Bu nasil evlilik?

Beni yanlış anlamanızı istemem. Neden reddettiniz demiyorum. Tabiki de doğumdan sonra kanamanız varsa olmaz. Ama kanamanız bitince siz yaklaştınız mı sevişme amacı ile? O zaman istemedi mi? Ayrıca tamam gerçek bir ilişkiyi tercih eder de o olmayınca da başka şeyler yapılabilir. Bilemiyorum cidden sevişebiliyor eşiniz ama sevişmekle ilgili konuşmaya mı çekiniyor?

Birsuru yontem tabi var ama ben riske girmek istemiyorum o da kendisi korunmak istemeyen birisi fazla secenegim yok o acidan
ancak başka türlü cinsellik yasayamazsiniz bu kadar uzun sürede de araniza soğukluk girer anlayamiyorum herhangi bir korunma yöntemi yerine cinselliği bu kadar uzun süre hayatinizdan çıkarmayı nasıl göze alabildiniz

Ben evet yaklastim ama kendisi hic ilerletmedi yani orda kaldi oyle benim attigim adim evet konusmayi sacma buluyor cevap vermiyor bu konulara desem daha dogru olur

kırk günden sonra dini açıdan hiçbir problem olmaz kanaması olmasi haa hoş değil ama ben olsam eşimle aramiza soğukluk girmesin diye tabii bi de ben de onu ozledigim için birlikte olurdum

Cinsellik acisindan evet bir sogukluk var tabii benim korkularim onun umursamazligi ama o sorun etmiyor diye dusundugum icin bu kadar uzun surdu yani ya fazla anlayisli ya da fazla umursamaz

kırk günden sonra dini açıdan hiçbir problem olmaz kanaması olmasi haa hoş değil ama ben olsam eşimle aramiza soğukluk girmesin diye tabii bi de ben de onu ozledigim için birlikte olurdum
Dogru soyluyorsunuz ama bi acidan hem saglik acisindan hem dini acidan kanama ile iliski mumkun degil gozukuyor ozlemek konusuna gelirsek ben hormonlardan emzirdigim icin hicbirsey hisssetmiyorum cinsel acidan

Ben istemedim cunku o sira kanamam vardi yani olamazdi sonra da o gurur mu yapti bilmiyorum
40 günden sonra problem olmamalı diye düşünüyorum ben kanamanız olsa bile üç ay boyu öyle çok aşırı değildir heralde zira kan kaybından daha farklı şeyler olabilirdi size

Cinsellik acisindan evet bir sogukluk var tabii benim korkularim onun umursamazligi ama o sorun etmiyor diye dusundugum icin bu kadar uzun surdu yani ya fazla anlayisli ya da fazla umursamaz

Eşinizi bilemicem de siz de pek sorun etmiyorsunuz gibi geliyor bana, yoksa neden böyle evlilik olur mu diye sorasınız ki?

40 günden sonra problem olmamalı diye düşünüyorum ben kanamanız olsa bile üç ay boyu öyle çok aşırı değildir heralde zira kan kaybından daha farklı şeyler olabilirdi size
Yani regl gibiydi diyelim dogum kanamasi gibi degildi tabii bir sure sonra ama o anda daha da igrenebilirdi yani bilemiyorum

En kisa zamanda bu sorunu asmanizi ve eşinize karşı bir adım atmanizi tavsiye ederim çünkü cinsellik hem fiziksel hem de eşler arası duygusal açıdan çok önemli

Eşinizi bilemicem de siz de pek sorun etmiyorsunuz gibi geliyor bana, yoksa neden böyle evlilik olur mu diye sorasınız ki?
Sorun hem ediyorum hem etmiyorum boyle evlilikler var mi diye merak ettim cunku herkes evlenince erkeklerin degistigini soyluyor cogu arkadasim kirk yilda bir aklina geliyormus eslerinin yani olmasa da oluyor mu diye sordum

Sorun hem ediyorum hem etmiyorum boyle evlilikler var mi diye merak ettim cunku herkes evlenince erkeklerin degistigini soyluyor cogu arkadasim kirk yilda bir aklina geliyormus eslerinin yani olmasa da oluyor mu diye sordum

Olmasa da olur elbette, neden olmasın.

Ama hamilelik öncesi aranız iyiymiş, yine öyle olsun istemez misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…