Bu nasil gelinlik dedirtti!

marjinal olucam diye maymuna donmeden gayet guzel gelin de olunabilir tabi

Peki siz donla evlenin

Valla bi gelinlik konusunda yaşanan kısa bi olayda bunu cikartmaniz çok tuhaf geldi . Haa dedikodu faslı filan biraz haklı biraz da haksız durumunuz var . Kadınlar dedikodu yapıyor az ya da çok. Hiç dedikodu yapmamış gibi ironik biçimde sarf ettiğiniz cümleler tasvipkar görünmüyor benim açımdan. Burası sanal diye de yok seni alan aile yandı yok vs vs gibisinden sütten çıkmış ak kaşık gibi yorumlar bana komik geliyor. İyi geceler

Yani oyle bi gelinlikte bile muhalefet olduysa uzucu

Dedikodusunu yapmak istesem yeri bura mi fikrimi sadece sevgilime soyledim anlamak istemeyen anlamiyor iste

Emin olun o gelinlik uzerine erkek arkadasiniz sizin kadar uzun uzun dusunmemistir. Erkekler kadinlar kadar detaya takilmaz. Ne guzel iste dedikodu yapmak istememis berkes begendi diyip konuyu kapatmak istemis. Ne yapsaydi sizinle bir olup kizin arkasindan dedikodu mu yapsaydi. Emin olun o zaman cok itici olurdu erkek arkadasiniz. Zira dedikoducu erkek hic cekilmez.

yazmayacaktım ama zorla yazdırttınız ,neden yazmayacaktım çünkü şekilci ve kendini uyanık zanneden tipleri oldum olası sevmem ..
Buraya konu açmışsınız belli ki yandaş aradınız ama maalesef çıkmaz..Erkek arkinizin (arki ) neyse artık ..akrabası olan bir kıza eleştiri yapmışsınız ki size ne yani ne isterse onu giyer sizden izin mi alacaktı ,canı öyle istemiş giymiş Sizin de hele bir düğününüz olsun da ....İstediğinizi giyin ,çirkin olmuş demek size düşmez ,zira sizden fikir alanda olmamış erkek arkadaşınızda dahil..
Yani siz şekilcilik yüzünden erkek arkadaşınızdan destek alamamışsınız aferim çocuğa akıllı çıkmış Ava giderken avlanmışsınız
Hala da hatanızı kabul etmiyorsunuz ya pessss ,bu kadar insan yanlış siz doğrusunuz ne özgüven.
Diyorsunuz ki maymuna benzemeden de gelin olunabilir yahu belki siz bazı insanlara göre o gelinliği giymeden de maymuna benziyorsunuz bunu mu diyelim illa ki

Yani bosver bizene diyip kapatsa daha iyiydi birden muhalefet olup sonra tartismamak icin kapatti

kızma ama sanane ki

Evet evet maymunum tipki destek olan cikti yazdigimi demek istedigimi cok iyi anlayanlar cikti sadece ama bazilari inatla anlamiyo

Size ne benim söylemlerimden? Siz misiniz konu sahibesi?
Her konuda avukat kesilenler yüzünden konulardan soğuyoruz..
Şahıslara değil konuya yönelin..

Bakın bir önceki sayfada geline maymun benzetmesi yapmış, evet bu aileye girerse , aile bireyleri yanmış..Neymiş gelinliği perdeden bozmaymış şöyleymiş böyleymiş..
Kime ne yahu?

Bu tipler yarın öbür gün evini eleştirir, eşyalarını eleştirir, saçını başını eleştirir, yemeklerini eleştirir, aman bir de kocişi ailesini savunursa vay haline o kocişin..

Size de iyi geceler.

Bunlar yine SIK duruyor boyle sanaldan atmam canim ya bol kesimdi dumduz perdemsi kumas

Canim fizigine gore de secmemisti malesef

Yok cnm begenildiginden degil sirf savunmak icin oyle dedi

Her şeye 'yok canım öyle değil, yok canım şöyle değil' diye karşılık veriyorsunuz.
Hiçbir şeyi kabul etmiyorsunuz. Bana sayenizde hafakanlar bastı.
Konuyu kapatayım rafa kaldırayım yok. İlla bir muhaliflik.
Kusura bakmayın ama sizin derdiniz sevgilinizin tutumu değil. Kendinizi kandırmayın.

Bende sizde ki ceneye aman amann diyorum uyuyun siz

Zaten banane takildgm yer birden savunmasi eger sizin gbi kizma ama sanane dese daha iyiydi
Bu konuya kaçıncı yorum yapısım bende unuttum, sonunda anlamıştım aslında demek istediğini ama biyerde takılıyorsun,çıkamıyorsun,sonrada yanlıs anlaşıldım diye veryansın ediyorsun. Kıskandıgını falan bende düşünmüyorum daha öncede yazmıştım ama erkek arkadasın kızma ama sanane deseydi, tamam canım ya pardon deyip konuyu kapatırmıydın? Dürüst ol kendine. Ufacık bişeyde muhalafet oldu diye bu kadar sinirlenmişin bide sanane deseydi çocuğa bıçağı takardın gibime geliyor, kızmada yani erkek arkadasım bana sanane dese muhalafet olmasından daha cok kızarım.

Evet evet maymunum tipki destek olan cikti yazdigimi demek istedigimi cok iyi anlayanlar cikti sadece ama bazilari inatla anlamiyo

boş boş elalemin dedikodusunu yapacağınıza bir an evvel güzel yazı ve Türkçe derslerine başlamanızı öneririm çünkü yazdıklarınızdan hiçbir şey anlamıyorum ama size göre ben bir aptalım değil mi ? Yoksa sizde sorun yok ...

Yazanlara acikliyorum ne alaka kabul etmemek okumayin o zaman hayret biseysiniz

tersler bicimde degil kizma ama sanane ya da bizene canim bosver dese o gelinligi savunmasina cok icerledim iste daha iyi olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…