu yapacağınıza bir an evvel güzel yazı ve Türkçe derslerine başlamanızı öneririm çünkü yazdıklarınızdan hiçbir şey anlamıyorum ama size göre ben bir aptalım değil mi ?Yoksa sizde sorun yok ...
İşte sorunda bu! Sana, senin duymak istediğin cevabı vermediği icin kızmısın ama sonuc olarak ne senin kalbini kırmış, nede akrabasını yermiş. O an belki uzamasın diye, herkes beğendi bende begendim dedi, beğenmedim demeyi kendine yakıştıramadı belkide dedikoduya Girdiğini düşündüğü icin. Hem Sanane benim akrabamdan deseydi daha Kırıcı olurdu, sonradan "ama Aşkım ben öyle demek istemedim, karışmayalım bize ne" diye kıvırsaydı dahamı iyi olurdu?tersler bicimde degil kizma ama sanane ya da bizene canim bosver dese o gelinligi savunmasina cok icerledim iste daha iyi olurdu
Lutfen ofkenizi baskasindan cikarin bu saatteAçıklamıyorsunuz. BAHANE üretiyorsunuz.
Aradaki uçurumu fark edin.
HaklisinBak gene.. Yav bıkmadınız eşinizin sevgilinizin akrabası hakkında konuşup eşinizin/sevgilinizinde size destek vermesini beklemekten.Öyle bi dünya yok arkadaşlar.Adam tabiki sülalesine toz kondurmicak bundan doğal ne olabilir ya.Bide adam oturup seninle evet ya o ne biçim gelinlikti mi dicekki.Demezki.Erkek bu.Siz bu konuşmayı yakın bi kız arkadaşınızla yaparsınız anca.Beklentileriniz doğruda,bu bekletilerinizin hayatınızdaki erkeğe yönelik olması YANLIŞ.
Lutfen ofkenizi baskasindan cikarin bu saatte
Konumla ilgilenip cevap verenlere cevap verdim sizene siz soruyu cok yanlis anlamissiniz ne giyerse giysin gelinligi tarif etmedeki amac haksiz yere savundugunu sirf akrabasi diye savundugunu vurgulamakti nerelere cekti bazilari mecburen cevap verdım size verdigim gibiPardon ama niye konu açtın?
Her lafa bir cevabın var arkadaşım,sormuşsun söylüyoruz.
Sana ne?
Özgüven sahibiymiş,beğenmiş giymiş.
Sende kendine iş bulamayıp bunu dert etmişsin.Sürekli kendini savunuyosun.Asalet şıklık herkeze göre değişir,fazla bu tarz benim izlemişsin sen.
Sizinde oyle bi gelin olmaniz dilegiyleGelin -en azından gelinlik konusunda- "Bu nasıl gelinlik" diyenleri takmayacak kadar sağlam duruşlu biriymiş, siz ise böyle basit ve sizi ilgilendirmeyen konular üzerinden muhabbet açan biri.
Deme öyle:) insandır kıskanır:)))))))))))))))))))Çok affedersiniz de milletin derdi niye sizi gerdi?
Anlayin ona gore yorum yapin oyleyse gelinlige takildiniz gittiÖfkemi niye sizden çıkarayım hanımefendi?
Konu açtıysanız yorum yapmaya hakkımız var.
Eleştiri kabul edemiyorsanız, ona göre davranın.
Ve milleti eleştirmeyin (MÜMKÜNSE)
Sen önce üslubuna ayar çek..Konumla ilgilenip cevap verenlere cevap verdim sizene siz soruyu cok yanlis anlamissiniz ne giyerse giysin gelinligi tarif etmedeki amac haksiz yere savundugunu sirf akrabasi diye savundugunu vurgulamakti nerelere cekti bazilari mecburen cevap verdım size verdigim gibi
Aman gonlumu aldi zaten aramizda kapattik her tartisma boyle olsa keske ama millet takti gelinlige ben haksiz yere savundgnu anlatmak icin tarif ettim buyudu gitti konu soruma sizin gbi bi kac kisiden az cevap alabildim tsklerİşte sorunda bu! Sana, senin duymak istediğin cevabı vermediği icin kızmısın ama sonuc olarak ne senin kalbini kırmış, nede akrabasını yermiş. O an belki uzamasın diye, herkes beğendi bende begendim dedi, beğenmedim demeyi kendine yakıştıramadı belkide dedikoduya Girdiğini düşündüğü icin. Hem Sanane benim akrabamdan deseydi daha Kırıcı olurdu, sonradan "ama Aşkım ben öyle demek istemedim, karışmayalım bize ne" diye kıvırsaydı dahamı iyi olurdu?
Tasli tokayla mi ozenli olunur? Konuyu anlamadiniz uzatmayin bari.ayar cek filan diye uyarmaniz ayri ironiSen önce üslubuna ayar çek..
Her önüne geleni tersleyip sanane diyemezsin.Sen buraya konu açtıysan herkez kendine doğru geleni yazar.
Bi alem oldunuz valla konuya konu sahibinin alkışçıları gibi yorum atmayınca,cevap hazır sizene.
Asıl elalemin gelinliğinden sanane?
Kız sade bi elbise gelişi güzel toplanmış bi saçla bile beğenileri toplamış.Sende topuzuna taktırcağın taşlı tel tokaları düşün......
Bizde mi sıkıntı var ya...Aman gonlumu aldi zaten aramizda kapattik her tartisma boyle olsa keske ama millet takti gelinlige ben haksiz yere savundgnu anlatmak icin tarif ettim buyudu gitti konu soruma sizin gbi bi kac kisiden az cevap alabildim tskler
Wla bi alemsiniz gelin diyince akliniza kiskanmak geliyorDeme öyle:) insandır kıskanır:)))))))))))))))))))
İroni yapmadım sizin canınız öyle istemiş.Tasli tokayla mi ozenli olunur? Konuyu anlamadiniz uzatmayin bari.ayar cek filan diye uyarmaniz ayri ironi
Begenmedigi halde savunduuuu ay daral geldiBizde mi sıkıntı var ya...
Sana göre haksız yere savunmuş bu kısmı anlarsan ortada problem kalmayacak,sen beğenmediğin için adamda beğenmemeliydi.
Ama beğendi.
Herşey burdan sonra başladı......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?