Birsuru yontem tabi var ama ben riske girmek istemiyorum o da kendisi korunmak istemeyen birisi fazla secenegim yok o acidanaynen emzirene kadar bekleyecek olsan o hooo bi sürü yöntem var değişik bi konu
neden ısrar etmesini beklediniz siz mi istemedinizYani benim esim de teklif etti tabi etmedi degil ama hic israr etmedi yani daha sonradan lohusaliktan sonra
Evet ben reddettim cunku kanamam uc ay surdu benim arti ben yanastim ama oyle dusundugunuz gibi degil yani sarilma opme gibi o tarz emzirmeyi sordu ama ben neden sordun demedim hic konuyu da acmadik sonra cunku kendisi bu konulqrda konusan birisi degil dogumdan once konusmaya calistim bahanesi vardi o zaman bir de kendisi baska seyler yaomaktansa direk konuya girmeyi tercih eder yani gercek bir iliski tarzini tercih eder sadece
Ben istemedim cunku o sira kanamam vardi yani olamazdi sonra da o gurur mu yapti bilmiyorumneden ısrar etmesini beklediniz siz mi istemediniz
ancak başka türlü cinsellik yasayamazsiniz bu kadar uzun sürede de araniza soğukluk girer anlayamiyorum herhangi bir korunma yöntemi yerine cinselliği bu kadar uzun süre hayatinizdan çıkarmayı nasıl göze alabildinizBirsuru yontem tabi var ama ben riske girmek istemiyorum o da kendisi korunmak istemeyen birisi fazla secenegim yok o acidan
Ben evet yaklastim ama kendisi hic ilerletmedi yani orda kaldi oyle benim attigim adim evet konusmayi sacma buluyor cevap vermiyor bu konulara desem daha dogru olurBeni yanlış anlamanızı istemem. Neden reddettiniz demiyorum. Tabiki de doğumdan sonra kanamanız varsa olmaz. Ama kanamanız bitince siz yaklaştınız mı sevişme amacı ile? O zaman istemedi mi? Ayrıca tamam gerçek bir ilişkiyi tercih eder de o olmayınca da başka şeyler yapılabilir. Bilemiyorum cidden sevişebiliyor eşiniz ama sevişmekle ilgili konuşmaya mı çekiniyor?
kırk günden sonra dini açıdan hiçbir problem olmaz kanaması olmasi haa hoş değil ama ben olsam eşimle aramiza soğukluk girmesin diye tabii bi de ben de onu ozledigim için birlikte olurdumBeni yanlış anlamanızı istemem. Neden reddettiniz demiyorum. Tabiki de doğumdan sonra kanamanız varsa olmaz. Ama kanamanız bitince siz yaklaştınız mı sevişme amacı ile? O zaman istemedi mi? Ayrıca tamam gerçek bir ilişkiyi tercih eder de o olmayınca da başka şeyler yapılabilir. Bilemiyorum cidden sevişebiliyor eşiniz ama sevişmekle ilgili konuşmaya mı çekiniyor?
Cinsellik acisindan evet bir sogukluk var tabii benim korkularim onun umursamazligi ama o sorun etmiyor diye dusundugum icin bu kadar uzun surdu yani ya fazla anlayisli ya da fazla umursamazancak başka türlü cinsellik yasayamazsiniz bu kadar uzun sürede de araniza soğukluk girer anlayamiyorum herhangi bir korunma yöntemi yerine cinselliği bu kadar uzun süre hayatinizdan çıkarmayı nasıl göze alabildiniz
Dogru soyluyorsunuz ama bi acidan hem saglik acisindan hem dini acidan kanama ile iliski mumkun degil gozukuyor ozlemek konusuna gelirsek ben hormonlardan emzirdigim icin hicbirsey hisssetmiyorum cinsel acidankırk günden sonra dini açıdan hiçbir problem olmaz kanaması olmasi haa hoş değil ama ben olsam eşimle aramiza soğukluk girmesin diye tabii bi de ben de onu ozledigim için birlikte olurdum
40 günden sonra problem olmamalı diye düşünüyorum ben kanamanız olsa bile üç ay boyu öyle çok aşırı değildir heralde zira kan kaybından daha farklı şeyler olabilirdi sizeBen istemedim cunku o sira kanamam vardi yani olamazdi sonra da o gurur mu yapti bilmiyorum
Cinsellik acisindan evet bir sogukluk var tabii benim korkularim onun umursamazligi ama o sorun etmiyor diye dusundugum icin bu kadar uzun surdu yani ya fazla anlayisli ya da fazla umursamaz
Evet kardesi olup olmayacagini sordu cocugumun ne zaman olur gibi imkansiz oldugunu soyledim su an icin ben istersem olur dedi kendisiEşiniz 2. Çocuğu mu istiyor?
Yani regl gibiydi diyelim dogum kanamasi gibi degildi tabii bir sure sonra ama o anda daha da igrenebilirdi yani bilemiyorum40 günden sonra problem olmamalı diye düşünüyorum ben kanamanız olsa bile üç ay boyu öyle çok aşırı değildir heralde zira kan kaybından daha farklı şeyler olabilirdi size
Evet kardesi olup olmayacagini sordu cocugumun ne zaman olur gibi imkansiz oldugunu soyledim su an icin ben istersem olur dedi kendisi
Sorun hem ediyorum hem etmiyorum boyle evlilikler var mi diye merak ettim cunku herkes evlenince erkeklerin degistigini soyluyor cogu arkadasim kirk yilda bir aklina geliyormus eslerinin yani olmasa da oluyor mu diye sordumEşinizi bilemicem de siz de pek sorun etmiyorsunuz gibi geliyor bana, yoksa neden böyle evlilik olur mu diye sorasınız ki?
o anda bir duş alıp yanına gidebilirdiniz anlık olarak temiz olurdunuzYani regl gibiydi diyelim dogum kanamasi gibi degildi tabii bir sure sonra ama o anda daha da igrenebilirdi yani bilemiyorum
Evet orasi oyle haklisiniz sorunumuz cozulmezee zaten 2. Su an icin de imkansiz o riske giremem aslaYa daha cinselliğe alışamadan hamile kalmışsınız, sorununuz çözülmeden 2. Yi yaparsanız iyice çıkmaza girer.
Konuşmayı deneyin
Sorun hem ediyorum hem etmiyorum boyle evlilikler var mi diye merak ettim cunku herkes evlenince erkeklerin degistigini soyluyor cogu arkadasim kirk yilda bir aklina geliyormus eslerinin yani olmasa da oluyor mu diye sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?